Keresés

Részletes keresés

kkataa Creative Commons License 2004.11.11 0 0 85
meg vannak ezek huzatva és még hogy a szurkolok a bunyosok, pankrácioba illett a loki fradi meccs,nem?
chuan Creative Commons License 2002.09.17 0 0 84
ha a stadionokból kikerül az még kevés én ezekkel a nyáva csoport-taplókkal a városban (metró, stb) sem szeretnék találkozni! a sitten kivájhatják egymás szemét, az nem érdekel!
Előzmény: NB2 (82)
Passzív élvhajhász Creative Commons License 2002.09.16 0 0 83
A "komenistarendőrállam", mi?
Előzmény: balage111 (81)
NB2 Creative Commons License 2002.09.16 0 0 82
Kár, hogy az Újpest-Fradi a focihétfőben nagyobb hangsúlyt kapott mint a fehérvári eset. Sőt szinte alig esett róla szó. Nem értem.
Kiváncsian kérdezem hány újságíró tud a Pécsen történt bunyóról a vidisek ellen? Alig lehetett róla hallani. Bezzeg ha ez a fővárosban lett volna!

A balhé jó lenne ha kikerülne a stadionokból és legalább az ártatlanok ne kapjanak!

balage111 Creative Commons License 2002.09.16 0 0 81
Sokkal nagyobb szégyen is van Mo-n!
Előzmény: chuan (78)
chuan Creative Commons License 2002.09.16 0 0 80
a temetőben is lenyuxik az ilyen elgőzőlt agyu-majom...

ott a helyük! amúgy is perverzen vonzódnak a földalatti dolgokhoz!

metró helyett javaslom a koporsót, hat láb mélyen!

Előzmény: patakveer 2 (79)
patakveer 2 Creative Commons License 2002.09.16 0 0 79
Pontosan így van, ahogy írod.
Viszont azért kell ezeket a faszokat hagyni, mert így legalább a gőz kieresztésének a helyét és idejét pontosan lehet kontrollálni, valamilyen fokon kézben tartani. A labdarúgás a vesztes, a közúti közlekedés viszont nyer rajta:))
Előzmény: chuan (78)
chuan Creative Commons License 2002.09.16 0 0 78
Eljött az ideje, hogy végre valaki mondja ki: a magyar bajnokság nem más, mint egy hetente ismétlödő aszisztálás egy 2000-es bünöző tömeg engedélyezett randalírozásához. Mint ilyet a BRFK-nak a hatályos törvények értelmében be kéne tiltani. Amennyiben ezt nem teszi meg akkor látensen a bűnözést támogatja. Szégyen!!!
Ernesto Serra Creative Commons License 2001.10.27 0 0 77
:))))

SSC Napoli

Maradona, ha jó formában volt, akkor a világ legjobb 5 védője között is átvette a labdát, nem fair, hogy hozzá hasonlítod a magyar játékosokat!

Nem érzem vitapartnernek a magyar focival kapcsolatban azokat, akik azt mondják, hogy "15 éve nem nézek magyar meccseket, mert szar" honnan tudja???? Jópár olyan bajnokit láttam az utóbbi években is, ahol kemény küzdelem volt a pályán, érdekes, izgalmas meccsek voltak, azaz jól szórakoztam. Nem mondom rengeteg hiányosság van a játékosoknál, stadionok terén is, de az egyszerűen nem igaz, hogy minden magyar meccs szar, persze nem egy angol vagy olasz bajnokihoz kell hasonlítani. Aki átlátja a dolgokat az tudja, hogy soha nem lesz olyan erős bajnokságunk, mint a top4-nek (angol, olasz, német, spanyol) De pl. a belga, portugál szint nem elérhetetlen

ami a topic eredeti témáját illeti: tény, hogy előfordulnak kisebb-nagyobb incidensek szurkoló táborok között vagy azon belül, de az a baj, hogy ezeket nagyon felfújják, úgy tálalja a média, mintha ez lenne a meccsek legjellemzőbb tartozéka, pedig ez nagyon nem így van! Kell foglalkozni ezzel a problémával, de a helyén kell kezelni, nehogy a meccsre nem járó emberek téves következtetéseket vonjanak le és nyissanak egy ilyen topikot...

