Sztriptízbárba tévedt Árpa Attila, barátnője Will Smitht meghazudtoló pofonnal jutalmazta

2022.03.31. 13:18
A színész nem tette zsebre, hogy vetkőző hölgyek társaságba tévedt, az RTL Klubon futó Keresztanyu című sorozat legújabb epizódjában ugyanis Árpa Attila barátnője, Alexandra is feltűnik, aki nemcsak az epizódszerepébe, hanem párja arcába is nagy lendülettel vágott bele.

Arról ugyan szó sincsen, hogy a színész tilosban járt volna, és barátnője féltékenységi rohamot kapott, ahogy arról sincs, hogy a Keresztanyu forgatásán teljesen elszabadultak az indulatok a harmonikusan együtt élő pár között. Az elképesztő erejű pofont kiosztó Alexandra mindössze egy jelenet kedvéért esett neki a sorozatban Mikolát alakító Árpa Attilának.

A történet szerint Mikola betéved egy sztriptízbárba, a kedvesem pedig az egyik táncosnőt alakítja. Azt nem szeretném elárulni, hogyan is érdemli ki Mikola azt a pofont, de meg kell mondjam, valóban rég járt neki

– nyilatkozta a Blikknek a színész-producer. 

A képernyőn látottakat azonban komoly gyakorlás is megelőzte, otthon maga Árpa segített Alexandrának, hogy hogyan üsse meg őt. 

Otthon is próbáltunk, és bevallom, annyira belejött, hogy bizony a felvétel alatt beleadott mindent, így egy igazán korrekt pofont kaptam tőle

– ecsetelte Árpa Attila, aki tavaly drogcsempészés vádja miatt került be a hírekbe. A terjesztést akkor a színész mindvégig tagadta, azt azonban bevallotta, fogyasztóként volt köze a tudatmódosító szerekhez, amelyeket már maga mögött hagyott.