Keresés

Részletes keresés

Almaital Returns Creative Commons License 2000.07.30 0 0 167

Kétezer leütés


OSSZIÁN
Szerzo
Felküldve:
2000. július 29. ( 7. oldal)

Mádl a jelenlegi hatalom szüloapja és dajkája, annak minden bunéért felelos.


(Dr. Csákány György a Népszabadságban)

Lehet-e dajka egy szüloapa? Mádl Ferenc igazán sokoldalú (nemzetközi jogászként és segédvájárként egyaránt megállná a helyét), ám az anyatej-elválasztással lennének gondjai. Márpedig az o „dajkaságára” épül az ot elemzo (méltán) nyugalmazott egyetemi tanár gondolatmenete: „Mindkét ellenzéki párt szégyellheti, hogy legitimálja ot, s rajta keresztül a szélsojobbra fordult hatalmat.” Hogy a hatalom szélsojobbra fordult volna, az a Népszabadság fórumoldalán nem kíván külön bizonyítást: tényként írható le például, hogy „Orbán–Csurka–Torgyán koalíció” vezeti az országot. (Dávid Ibolya sehol, ám az ellenzéki Csurka e fantazmagóriában már a második helyre kúszott fel.) A csákányi világképben a „valódi demokratikus pártok” ismérve, hogy „a fejlett euroatlanti demokráciákban” karanténba zárják „a szélsojobboldali, neonáci, ultranacionalista áramlatokat és pártokat”. A fejlett euroatlanti demokráciákat megkímélte a létezo szocializmus, nyilván azért nem olyan érzékenyek a szélsobaloldali, neoleninista, ultraglobalista áramlatokra és pártokra. Mint ahogyan például Csákány áramoltat: szerinte a Horn-kormány naiv és dilettáns volt, amikor törpe ellenzékének jóságos óriásként jogokat adott, amelyekkel a pökhendi törpe visszaélt. A baloldal „konszenzusos demokráciáról” papolt ahelyett, hogy kétharmados többségével erobol átvitte volna az alkotmányozást, az ügyészség és a – Csákány szerint – nem eléggé elkötelezett Alkotmánybíróság törvényi megzabolázását. Most viszont csak az ellenzék jutott konszenzusra abban, hogy „Orbánék régen átlépték a demokrácia határait”, bár elismerten a jogállam keretei között kormányoznak. Ennek tudatában „a tömegdemonstrációkat, az engedetlenségi mozgalmakat, a népszavazási kezdeményezéseket, a taxisblokádot, a Demokratikus Charta tüntetéseit, a kórházi éhségsztrájkokat, az útlezárásos gazdademonstrációkat” áhító sajtólevelezok ugyan miféle eszményt dajkálnak?