Előzmény: Professzor úr (76)
Professzor úr Creative Commons License 2001.10.27 0 0 76
"A MAGYAR FOCIRÓL tényleg halvány fingom sincs. Néhány színvonalas meccset nézek csak tv-n, de a foci maga nem nagyon vonz. Egyszer voltam egy UTE-valami meccsen, ahol a valamiben Diego Maradona játszott."

:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ennek a Best of Dk-ban a helye!

Ute-valami...

Előzmény: vau1111 (74)
mash Creative Commons License 2001.10.27 0 0 75
a város lezárásról itt olvashatod a véleményünk!

http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9046935&uq=45

Miért kell lezárani a fél várost?

a focit körülvevő közegről meg fogalmad sincs!

Előzmény: vau1111 (74)
vau1111 Creative Commons License 2001.10.27 0 0 74
Jován,

Lenne néhány megjegyzésem.
Definiáld légy szíves a hooligan (szerintem huligán) fogalmát. Lehet, hogy én vagyok szűklátókörű, de az ultra egy új kifejezés számomra. Értem, hogy kb. ultra szélsőséges stb... akar lenni, de a huligán szó az átlagembernek azt jelenti, hogy az az illető randalírozni fog. Ugyan úgy, ahogy a techno "zene" világában se követem az egyes alágakat, itt sem fogok különbséget tenni, mert nem érdekel (kivétel, ha értelmesen definiálod)!
A MAGYAR FOCIRÓL tényleg halvány fingom sincs. Néhány színvonalas meccset nézek csak tv-n, de a foci maga nem nagyon vonz. Egyszer voltam egy UTE-valami meccsen, ahol a valamiben Diego Maradona játszott. Csak azért mentem ki, hogy megnézzem az "isteni"-t játszani. Akkor 5! UTE (akkor talán még Dózsa) játékos gyűrűjében levette a kapott labdát, majd otthagyta a magyar játékosokat labda nélkül. Ennyit a magyar fociról, pedíg akkor még tudtak is valamit a magyar játékosok a mostanihoz képest. Azt hozzá kell tenni, hogy UTE szurkolók gyűrűjében éltettük az ellenfelet, és senki nem volt agresszív!!! Viszont elég sok volt az agyilag egyébként sötét szurkoló.
Ha a pályára bemész ünnepelni, az lehet teljesen jogos, viszont ha látod, hogy gáz lesz, ne légy olyan eszeveszett hülye, hogy benn is maradsz! Ünnepelni jó, verést kapni nem jó.
A csigatv hülyesége tényleg gusztustalan volt. De KI JÁTSSZA EL AZ EGÉSZET, HA NEM A HÜLYE "SZURKOLÓ"????? Ne hidd, hogy bárki értelmesebb beveszi az ilyen szart. De amikor lezárják BP azon részét, amerre haza kell mennem, hát a pokolba kívánok mindent, ami foci.
A rendőrök provokáltak? OK, elhiszem, bár Te sem vagy hitelesebb forrás számomra, mint bárki más, tehát meggyőzni nem tudsz. Hangsúlyozom, még nem találkoztam olyan primitív rendőrrel, mint amit leírtok (lehet, hogy én nem provokálom őket??).
Hmm... A topic címe Bunyós Focibunkók. Miért véditek őket??? AKINEK NEM INGE, NE VEGYE MAGÁRA!
Egyébként abban nagyon igazad van, hogy szar a foci. Ja, és tényleg nem járnék meccsre, egyszerűen azért, mert van ezer sokkal jobb és látványosabb sport, mint a foci. Plusz amit a magyar focisták csinálnak, az kész röhej. MEGÉRI EZEKÉRT SZURKOLNI?

>Ez kell nektek, Dáridó!!!

