Eccer-eccer látok a médiamarkecben meg a Corában. Van benne HL1, Opposing Force, Blue Shift meg CS.
Egyébként bittorrentről is letölthető. Ez természetesen kalóz, de ha az ember akar egy olyan játékot, amiért pénzt is fizetne, de egyszerűen sehol se kapni, akkor szvsz nem bűn.
Szerintem is az van, hogy aki bepörög egy játéktól, az előbb-utóbb mástól is bepörögne, szóval nem a játékban van a hiba. Pont a HL meg miért lenne "veszélyes", mikor főként vagy a való életben nem szereplő szörnyeket, vagy arctalan, anonim katonákat kell hentelni? Nem mondom, a HL2 egy-két szituációja éccaka, fülhallgatóval, nagy monitorral eléggé ijesztő, na de hogy veszélyes lenne...
Bizony, ez álszent marhaság. Ajánlom mindenki figyelmébe Karinthyt, (úgy egyébként is) de különösen a "Regék boldog világa" c. novelláját. Ebben pont azt figurázza ki, hogy egy-egy régi, szép mese nem más, mint kész horror.
A Half-Life meg tökjó. Csak az az autosave, az ne lenne...
Szerintem ez alkat kérdése.
Amennyiben valaki uzival szeretne hidegre tenni egy fél iskolát attól nem a szám.gépét kell elvenni, hanem az uzit. Magyarul, ha valaki olyannak született, akkor az ölni fog akár játszott half-life-ot akár nem.
A játékokban pont az a jó, hogy olyasmit megtehetsz, amit a valóságban nem.
Én egy kicsit sajnáltam a tudósokat, vagy az őröket, mikor kinyírták őket. Lehet, hogy ez a másik véglet?
Szerintem ez hulyeseg. Ugy ahogy van. Sajat peldamat alapul veve, en nem erzek ilyet, se ott se mas jateknal. Kulonben is nezz korul, hol nincs eroszak? A Tv-ben ritka az olyan musor ahol nincs, es ez a gyerekekhez szoloakban is igy van. Pelda: az elobbire: Hirado - "x ember halt meg y-ban, robbantgatas z-ben...stb", az utobbira akarmilyen rajzfilm pl Tom es Jerry-ben mindegyik reszben utik-vagjak egymast, vagy pl. amin a szuleink is felnottek: pl Hofeherke - mergezett alma, vagy Jancsi es Juliska - morbid szerintem az hogy a kemencebe dobnak egy embert.
A jatekoknal pedig inkabb eppen hogy kieli magat az ember.
Aki ettol beporog es gyilkolaszik, vagy mittomen, az mar korhazi eset, szoval ennyit errol. Az az ember nem tudja megkulonboztetni a kepzeltet a valostol, amire mar egy kisgyerek is kepes.
Kulonben is, az elet negativ oldalai (pl eroszak) ugyanugy hozzatartoznak az igazi elethez, aki ezt nem tudja kezelni az alomvilagban el. Szerintem meg a tulzott eroszakmentesseg se jo.
"A játékokban az erőszak már-már elharapódzik és teljesen a rossz irányában befolyásolja a gyerekeket ( Idézet egy aggódó szülőtől) ."
Szerintem ennek 99%-a teljesen baromság, de van benne valami, amikor például játszom egy jó Half-Life futamot jó sok vérrel akkor az ősök mindig megkérdezik hogy "Nem félsz?" erre általában nem a válasz, de hagyjuk mert nem ezzel kívánok foglalkozni, hanem a mostani játékokról és a benne zajló sok megfejtetlen rejtvényről, misztikumról... természetesen kívánok itt beszélni elsősorban az 1st person és barátairól. Kezdetnek ennyi aztán majd meglátjuk...
Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!