Tappancs Creative Commons License 2000.07.13 0 0 166
Mádl Ferencnek sokkal jobb esélyei vannak.
BOB Creative Commons License 1999.04.23 0 0 165
Ja, és persze:
Eeertem een a viccet csak nem szeretem.
Előzmény: azfix (163)
BOB Creative Commons License 1999.04.23 0 0 164
OK, első kérdés visszavonva. De mint aztat említettem volt, számomra továbbra sem a Köztársasági Elnök SZEMÉLYE, hanem az INTÉZMÉNYE a fontos, mert ez demokráciánk egyik sarokpontja lehet. Bocs, de én '89 óta a közvetlen elnökválasztást tartom szimpatikusnak.
Előzmény: azfix (163)
azfix Creative Commons License 1999.04.23 0 0 163
Kedves BOB,
nem tehetek róla, ha nem érted az iróniát (amely ez esetben túlzásban nyílvánult meg). Ha megengeded, nem szedem elő a kliséket, túl sok van belőlük értelmetlen vitát nyitni.
Másrészt SZVSZ értelmetlen az alkotmányt Torgyán úr köztársasági elnökké válása _lehetséges "veszélye"- ürügyén változtatgatni. Mégha Csurkáról lenne szó...
De szavazzunk! Szívesen szavaznék :O)
azfix
Előzmény: BOB (162)
BOB Creative Commons License 1999.04.23 0 0 162
Olvasol néha újságot is vagy csak nyomod a paneleket mint süket a csengőt?
Teszed azt széles néptömegek nyomora ellen a te pártod és orbányod mit tesz? Egykulcsos SZJA?
Előzmény: azfix (161)
azfix Creative Commons License 1999.04.23 0 0 161
Hát a baloldal már csak Torgyán ellen tud összefogni?
Teszem azt széles néptömegek nyomora ellen nem?!
Te jó szagú...
bubu Creative Commons License 1999.04.23 0 0 160
es ha Torgyan Wolverine kosztarsasagi elnok lesz, mit fogsz csinalni?
Előzmény: Wolverine (153)
NikTib Creative Commons License 1999.04.23 0 0 159
Kiváncsilennék TOJO mit mond most, és azt bejátszani neki majd később.
Szerintem ez a koalíciós alku alkotmányellenes, (nem vagyok jogász, logika) mert most a legutóbbi szavazáson is meg úgy általában pártokra szavaznak és nem az aktuális témára adják le a szavazataikat. Dr Torgyán Viktor Polgári Magyarországa így van leszavazva és leszarva.
A TOJO meg akkor is hazudik ha kérdezik, mindegy miről van szó. Őt csak a pozíció érdeki. A fIDESZ-nek azért jó ha TOJO lesz közt elnök mert a jogokat a miniszter elök gyakorolja TOJO-naj meg kuss. Az nem nagyon számit, hogy leégetik az országot.
Tényleg ilyen alalpon egy majomot kéne az állatkertből, mert azért ahogy TOJO-t ismerjük nem igazán tudja befogni a pofáját. (az Antalt is megszívatta)
Előzmény: BOB (158)
BOB Creative Commons License 1999.04.22 0 0 158
Nyugodj meg, nemcsak hogy alá fogom írni, de gyűjteni is fogom. És nem azért, hogy ne TJ legyen a Köztársaság elnöke. Azért, mert érzem annyira felnőttnek a magyar polgárokat, hogy el tudják dönteni, ki legyen az elnök. A megmérettetés elől koalíciós alkuba burkolózni nem tisztességes. Döntsön a nép!
Előzmény: NikTib (157)
NikTib Creative Commons License 1999.04.22 0 0 157
Bob Te felkészültél , hogy a TOJO legyen a közt elök. Én egyet értek veled teljesen de "Talpra magyar, hív a haza" stb. ugye milyen aktuális. Ha ilyen kérdő ívet látsz írd alá.
Szerintem azért még lesz egykét ilyen "üllői úti balfogása" és akkor majd valahogy kirúgják. Remélem az OVI nem ekkora (most mit mondjak ?), hogy beszáll a Józsi bá játékába . Az neki biztos bukta. Horn Gyula mondjon le !!
Előzmény: BOB (156)
BOB Creative Commons License 1999.04.21 0 0 156
Tegyük fel, hogy az AB rábólint a népszavazási kérdőívre. Összegyűlnek az aláírások. Mi fog történni?
A FIDESZ-többségű Parlament nem fogja kiírni a népszavazást. Valószínűleg az lesz az indok, hogy majd a köetkező elnökválasztáskor, stb.
Miért mondom ezt?
A FIDESZ számára rohadtul nagy dilemma, hogy TJ-nek odaadta a Közt. elnök jelölésének jogát. Ugyanis ha megválasztatja TJ-t, akkor 2002-ben elbukik (bár ez nem biztos, hiszen a választópolgár gyorsan felejt...). Mindenesetre rengeteg szavazatot veszít.
De ha még meg is kampányolja egy közvetlen elnökválasztás alkalmával...
Elképzelem a FIDESZ plakátokat: Torgyán a polgári jövő embere!
Van más választás: Torgyán!
Polgári Torgyánországot!
El tudja ezt valaki képzelni? Én nem.
Ha meg a FIDESZ önálló jelöltet indít a közvetlen elnökválasztáson, akkor 2002-ig kisebbségben fog orbányozni. A kisebbségi orbányzás pedig egy ilyen kialakulatlan demokráciában biztos bukta.
NikTib Creative Commons License 1999.04.21 0 0 155
Én azon sem csodálkozék ha Ausztráiában összetévesztették az Árpi bácsit a Torgyival. Szerintem a Torgyit nem lehet csak úgy demokratikusan kifütyülni. Hiszen kapnának a kifütyülők. Eddig :O)
Csak reménykedhetünk abban, hogy a Togyi majd csak elbukik .
Az, hogy a DR Torgyán József a Magyar Köztársásgi elnök . Ez röhej. :O( Akkor inkább a Hofi az nem olyan hülyje, és még röhögni is lehe rajta.
Egyszerűen nem értem nem néz tükörbe. Egyébként szintén III/III-as a Horn Gyuszival, meg a Csurka Pistivel együtt. Szép mi ? Egyedül csak Torgyi tagadja.
KukacAV Creative Commons License 1999.04.20 0 0 154
Elnézést, nem tudtam végigolvasni...