HAHAHA :)))))))))))))))
Azt hiszed, bárki hiúságára hatni fogsz? Ez is tipikus provokáció volt, ha nem tudnád. Lehet, hogy egyes "hülye" rendőrök ilyen általad fel nem ismert provokatív fellépésre ütnek.

Előzmény: Jován (71)
HORI Creative Commons License 2001.10.20 0 0 73
vau1111, real magpie, heater1!

Nektek annyi fogalmatok sincs erről a dologról, mint a meccsre járók nagy átlagának...

Bizony, bizony a huliganizmus (legalábbis komoly meccsek napján) életforma... Nem próbálom megmagyarázni, úgysem értitek... Ezt át kell élni! (Na jó nem kell, de lehet)

"...szimplán csak hülyeség" Erre csak azt tudom mondani, hogy nektek ez hülyeség, nekünk meg más... Például én nem narkózom, nem iszom le magam a sárga földig (legalábbis nagyon ritkán), nem firkálok házfalakat, stb,stb... Engem pl. ezek dühítenek kurvára...Mégse mondom, hogy a graffitiseket lőjék a Dunába. (elég lenne a kezüket eltörni...)

Tudod én ezekkel az emberekkel járok meccsre, jól is érzem magam köztük.
Magatokról állítotok ki szegénységi bizonyítványt, ha azt írjátok, hogy ezek az emberek úgy nagy általánosságban bunkók...
Én pl. nem érzem magam bunkóbbnak senkinél, még nálatoknál sem...

A készenlétisekről meg csak annyit, hogy van köztük ilyen is, meg olyan is... Néha hihetetlenül normálisak, néha tényleg ők fenyegetőznek. (A Fradi pályánál az utóbbi időben Fradi -UTEmeccseken mindig az utóbbiak vannak)

Egy dologban tudunk egyetérteni, a vonat- metrókocsik szétverése nem igazán nagy hőstett... Ezeket én is határozottan elítélem...

Na továbbra is jó botránkozást Nektek, csak vigyázzatok nehogy frusztráltak legyetek a végén:)))

Hori

HORI Creative Commons License 2001.10.20 0 0 72
Végre egy normális hozzászólás...
Előzmény: Jován (71)
Jován Creative Commons License 2001.10.20 0 0 71
Tökéletesen lejön a topicról, hogy az ideírók nagy részének halvány lepkefingja sincs a fociról, és az azt körülvevő világról.
Pár apróság:
-Az Ultrákat azonosítjátok a huligánokkal. Pedig a
két szemlélet, két életforma erősen különbözik.
-Példáloztok Angliával, pedig ott csak annyi történt, hogy a kirakatot, a Premier League-t tisztán hagyják a hool'-ok (vagy nem írják meg az újságok a balhékat) és az alsóbb osztályú rangadókon ütköznek meg a radikálisok.
-Valamelyik hülye felhozta a Honvéd-Fradi kupadöntő utáni rendőrtámadást, és az azt követő bocsánatkérést. Vazzeg, én ott voltam, és semmi balhé nem volt, bementünk a pályára ünnepelni (mindenhol bevett szokás kupagyőzelem után)amikor
a huszárok megérkeztek és válogatás nélkül kardlapoztak mindenkit. Szűcs, Nyilasi, Simon, Telek, mindenki kapott. És ez elött semmilyen balhé nem volt!!
-A rendőrök. Az un. készenlétisek, és rohamrendőrök nagy része csak annyiban különbözik a huligánoktól, hogy van rajtuk egyenruha. Alig várják, hogy üthessenek, nemegyszer voltam tanuja, hogy direkt provokáltak, és rendszerint ártatlanokat ütnek, mivel a "hivatásszerű" huligánok pontosan tudják mikor kell eltünni.
-Média. Alig várják, hogy legyen valami esemény, és ha nincs, kreálnak. A tavaszi Fradi-Ute után a csiga tv2 nyomott egy "no comment" un. dokumentumfilmet. Csak azt felejtették el közölni a gecik, hogy 3 évvel ezelötti meccsképek voltak.
És a sok gyökér (pl. akik itt okoskodnak) telepofával eszik a média szarját. Ez kell nektek, Dáridó!!!

