Keresés

Részletes keresés

KE80 Creative Commons License 2019.07.08 0 0 77

Jöttek mentek a forma-1 komentelők: nem szeretem Szujo Zoltán, Véber Gábor sem.

 

Aki látta a 1996, 1997 Monta-Carlo Frank András és VárhegyI Ferenc

1998 Suzuka Palik Lászlo, Frank András, Dávid Sándor.

 

Királyok voltak: Palik Lászlo, Frank András, Dávid Sándor,VárhegyI Ferenc

Előzmény: LUPO (-)
csihu Creative Commons License 1999.06.13 0 0 76
Minek ide kommentar ?!

Szerintem a magyar kommentarok kihagyhatnanak egy par idenyt, hogy felkeszuljenek. Addig meg inkabb ne legyenek kommentarok, hanem adjak helyette inkabb a motorok zajat, ugyis az a lenyeg a szoveget meg mindenki formalhatja maganak, igy legalabb nem lennenek ilyen unalmas kozvetitesek.

fricy Creative Commons License 1999.06.13 0 0 75
Knezy nagyon kriminalis !!
Ha valaki szervez egy tuntetest az MTV epulete elott Palik L. mellett, szoljon nekem is, megyek.... Palikot vissza a F-1-be. Es eljen a Bochkor-Bumerang. (Nem tudjatok mikor lesz/volt Palik a Slager Rádioban ?Egy ideje lemaradtam [érettségi miatt ] ) .

hajrá Panis !!

fricy

fricy Creative Commons License 1999.06.13 0 0 74
Knezy nagyon kriminalis !!
Ha valaki szervez egy tuntetest az MTV epulete elott Palik L. mellett, szoljon nekem is, megyek.... Palikot vissza a F-1-be. Es eljen a Bochkor-Bumerang. (Nem tudjatok mikor lesz/volt Palik a Slager Rádioban ?Egy ideje lemaradtam [érettségi miatt ] ) .

hajrá Panis !!

fricy

Kapsel Creative Commons License 1999.06.13 0 0 73
Üdv Mindenkinek!

Csak egy friss adalék K.Jenő hozzá nem értéséhez: éppen most ment a kanadai nagydíj időmérő edzése, ahol miközben a kamera a Winfield Williams-es autóban szerencsétlenkedő R.Schumi-t mutatta, kedves Jenőnk ezt H.H.Frentzenként kommentálta. Hát ha valaki a 6. versenyig nem tudja megtanulni a versenyzők nevét, nem tudja megkülönböztetni a Wiiliams (piros) autót a Jordan (sárga) autótól, az mindenre alkalmas csak nem forma1 közvetítésre.
Ép ésszel felfoghatatlan, hogy nincs senki az MTV1-nél aki ezt észrevenné és levonná a megfelelő következtetéseket.
Még jó, hogy az örge Bernie nem tud magyarul, mert azt hiszem őt is a guta kerülgetné, és ha rajta múlna Knézi legközelebb legfeljebb valahol Alaszkában szánhúzó kutyák versenyét közvetíthetné.

LUPO Creative Commons License 1999.06.09 0 0 72
És mi lenne az?
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 71
Ja bocs, ha leölöm a topic-ot, de hátha van más alternatíva is.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 70
Ha lehet akkor próbáljunk meg kiszakadni a cseber-veder körből. Autósport-motorsport megszállott létemre zsigeri fájdalommal járt bármelyiküket hallgatnom. Az a műmájer szakértelem!!! Szót se vesztegessűnk rá többet! De azt nem tudom elhinni, hogy egy ekkora keresztmetszetű üzletet kormányzó menedzsment képtelen találni egy gyorsfelfogású fiatal riportert aki képes a világ magyarul beszélő részének elmesélni, hogy mi történik a pályán. Lenne néhány ötletem, de médiaszakértő az igazán nem vagyok.
sss
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 69
A tisztánlátás végett :

Palikot felfüggesztették a TS-nél valószínüleg anyagi okok miatt, ugyanis az MTV és vele együtt a TS is tökig le van égve !
Tárgyalások zajlanak a két fél között amelyek persze eddig még nem jártak
sikerrel !
Egy biztos a P-D-F triót csak akkor láthatjuk viszont ha Knézy is úgy akarja ,aminek persze nem nagy a valószínüsége ,de ki tudja hátha hallgatnak a népre .

