Rácz Jenő és Németh Kristóf után Palik László érkezett Schobert Norbert otthonába. A házigazda ezúttal levessel kínálta a vacsoravendégét az Indexszel közös sorozatában.

Palik Lászlónak nem egyszerű főzni, a tévés ugyanis egyáltalán nem eszik húst. Schobert Norbert ezért egy thai zöldséglevessel készült, amelybe többek között gomba, karfiol és kókusztej is került. Miközben főtt az étel, a házigazda elmesélte, hogy náluk mi kerül az asztalra általában esténként, de Palik Lászlóról is kiderült valami.

Én nem tudok főzni

– jelentette ki a tévés, majd gyorsan helyesbített, hogy ez azért nem teljesen igaz, a kisebbik fia szerint ugyanis az egyik specialitása a kínai dobozos leves. Emellett mirelit pizzában is verhetetlen, és a rántotta minden formáját képes összedobni, de ha arról van szó, rakott palacsintát is tud csinálni bármikor.

Palik László érdeklődéssel figyelte, ahogy Schobert Norbert elkészítette az ételt, amelynek éttermi árát 2500 forintra tippelte. Hogy mennyit lehet spórolni azzal, ha az ember otthon főzi meg ezt a levest, a fenti videóból kiderül. 

Az Ég a zsír – Egy este Norbival negyedik epizódja jövő pénteken érkezik. Tartson velünk, hogy megtudja, legközelebb kinek főz és mit ajánl a házigazda!