Nem véletlen, hogy azok akik tényleg járnak meccsre, Mash(AKI POÉNBÓL SZOKTA J-VEL ÍRNI A HÜLYÉT), Nzl, Ultra, Viktor más állásponton van.
És ne gyertek ezzel a szar dumával, hogy járnék én meccsre, csak a sok huligán miatt nem merek, mert röhejes. Szar a foci, ezért vagyunk kevesen meccsen.
Nem mentem fel a huligánokat, mert nem is lehet, de azért néha gondolkodjatok a SAJÁT fejetekkel!

Üdv.

Huggy Bear Creative Commons License 2001.10.13 0 0 70
Büdös bunkó mindegyik.
Előzmény: viktor- (69)
viktor- Creative Commons License 2001.10.12 0 0 69
"a biztosító rendőrők túlnyomó része PRIMITÍV ÁLLAT"

Ezt csak megerősíteni tudja mindenki, aki megfordult már egy-két meccsen.

Előzmény: mash (66)
mash Creative Commons License 2001.10.12 0 0 68
még is csak a ROY 96 Bt. a biztosítást a meccseken???
anno azt mondták, hogy az csak reklám a sárga mellényeseken
Előzmény: Roudi (65)
mash Creative Commons License 2001.10.12 0 0 67
azért apám, mert a liláknak az utóbbi 2-3 meccsen külön metrójuk van, és csak azzal mehetnek be a szektorokba!!!

a biztosítást végző lilák nagy többsége tökös gyerek és ha ők biztosítanak, akkor ügyelnek is a rendre!

a beszivárgás elég nehéz lenne, meg a részükről elég életveszélyes is, mert a másik oldal is ismeri az ellent, egyszóval elég nehéz beszivárogni!

Előzmény: heater1 (63)
mash Creative Commons License 2001.10.12 0 0 66
beszéltem már!
a biztosító rendőrők túlnyomó része PRIMITÍV ÁLLAT, aki csak azt várja mikor lehet megverni bárkit bűntetlenül!

nagyon sok Fradi - Ute meccset láttam már, és az a véleményem, hogy általában az ártatlanokat kalapálják el és kapják el!

hol akad benn autó???
lezárom az ominozus kereszteződéseket a megadott pontokon, aki esetleg benn maradt, az 5 percen belül kordonon kivülre teszem!
látod ha szerinted ez lehetetlen, akkor te sem vagy jobb egy rendőrnél! :)

Előzmény: vau1111 (61)
Roudi Creative Commons License 2001.10.12 0 0 65
Debrecen, október 12., 11.05


A jelek szerint valami elkezdõdött a labdarúgásban, legalábbis
Debrecenben.


A Nemzeti Sport számol be a DVSC vezetõinek példa értékû intézkedésérõl,
mely szerint a csapat két "szurkolója" 2002. június 30-ig nem
látogathatja a csapat hazai és idegenbeli mérkõzéseit.
Gajdos Bálint és Szabó László (becenevén Szöcske) a DVSC-Matáv Compaq
Sopron bajnoki találkozón "tettek ki magukért". A második félidõ kezdete
elõtt a vendégek cserejátékosai a B-szektor elõtti területen
melegítettek, amikor több szurkoló trágár szavakkal szidta a
futballistákat. A rendezõ cég, a ROY '96 Bt. jelentése szerint néhányan
a kerítésre is felugrottak, és csak a rendfenntartók közbelépésére
másztak le a rácsról. Ekkor Gajdos egy sörösüveget dobott a soproni
labdarúgók felé, ami a földrõl felpattanva, eltalálta az egyik játékos
lábát. Valószínûleg sokak számára ismerõs az üvegdobáló neve, ugyanis
néhány évvel ezelõtt az emlékezetes, félbeszakadt DVSC-Vasas mérkõzésen
- akkor még nem a B-közép tagjaként - õ dobta be a szotyis zacskót a
pályára.
Szabó László a mérkõzés után, az öltözõépület közelében lévõ büfé hátsó
bejáratánál, állva trágár szavakkal illette és leköpte Berecz Zsoltot, a
debreceniek labdarúgóját. Nem sokkal utána az öltözõbõl távozó Pajkos
János vezetõedzõt is megsértette, és itt is a biztonsági embereknek
kellett közbelépniük. Szabónak azt is fölrótták, hogy korábban egy
Tatabánya elleni mérkõzést követõen bántalmazott egy biztonsági õrt, aki
meg akarta védeni a debreceniek két labdarúgóját, Cornel Casoltant és
Radu Sabót. Az õrt elsõsegélyben kellett részesíteni.
A határozat indoklása szerint a rendbontókkal szemben azért kellett
ilyen kemény szankciókat alkalmazni, mert cselekedeteikkel elriasztják a
jóérzésû szurkolókat a mérkõzések látogatásától, ami jelentõs
bevételkiesést jelent a klub számára. Egyébként az említett esetek miatt
a profiliga nem büntette meg a Debrecent, ám a példás ítélettel a klub
irányítói szeretnék megelõzni a hasonló, esetleg súlyosabb eseteket.
(Forrás: Nemzeti Sport)