Örs

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 68
Lehet még ennél mélyebbre süllyedni? 1996-ig a Eurosporton nézhettem John Watson és Ben Edwards közvetítéseit=> el lettem kényeztetve. Miután ott megszünt a közvetítés ("hála" Bernie-nek) kénytelen voltam Palikot és Dávidot hallgatni. Kezdetben nagyon lehangoló volt, de '97 végére már megszoktam, és Palik tényleg fel tudta dobni a hangulatot, a poénjai ártatlanok és általában jók voltak, és teljesen átadta magát a közvetítésnek - O tényleg izgult a versenyen.
Nem úgy Dávid Sándor, aki már kiöregedett, két év alatt annyi értelmes hozzászólása nem volt, amivel egy fél kört le lehetne közvetíteni, a Eurosporton pedig még horkolni is hallottam egy 'motors' közvetítésen. Az F1-es autók sem úgy muködnek már, mint egy Zsiguli; a történelem leckére pedig nem egy elozés közben vagyok kíváncsi. Szerencsére Palik alig hagyta szóhoz jutni.
És jött 1999. Nem hittem volna, hogy valaha unatkozhatok egy monacoi versenyen, ahol Irvine letolja a pályáról Hakkinent és két Ferrari végez az elso két helyen. Egy unalmas versenyt is lehet élvezni, ha a kommentátor nem teszi tönkre! Knézy kibírhatatlan! És nincs aki beléfojtaná a szót! Segitsééééég!!!
Ha ez közvetít még sokáig, kénytelen leszek egy gyorstalpalón megtanulni németül.
Jeno! Ne alázd meg ennyire a Forma-1-et! Próbáld meg elfogadni a tényt, hogy nem értesz mindenhez. Az autóversenyzéshez pedig egyáltalán nem.

Knézy Jeno mondjon le!

Forza Ferrari! Forza Schumacher! Forza Irvine!
Ciao!

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 67
A Knézy tényleg egy barom és F1-t sem tud közvetíteni, de a Palikot is csak a Knézy után sírjátok vissza. Amikor ő volt őt szidtuk, csak a Danubiusban röhögtünk rajta. Főleg az idegesített, hogy a tényleg szakértő, jámborlelkű dávidsándort mindig félbeszakította. Szóval a Palik - lehet csak lelkesedésből - de elég tahón közvetített. Aláírom : inkább még ő, mint a Jenci.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 66
Sziasztok

A legutobbi futam kozvetitese, feltette az i-re a pontot, szamomra.
Knezy egyre alabb mulja magat versenyrol versenyre, nem hogy felkeszultebb es torekvobb lenne. Az az erzesen, hogy maganak jatszik, tul szepen akarja kifejezni magat ami aztan kutba esik, a formula 1 es jaratlansagaval egybefogva.
Evrol evre rogzitem a versenyeket, es parszor visszanezem oket.
En meg ennyit nem mergelodtem isten bizony, egyetlen kozvetitesen sem a hosszu ido folyaman mint a mi Jenonkon.
Sokan emlitettek azt a bizonyos esetet amikor Irvine- t osszekeverte Coultharddal, (Monaco) amikor o mar kiesett a versenybol.
Kerdem en, o melyik versenyt nezte?
De az is lehet hogy a San Marino-i Nagydij kazettajat tettek be neki es azt probalta kommentalni. :)))
Ha ilyen precizitassal kozvetitene focimeccset mar regen elhajtottak volna.
Amiben meg elmarasztalhato egy kicsit, az Bertalan Zsolt "kiutese".
Szegeny srac probalna jo dolgokat mondai, de Knezynek fontosabb a sajat suketseget vinni, mint tanulni tole egy picit.
Nem beszelve arrol, hogy sokkal szemfulesebb.
Nem vitas miert kerult be a kozvetitesbe, de akkor miert nem hagyja szohoz jutni?
Egy szonak is szaz a vege, Palik & David Sandor messze felulmulta ezt a parost, nem beszelve a neha beszedelgo Frankl Andrasrol ok harman tenyleg "alkottak".
Es egy kerdes a vegere -Lehet a Danubius Cappuchinoban "Knezy"' osszest kerni-? -o meg idaig sem jutott el....