Véleményem 1 mondatban:

A jobboldal (ill. a kormány) elemi érdeke, hogy ne válasszák meg Torgyánt, hiszen nincs az a normális, jobboldallal szimpatizáló ember, aki ezután közösséget vállalna a FIDESZ-szel... Ugyan milyen társaságban vállalná azután kormánypártiságát? Szóval azt hiszem, ez a kérdés csak összehozhatja a két oldalt...

Wolverine Creative Commons License 1999.04.19 0 0 153
Igazi nagyfejesek (sanda gyanum szerint) nem olvassak, mi hangzik el itt, de en ettol meg kijelentem: ha Torgyi Bubu koyt. elnok lesz, en lemondok magyar allampolgarsagomrol es inkabb leszek itthon egy hontalan. Na persze ez nem fog meghatni senkit sem. Bye (meg mielott meg rosszabb hangulatba kerulok a foidiotak miatt)
pancho Creative Commons License 1999.03.08 0 0 151
Én meg azt hallottam vidéken az "Antall miniszterelnök úrról", hogy egy arrogáns bunkó volt, mint most Orbán Viktor.
Szerintem is.
cucu Creative Commons License 1999.03.08 0 0 150
Bobo,
ami '90-94-es időszakban történt, az, hogy aki tudott, lopta és "rabolta" az ország értékeit, bármelyik hatalomra kerülő párttal megtörtént volna. Ugyanis nem szabad elfelejteni, hogy rendszerváltás zajlott akkoriban, méghozzá vérnélküli! És ez nagyon nagy szó ám! Csakhogy, -éppen emiatt- a demokrácia jelszava és a privatizálás szükségessége mögé állva, bújva használták ki a meggazdagodás lehetőségét azok, akik a korábbi rendszerben mindíg is készültek annak felszámolására. A kis ember pedig kényszeredetten mosolygott, hogy végre itt a demokrácia, pedig az még most is messze van tőlünk. (ahhoz ugyanis érlelő időre van szükség.)
Abban a négy évben minden, pozitív változást akaró államférfinak egységes politizálással kellett volna a minél elöbbi rendszer váltáson ügyködni. (A rendszer váltást gyorsan kell végrehajtani, hogy minél kevesebb fájdalommal járjon a nép számára, hamár sikerült békés eszközökkel elérni.) A Köztársasági elnök úr azonban a kormány politikájával szembe helyezkedett, így akadályokat görgetett a változások útjába, ahelyett, hogy segítette volna a "kamikáze" kormányt. Pedig alapvetően egyet akartak, az ország jobbulását, ezért nem értem, hogy mire volt ez jó részéről.
Nem csoda, ha ezek után hihetőnek tűnik, hogy New Yorkból, Párizsból és Tel-Avivból irányítják az elnök urat.
A közvélemény kutatásokban pedig nem hiszek, miért is hinnék, amikor az emberek -legalább is ahol én forgok- mást beszélnek.
Antall miniszterelnök úrról azt hallottam vidéken, hogy II. Rákóczi Ferenc-hez volt hasonlatos és rengeteget veszített halálával a magyar nép. Szerintem is.
A köztársasági elnöki tisztet szerintem népszavazással illene eldönteni, hiszen Torgyán úrra amúgy sem fognak sokan szavazni.