Úgy tűnik valami elkezdődött

gguszti Creative Commons License 2001.10.12 0 0 64
Tudom, hogy nem nekem címezted, csak egy dolgot fűznék hozzá: az újpestieknek meg volt hirdetve egy találkozó a Városkapunál, és rendőri kísérettel, csak a Népligetnél megállva vittek minket különmetróval. Aki nem ezzel jött, az csak elég nehézkesen jutott volna be a vendégszektorba.
Előzmény: heater1 (63)
heater1 Creative Commons License 2001.10.12 0 0 63
T. mash !

Ki tudja azt előre garantálni, hogy valóban azzal a metróval jönnek az újpestiek és nem próbálnak kisebb csoportokban beszivárogni a stadion környékére, hogy azután ott egyesülve megpróbáljanak leszámolni a fradistákkal. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy a rendőrségnek lehetnek olyan szempontjai, amiket mi nem ismerünk. (Az előző levelemben is írtam egyet.)

A másik felvetésem is áll: ha akár 15-20 percre megállítjuk a közlekedést valamelyik főútvonalon, hatalmas káosz keletkezik. Az viszont igaz, hogy ha már 15 órakor leállították a forgalmat, akkor hatalmas hibát követtek el.

Nekem sincs túl nagy véleményem a rendőrségről, de ez a történet szerintem nem róluk szól.

filippo Creative Commons License 2001.10.12 0 0 62
A hozzaszolasok hangneme alapjan egyebkent meg lehet itt is hatarozni, hogy ki a bunko. Nem tudom, hogy normalis ember, hogy vedheti a hozongo parsztokat...
vau1111 Creative Commons License 2001.10.12 0 0 61
mash,

KI A HÜLYE? AKI NEM TUDJA LEÍRNI (AHOGY ÍROD, HÜJE), VAGY A RENDŐR????!!!!!!!!!! :)))))))

Bocs a személyeskedésért, de nem bírom ki...
Mi az, hogy a rendőr alapból hülye??? Nem ismerek személyesen rendőrt (OK, egyet, aki VOLT rendőr, és műszaki diplomája van. És jelenleg műszaki területen dolgozik, tehát nem hülye), de csak elenyésző esetben beszéltem hülye rendőrrel.

Érdekes, de a nagyon hülye rendőr kategóriával valahogy nem tudtam találkozni. Miért van ez? Egyáltalán beszéltél már rendőrrel értelmesen?

Egyébként ha 16:45-kor lezárják a szakaszt, szerinted hány bennakadt autót törtek volna össze "kedves barátaink"? Nem olyan egyszerű a dolog, mint látod. A déli lezárás tényleg túlzás volt. Ha ennyire féltek, jobb lett volna a zárt kapuk mögötti játék.