Tisztelettel
Michael
Schumacher 4ever, es vilagbajnok lesz!

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 65
Knézyről csak annyit: rég volt ilyen unalmas a Forma 1...
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 64
Knézy minden sporteseményt képes - valamilyen szinten - kommentálni, de leginkább alapfordulatkat használ, amelyek néhány behelyettesítéssel bárhová elmennének. Az a kár, hogy nálunk nincs egyetlen közlésképes szakértő sem. Én inkább maradok az RTL-nél, Christian Danner legalább már vezetett ilyen autót, és főleg a pilóták tevékenységét szakszerűen kommentálja.

VILLENEUVEVILLENEUVEVILLENEUVEVILLENEUVEVILLENEUVE

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 63
Kozvetitsen Csisztu Zsuzsa! :-D

Planney

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 62
Sziasztok!

Én mindenképpen Palikra szavazok! Knézy egy dögunalmas, dilettáns figura. (F1-ben). Nem beszélve a szakértőjéről, akinek legutóbb hörghurutja volt, semmi mást nem lehetett hallani mint a köhögőrohamait, és a szárazjeges hűtéssel kapcsolatos trükköket. Ő nem szakértő, a Jenő pedig nem közvetít és nem is kommentál, hanem félrebeszél. Egyébként írtunk egy páran neki e-mailt, de abszolút nem reagált. A Bochkor Gábor beindított egy kampányt a Boomerángban, hogy visszahozza a Palikot. Felveszik, ahogy offtube közvetíti (lehalkított TV előtt) a stúdióban, párhuzamosan a Jenővel, és összehasonlítják, hogy az izgalmasabb részeknél ki, hogy reagált. Aztán be is hívják a stúdióba a Lacikánkat. Kíváncsi leszek.

Schumi a legkirályabb isten a világon! (a Palik után

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 61
Lupo
Minden szavaddal egyetértek, hiányzik a Lacika által csinált show.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 60
Közveticsen a Dajcstomi, hátha itt még beválik...
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 59
Nálam K. már ott elb...altázta, mikor anno európai kosármecss kupamérkôzésen percenként "Na ez sem volt piskótá"-zott

