Madeleine McCann ügye: a rendőrség találhatott valamit

2023.05.24. 12:36
Nagy erőkkel nyomoz a rendőrség a sok évvel ezelőtt eltűnt kislány, Madeleine McCann ügyében. A nyomozók átfésülik a Portugáliában található Arade folyó víztározójának környékét, amely 50 kilométerre van attól a helyszíntől, ahol a brit kisgyermek eltűnt. A kutatásról készült felvételek alapján a rendőrség találhatott valamit.

Mint arról korábban beszámoltunk, jelenleg is tart a nyomozás Madeleine McCann eltűnésének ügyében, akinek kislányként, sok évvel ezelőtt veszett nyoma. A rendőrség a Portugáliában lévő Arade folyó víztározójánál végez újabb kutatásokat, 50 kilométerre attól a helyszíntől, ahol a brit kisgyermek eltűnt.

A helyszín vizsgálata a német rendőrség kérésére indult. Christian Wolter német ügyész úgy fogalmazott, nem árulhatja el, pontosan mit keresnek a tározóban, de fülest kaptak valakitől, hogy érdemes errefelé szétnézniük. A helyszínen búvárok is dolgoznak, akik átkutatják az egész folyót.

A rendőrség kedden kezdte meg a kutatómunkát, és úgy tűnik, mostanra találtak is valamit.

A Sky News értesülése szerint 

a nyomozók zsákokat vittek el a kutatás helyszínéről.

A portál hozzátette, egyelőre nem tudni, mi volt a táskákban.

Az utóbbi időben a sajtó rendszeresen beszámolt az eltűnt kislány ügyéről, ugyanis egy 21 éves lengyel nő, Julia Faustyna – vagy más néven Julia Wendell – azt állította, valójában ő Madeleine McCann.

A nő hónapokon keresztül bizonygatta igazát, azonban nemrég minden kétséget kizáróan kiderült, hogy Julia Faustyna nem azonos az eltűnt kislánnyal.