Helo

azfix Creative Commons License 1999.03.08 0 0 149
Kedves Geszti!
Utolsó bekezdés: az FKGP kapott egy ígéretet, és ugyan vétójoga a Fidesznek van, azonban azt nyílván nem a koalíciós partner elnökére és kormánytagra fogja alkalmazni. Vagyis a második szavazáson, amennyiben Torgyán Józsefet jelölik (ha!) akkor szerintem meg is választják.
Tehát számodra a megoldás az, amit HJM is kitalált: ha 100%-ig nem akarjátok, hogy T. J. legyen a köztársasági elnök, és ez minden egyéb megfontolást megelőz, hát gyűjtsetek a népszavazásra., csak tessék sietni, mert kifuttok az időből.
(ui: és saját direkte politikai céljaitokat ne a Fidesztől várjátok megvalósítani, kicsit se lóg ki a lóláb:
"...es a kilepese a koaliciobol politikai hullat csinalna belole...")
azfix
Előzmény: geszthi (141)
Lewinfiú Creative Commons License 1999.03.08 0 0 148
Cucu! Bujjál el valahova, mert jönnek az ápolók és nagyon megmérik a bucikádat, ha rájönnet, hogy a doktor úr számítógépét buzerálod.
Beavis Creative Commons License 1999.03.08 0 0 147
En azt mondom, hogy Goncz utan akar Torgyan is johet. Tobbet nem fog artani O se.
Trebitsch Creative Commons License 1999.03.08 0 0 146
Minusz tíz Torgyánnal... Hijába, szeretik, na. :)
Előzmény: alfalfa58 (145)
alfalfa58 Creative Commons License 1999.03.08 0 0 145
Heeelp!

Hogyan érhető el az, hogy csak egyetlen Torgyán-topic maradjon a T.asztalon?

Törölt nick Creative Commons License 1999.03.08 0 0 144
Cool !

Gyönyörűen megfigyelhető egy incidens árnyalatváltozása cucu hozzászólásában:
A Goncz vagy Bohócz topicban (1999-02-23 11:33:48) - tudomásom szerint - én írtam először arról a rövid incidensről ami a Köztársasági Elnök látogatásakor történt ilyen formában:

"Torgyán most éppen Ausztráliában van Göncz Árpád kíséretében. A látogatás során egy helyi magyarok előtt tartott előadáson 4-5 ember elkezdett füttyögni amikor a Köztársasági Elnök szólásra emelkedett. A közönség erre felállt és elkezdett tapsolni, elnyomva ezzel a dicstelen beavatkozást.
A delegáció tagjai felállva köszönték meg a spontán támogatást. Torgyán - egyedüliként - ülve maradt.
Ez bunkóság.
Ő legyen Magyarország Államfője ?
szégyen"

cucu számára 1999-03-05 15:21:15-kor ez már így nézett ki:

"viszont árpi bácsit érdekes, hogy szinte a legtöbb helyen kifütyülik, csak szegény még mindig nem érti, hogy miért! Legutóbb Ausztráliában járt így az ottani magyarsággal."
Megjegyzem speaker nick alatt szinte szóról szóra ugyanez a terminológia olvasható a Törzsasztalon.