MAD MAX rulez

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 58
Szevasztok Forma-1 rajongok!
Örülök hogy ijen sokan vagyunk, és +ennyiünket még az is érdekel, ki közvetit.
Arrol csak annyit "hogy ha Palik lenne most öt fikáznánk", hog égés de én szeretem a stilusát, még ha csiszolatlan is, és az hogy forma-1 örült lettem neki is köszönhetö(meg Schuminak), ügyhogy én dicsérném Knézyt ha jo lenne, de ezt sajnos nem tehetem, olyan kritikán aluli ez a "kommentálás".Szori, kövezzetek meg.
Palik legalább elnézést kért ha bakizott ellenben Jenö hülyének vesz mindenkit...?Nem?Akkor miért csinálja?
Irtam a MTV-be, aláirt levelet,e-mailt a telesport@sport.mtv.hu-nak, és személyesen a telesport "istenének" knezy@sport.mtv.hu-nak.Ezidáig semmien választ nem kaptam, már legalább annyit hogy álj le haver, ugy sem változik semmi.Ez a közszolgálat.Köszönöm.
Jo azért hogy valakinek tetszik a Knézy stilusa, ö most biztos nagyon boldog.Mert én nem.Már ott tartok lassan hogy a hangot leveszem, és inkább a Metallicát halgatom, mert ez valami szörnyü.Fagyisnak ment volna inkább, ott aztán kavarhatna.
Na jol kisirtam magam, üdv mindenkinek
LUPO
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 57
kjjbk
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 56
A Palikek harman jok voltak, bar akkora mennyisegu marhasagot tudtak osszehozni, hogy az hihetetlen (Coulthard befejezett egy edzeskort; kiirtak az eredmenyt; erre DS megjegyezte, hogy C. egesz jo idot ment, pedig meg csak a palya 1/3-anal tart...), aztan jo volt a "hova tunt demon hill????, meg a "ron dennis bement a boxba" orditozas is. A Frankl is okes volt.
A Jeno ecceruen nem valo ide. Szvsz nem mond tobb marhasagot, mint a P-D-F trio (kevesebbet sem: Irvine 5 perce kepernyon, erre megjegyzi h Coulthard tamadja Hakkinent; nem vette eszre h a hatterben Coulthard lelassult, etc. ), de nekem nem koser itt.
A Bertalan Zsolt meg alig szolal meg.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 55
Bocs.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 54
Skog:
Olvass el minden betűt, te.
Nem Vitárt írtam, Vitrayt. Nagyon nem mindegy.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 53
Jenőről ha focit közvetit, csak annyit, hogy leveszem a hangot vagy másik csatin nézem a meccset.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 52
Sajnos nincs az MTV-ben olyan hozzáértő riporter, aki normálisan tud beszélni. Palik ért hozzá valamit, bár vannak hiányosságok, ugyanakkor egészen infantilis rögtönzései vannak. Knézy még nem ismeri fel a pilótákat, de ez egy olyan tulajdonság, ami gyakorlással javítható. Szerintem jó a Knézyben, hogy legalább biztosabban használja a magyar nyelvet és próbál a képernyőn megjelent információknál többet is mondani. Az biztos, hogy az idén egy-egy közvetítés alatt ritkábban ordítok fel a riporter fárasztó hülyeségei miatt, mint tavaly. Ezt onnan tudom, hogy az asszony ez alapján fogott gyanút, hogy az idén talán más a riporter.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 51
Azt mondják vizilabdában nagyon ász. Szerintem ma Mo-on a focit is ő közvetíti a legjobban. Lehet, hogy nem mindig pártatlan(pl: Ajax), de azt azért nem mondanám, hogy a magyarok ellen drukkol.
Palik se volt túl rossz(legalább nem unatkoztam a közvetítése alatt), de a KJ-őt is el lehet viselni(ha leveszem a hangot:)
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 50
Emberek! 1) Best of Knézy hp soha nem lesz 2) a Palik SHOW-t csinált, és akkorát, hogy a hülyeségei lazán megbocsáthatóak. Mert azok alkotják a show-t :))))) 3) A legjobb szerintem a Palik-Dávid duó, Palik: 90 mondat/perc, Dávid 1 mondat/közvetítés :)))))))
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 49
Nektek semmi sem jó. Tavaly ilyenkor azon siránkoztatok, hogy a Palik monnyon le, mert milyen pocsék riporter. Tessék. Most más van, és visszasírjátok a Palikot.
Az viszont igaz, hogy az MTV-nél nincs kompetens F1 riporter.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 48
borcsi!
Látom te is megjártad a poklok-poklát Vitár barátunkkal.
Bocs az offért, de talán ez is ide illik.
Vitárról van egy sztorim. Egy focimeccste közvetített az Eurosporton felvételről(ő élőben nyomta a stúdióból), tehát vágott anyag volt. Ez a "csúcs kommentátor" nem vette észre, hogy félidő volt és az ezzel járó térfél csere is megtörtént. Teljesen kiakadva, szinte üvöltözve közölte, hogy nem érti, hogy miért támadnak a másik irányba a csapatok. Nem hazudok, de kb 1.5 perc kellet neki, míg ráébredt, hogy ez már a második 45perc. Én azóta még a nevét se bírom.
De Dávid Sanyiról is van egy hasonló sztorim. Annak idején(szintén az Eurosporton) élőben közvetítette a NASCAR versenyeket. Nem kell mondanom, amit ott alakított, az eszméletlen volt. Nem vette észre a sárga zászlót(ilyenkor jön be a Pace-Car, és összeszedi a mezőnyt, mert valahol baleset történt), és teljesen el volt ragadtattva, hogy milyen yo verseny is ez a NASCAR, mert az utolsókból is lehet elsők. Persze, mert az utolsó éppen a boxból jött ki és pont az első helyre került vissza(természetesen 1kör hátránnyal).Neki is kellet legalább 2perc, mire ráébredt, hogy mekkora hülyeségeket is mondott. Nem győzött utána elnézést kérni.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!