Előzmény: mash (60)
mash Creative Commons License 2001.10.11 0 0 60
"áttörik a kordont!"
KIK??? ÉS FÖLEG MIKOR???
minek lezárni délben, amikor a lilák metrója 16,30-kor indul????

nincs igaza!!!!

a rendőr a hüje és KÉSZ!!!
leírtam már a véleménymet!
16.00 lilák találkoznak Újpesten
16,30-kor indulnak metróval
16,50 körül megérkeznek!

elég lett volna 16,45-kor lezárni a szakszt ha már mindenáron ezt akarták a barmok!
és amikor a lilák bevonulnak, újra engedni a forgalmat!
és ezt kifelé is eljátszani!

CSAK A RENDŐR ALAPBÓL HÜJE!!!!
EZ A LEGFÖBB PROBLÉMA!

Előzmény: heater1 (58)
real magpie Creative Commons License 2001.10.11 0 0 59
Ezek a verekedő köcsögök nem emberek, uccsó bunkó barmok, elnézést, de nem tudok eufemizálni. A focihoz közük nincs, agy, értelem nulla. Izom van csak, meg ez a végtelen bátorság, hogy "nekimegyek én még a vöröshadseregnek is vazze", vasgolyót a nyakukba, és a Dunába velük. Máshogy nem lehet elérni, hogy ne legyenek ott a stadionok környékén. Nem hiszem el.
heater1 Creative Commons License 2001.10.11 0 0 58
Figyelj Nagyokos !

1. Nyilván a rendőrség a legrosszabbra készült, nevezetesen arra, ha áttörik a kordonokat és mondjuk kialakul egy éjfélig tartó utcai háború. (Volt már ilyen, bár nem nálunk).
2. Akár 15, majd később 30 percre is zárják le azt a szakaszt, mindenképpen közlekedési káosz a vége.

Gondold át a dolgokat !

Teljesen igazuk van azoknak, akik ez ellen háborognak. A huliganizmust meg kell szüntetni, különben meghal a magyar foci !!!

Előzmény: mash (57)
mash Creative Commons License 2001.10.11 0 0 57
hüjék vagytok apukáim!
a rendőrőkkel együtt!

elég lett volna lezárni 15 percre, amikor jön a lilák külön metrója
ezt percre pontosan lehett tudni

utána a meccs végén megint elég lett volna lezárni 20-30 perce, amikor a lilákat a külön metróval elviszik!

ennyi!

csak a rendőreink hüjék, mint a seggem!!!
na nem! a seggemnek sokkal több esze van, mint az ilyen hüjéknek!

Előzmény: Töfröcsó (55)
vau1111 Creative Commons License 2001.10.11 0 0 56
Üdv,

Igazad van,Töfröcsó! Bár azért javítok:
A lezárás igazi oka (legalábbis remélem!!), hogy a normál lakosságot megvédjék néhány seggfej huligántól. A huligánokat egymástól megvédeni amúgy is baromság. Ha kinyírják egymást, annál jobb. Legalább kevesebb lesz belőlük.

Megjegyzés "ultra" szövegéhez: Mi az, hogy a hooliganizmus (jaj, de menő englishül írni!) életforma? Király dolog más pofáját beverni, és más értékeit tönkretenni? Gondolkozz már egy kicsit! És ne bújj mindenféle hacker mögé, hogy ők milyen gonoszak. Te sem vagy jobb, ha a huligánok közé tartozol! Érzelem? Ne röhögtess! Az nem érzelem, hogy mást logikátlanul fikázol, és törsz, zúzol. Az szimplán csak hülyeség.

Megoldás?
A hülyék kitiltása a meccsekről.
Aki kárt okoz, fizettessék meg vele tízszeresen (ha a metrót, kordont megrongálja, akkor is!!!).
Az igazán hülyéket be is lehet zárni, csak az sajnos sok pénzbe kerül.
Ha máshogy nem megy, zárt kapuk mögött kell játszani.
A csapatok határolódjanak el a huligánoktól, és ne nevezzék őket szurkolóknak.

Előzmény: Töfröcsó (55)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!