Még megérjük, hogy a füttyölés, nemcsak a jobboldali politikai kultúra integráns része, hanem mértékadóbb eszköz is lesz, mint a közvélemény kutatások, amelyeket egyébként is igen nehezen tolerált 8 éves fennállása óta a jobboldal.

bye

Donneck

Előzmény: cucu (142)
bobo Creative Commons License 1999.03.05 0 0 143

Kedves cucu!

Göncz Árpád népszerűsége nemcsak a Szonda alapján jó, hanem a Fidesz házi közvélemény-kutatója, a Századvég-Tárki szerint is.
Arról nem is érdemes beszélni, hogy ki zilálta szét sz országot.
(Szerintem ugyanis ez 1990-94 között történt meg.
Ekkor kárpótolta Antall és Trogyán a parasztokat úgy, hogy a föld a zöld báróké lett. Most persze zöld báróznak, meg zsebszerződéseseznek.
A szüleim falujában egy szép tölgyest három privatizátor vett meg, TSZ elnök, egy vállalkozó, meg a helyi MDF vezére. Így együtt. Még néhány év és kezdhetik kivágni. Az értéke olyan 60-80 millióra becsülhető. Mindenhol dokumentálva van, hogy melyik 22 családé volt. Nekik kellett volna visszaadni, vagy rendes pénzért eladni.
Csak ebben a kisvárosban, ahonnét írok, a következő privatizátorok tevékenykedtek. Egy fickó megvette az autószervizet szinte ingyen, egy másik 100 hektár földet a város körül. Mások kimentették a gyárak eszközeit saját KFT-be, egy fickó szupermarketet épített a mentett pénzből.
Szétlopták a TSZ-t, stb.
Ez mind 1990-94 között volt. Utána már csak az energiaszektor maradt, az azonban legalább nem csalók kezébe került, hanem külföldi nagyvállalatokéba. Ezek tulajdonosai pedig különböző részvényesek, befektetési alapok, stb.
Senki sem beszél a lakásprivatizátorokról, biztosan azért, mert ők egyszerű emberek. Nem is rájuk haragszom, hanem azokra, akik lehetővé tették, hogy megvegyék a lakásaikat szinte ingyen, aztán eladják jó pénzért.
Más egy életen át gürcöl, hogy lakása legyen.
Ez is 90-94 között volt.
Arra kérem a tisztelt MDF-FIDESZ urakat, erről se feledkezzenek el.
Szóval szerintem Göncznek semmi köze az egészhez.
Az alkotmányt érdemes lenne megnézni, abban ugyanis benne van, hogy nem ő a legfontosabb közjogi méltóság, hanem a mindenkori miniszterelnök.


Előzmény: cucu (142)
cucu Creative Commons License 1999.03.05 0 0 142
Nahat,
teljesen igazat adok neked, bár bocs amiért csak most és csak így kapcsolódom közétek. Decemberi írásod tisztára olyan, mintha én írtam volna. Szóval, szerintem is árpi bácsi lépten nyomon keresztbe tett de nem csak Antall József néhai miniszterelnöknek, hanem -mostmár látszik- 8 évre visszavetette a MO.-i demokratikus fejlődést. Az ő számlájára jegyzem az MSZP visszajutását és ennek a szégyenteljes MSZP-SzDsz koalíciónak 4 évig tartó garázdálkodását országunkban. Hogy mást ne említsek, szakszerűen igyekeztek tönkretenni, kilátástalanságba juttatni a magyar családokat. Módszeresen szétzilálták az oktatást, az egészségügyet.
A Sonda-Ipsos pedig nem csak szerintem hazudik, hanem már néhány korábbi lapokban is pedzegették elhajlását a valóságtól. Úgyhogy erre nem szabad adni, viszont árpi bácsit érdekes, hogy szinte a legtöbb helyen kifütyülik, csak szegény még mindíg nem érti, hogy miért! Legutóbb Ausztráliában járt így az ottani magyarsággal.

