Megszületett Rácz Jenőék kislánya, Kamilla igazi hajas baba

2022.04.14. 14:01
Alig több mint egy órája osztotta meg követőivel Rácz Jenő és Rácz-Gyuricza Dóra, hogy világra jött az első gyermekük.

A séf és felesége a Konyhafőnök című műsor 2019-es tavaszi évadában találkozott először, ahova Gyuricza Dóra versenyzőkét jelentkezett. A zsűritag figyelt fel rá, kiesése után tíz perccel pedig már randevúra hívta őt. A Michelin-csillagos séffel egymásba szerettek, 2020 augusztusában az eljegyzés is megtörtént, majd tavaly júliusban szeretteik körében egybekeltek, a mézesheteket Santorini szigetén töltötték.

Kapcsolatuk dinamikáját a két évvel ezelőtti Nyerő Párosban ismerhettük meg mélyebb szinteken, a versenyt végül meg is nyerték. Rácz Jenő már ekkor arról beszélt, hogy nagyon szeretne gyereket, párja azonban még várni szeretett volna ezzel. Nem sokkal később viszont már mindketten azon a véleményen voltak, hogy közös kisbabát szeretnének, ennek érdekében pedig még egy genetikai vizsgálatnak is alávetették magukat, hogy megbizonyosodjanak arról, ha Dóri teherbe esik, egészséges lesz a gyermekük.

Az örömhírt egy kedves családi fotóval jelentették be tavaly novemberben, néhány nappal később pedig már az is nyílt titok volt, hogy Dóri kislányt hord a szíve alatt, akit Kamillának fognak elnevezni. Rácz Jenő ragaszkodott hozzá, hogy ott lehessen a szülőszobában első gyermeke születésénél, hogy így támogathassa feleségét.

A pár életében ma eljött a nagy nap, a séf egyenesen a szülőszobából jelentkezett be az Instagram-oldalán, hogy megossza a hírt, hamarosan megszületik a kislánya, arra kérve mindenkit, hogy drukkoljanak nekik. Úgy tűnik, a vajúdás nem tartott olyan sokáig, ugyanis alig több mint egy órája már az újszülött Kamillával posztolt közös képet a házaspár.

A két bejegyzés megjelenése óta rengetegen gratuláltak a párnak, Rubint Réka, Dallos Bogi és Kiss Ramóna is szívecskékkel fejezte ki örömét.