Séfes vígjátéksorozatot indít az RTL Klub, folytatódik A mi kis falunk

2022.03.01. 11:15
A csatorna bejelentése szerint a hónap közepén fog debütálni egy új sorozat, A Séf meg a többiek, és újabb évaddal jön A mi kis falunk.

Az RTL Klub oldalán megjelent közlemény szerint március 19-én 20 órától kerül képernyőre a csatorna egyik új szériája, A Séf meg a többiek című sitcom, amelynek vezető rendezője az Aranyéletből ismert Anger Zsolt.

A sorozat cselekménye egy budapesti fine dining étterem, a Monet körül körvonalazódik, ahol az alkoholista séf, Győző (Schneider Zoltán) is dolgozik, aki sportfogadásfüggő. Továbbá az étteremben keresi a kenyerét egy alvilági múlttal rendelkező halszakács, egy enyveskezű késvirtuóz, egy dadogó séfhelyettes, illetve egy francia meleg cukrász és egy orosz mindenes is.

Bár a séfnek meggyűlik a baja kollégáival, akiket idiótának tart, ám a saját elmondása szerint csak ő tud bánni velük. 

Az étteremben kezd el dolgozni Milán (Jéger Zsombor) is, akit a séf addig tanítgat, amíg igazi szakács nem lesz belőle. Ám a helyzetet bonyolítja, hogy Milán egyéjszakás kalandba keveredik a hely ügyvezető menedzserével, Vikivel (Dobos Evelin), mielőtt munkába állna.

A mi kis falunk rajongói is örülhetnek, mivel a közlemény szerint szintén március 19-én tér vissza a sorozat egy újabb évaddal, ami már a hatodik lesz a sorban. A tájékoztatásból az is kiderül, hogy az RTL Most+-on már szombat reggeltől elérhető lesz az első epizód, amit a tévében 20 óra 30 perctől lehet figyelemmel kísérni.

Mint írták, az új évad is tartogat meglepetést, ugyanis Saci Pajkaszegen szeretne lakást találni, ám végül Laci segítségére van szüksége, mivel nem megy olyan könnyen, mint számított rá. Továbbá Pajkaszegre érkeznek Erika szülei is, hogy egy ott felejtett apróságot megkeressenek, de a házat üresen találják.