Heló

geszthi Creative Commons License 1999.03.04 0 0 141
Kedves azfix,

nem ertem az utolso bekezdesedet. Ki mondta, hogy az fkgp-val mindent szabad. Az igeretet sem ertem. Ugyanis vikikenek allitolag veto joga van. Jelol az fkgp o meg aldasat adja ra/vagy sem. Erre kulon kivancsi vagyok...gondolom, majd eppen "sulyos beteg" lesz, meg akadalyoztatva, hogy ne kelljen nyiltan allast foglalnia...mint eddig.

Szoval, ha megkerdik, hogy miert valtoztatatta meg a velemenyet akkor abban mi a "vele szemben mindent szabad"? Az a baj, hogy a fidesz is allandoan valtoztat, mar az egy evvel ezelotti velemenye sem ugy van...

Szoval, hogy konkret otletet adjak (vikikenek), lasd az alabbi velemenyemet
1998-12-09 13:59:00 illetve 1998-12-07 13:39:00

Az elso ketszeri szavazasnal eleve kudarcra itelt (2/3-os ugyanis). Ezutan meg hirtelen megvilagosadva Vikike nyilvanosan (vagy kiszivarogtatva jo magyar szokas szerint) kozvelemeny kutatasi adatokra hivatkozva finoman megkeri Jozsit, hogy talan nem kellene eroltetni, mert hat latod a nep(bocs polgarok) se akarnak teged.
Ha erre Torgyi erolkodik akkor magat jaratja le, es a kilepese a koaliciobol politikai hullat csinalna belole, hisz egy uj szavazasnal miert szavaznanak ra ha kozt.enoknek meg nem akarjak; ha meg meggondolja akkor a problema maris meg van oldva.

Szerintem ilyen egyszeru.

Előzmény: azfix (139)
geszthi Creative Commons License 1999.03.04 0 0 140
Kedves azfix,
Előzmény: azfix (139)
azfix Creative Commons License 1999.03.04 0 0 139
Üdv geszti, végre válasz is akad.
1)
Elismerem, kiírható, most néztem utána az alkotmánynak (topic), bár még mindíg kételyeim vannak, hogy alkotmányba vágó kérdésben lehet-e népszavazást kiírni, de úgy tűnik igen, érdekelne egy szakember véleménye.
A népszavazáshoz 200.000 aláírás kell. Ezen az alapon senki sem mondhatja, hogy csak a Fideszen múlik az elnökválasztás személye és módja. Aki nagyon tiltakozik... az ne csak a tollát jártassa. ;-)
2)
Jelölés:
"A köztársasági elnök választását jelölés előzi meg. A jelölés érvényességéhez az Országgyűlés legalább ötven tagjának írásbeli ajánlása szükséges."
Illetve "Az Országgyűlés a köztársasági elnököt titkos szavazással választja. A szükséghez képest többszöri szavazásnak van helye. Az első szavazás alapján megválasztott köztársasági elnök az, aki a képviselők kétharmadának szavazatát elnyeri.
(3) Ha az első szavazás alkalmával ezt a többséget egyik jelölt sem nyeri el, az (1) bekezdésnek megfelelő új ajánlás alapján újból szavazást kell tartani. A második szavazás alapján való megválasztáshoz ugyancsak a képviselők kétharmadának szavazata szükséges.
(4) Ha a második szavazás alkalmával egyik jelölt sem nyerte el a megkívánt többséget, harmadszori szavazást kell tartani. Ez alkalommal csak arra a két jelöltre lehet szavazni, akik a második szavazás alkalmával a legtöbb szavazatot kapták. A harmadik szavazás alapján megválasztott köztársasági elnök az, aki - tekintet nélkül a szavazásban részt vevők számára - a szavazatok többségét elnyerte."
Ha marad a parlamenti választás
Torgyán úr jelölését senki sem tudja megakadályozni, ahogy elnézem, de az ellenzék is jelölhet saját elnökjelöltet, senki sem akadályozza meg őket.
"Miert kellene megmagyarazni a kisgazdaknak?" Mert ígéret szép szó, ha visszalépnek tőle, indoklást kell adniuk. Te mit gondolsz? És mivel indokolják a visszalépést?! Pont ezt kérdezem, mivel ahogy elnézem, szerintetek Torgyánnal lés az FKGP-vel szemben "mindent szabad", persze más kontójára. Érdekes álláspont... pont amikor a kompromisszumokat és megegyezéseket sürgetik egyesek.
azfix
Előzmény: geszthi (137)
azfix Creative Commons License 1999.03.04 0 0 138
Kedves HJM!
Bocsánat, nem tudtam, hogy te nem vitatkozol. Belehelyezkedve gondolatmenetedbe: ami azt illeti ezen az alapon bárki (tehát nem én) kifejthetné abbéli véleményét, hogy "holnaptól le kell közölni minden értékítéletet tartalmazó cikkre az érdekelt esetleges válasz véleményét." Ez a vélemény önmagában megáll, kivitelezéséről, hatásáról, indokairól vitatkozni nem kell és szükséges, hiszen demokráciában élünk.
Jól értettem???
(ha véletlenül úgy ítéled meg, hogy a két kérdés nem azonos súlyú, és vannak különféle kivételes esetek, _amikor_ már fontos ütköztetni a véleményeket és kifejteni részletesen az álláspontot, arról nem tehetek).
azfix
Előzmény: HJM (136)
geszthi Creative Commons License 1999.03.04 0 0 137
Azfix,

miert kiirhatatlan? Mar volt rola szavazas. Kiraly Zoli szervezte, ha jol emlekszem 91 vagy 92 nyaran volt. Ervenytelen, nem mentek el elegen.
No de epp ezert irtak ki nyarra, mert nem ertettek vele a parlamenti partok (foleg szdsz - ma is ezt mondja!, es mdf. Ez akkor ugye leg volt).

Miert kellene megmagyarazni a kisgazdaknak? A fenet kell! Magyarazzak meg ok, hogy miert mondtak talan egy honapja:
"Az FKgP mindig is a kozvetlen elnokvalasztas mellett volt. Most is , DE ezt csak 2004-tol tarjak megvalosithatonak, a mostanit meg a regi rendszer szerint kell megcsinalni.....blablabla"

Ha ezt meg tudja torgyi indokolni akkor megerdemli! De ahhoz kellene nagy gazdanak lennie, hogy bevallja, mert en az akarok lenni...

Egyebkent, ez az erved, hogy miert hagyna ott a napi politikat egy protokolaris dologert eleg gyenge. Csak azert mert ez Magyarorszag legnagyobb/legtiszteletremeltobb/leglegleg posztja. Mi mast erhetne meg el?! Mar 65 vagy mennyi, tul sok eselye (sulyfelesleget es magyar statisztikakat figyelembe veve nincs) mar nincs. Miniszterelnok meg nem lesz, ezt o is tudja (bar mar ketszer elsopro gyozelmet "aratott" ugyebar).

Ez az egesz egyebkent sajna nem az fkgprol szol, hanem a fideszrol. Ha fontosabb lesz a kepviseloiknek a torgyi mint az orszag legfontosabb posztjanak megfelelo/hiteles emberrel valo betoltese ez akkor egyszer s mindekorra oda tekintelyuk, szerintem. Ok is beallnak a sorba, hogy "hat igen nem kellene,szemelyszerint ellenzem, de hat a politika ugyebar". Csak arra leszek kivancsi elojonnek-e az orszag erdekevel. No az nagy poen lenne...

Előzmény: azfix (135)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!