Keresés

Részletes keresés

ganjaboy Creative Commons License 2000.07.04 0 0 38
Az idén megy valaki közületek???
wolfy Creative Commons License 1999.07.03 0 0 37
Olyan bájosan elmerengtek eme buzi témán... A zene a lényeg,a jó buli garantált lesz.Akit érdekel az évezred utolsó nagy bulija az úgyis eljön Berlinbe,akit meg nem az nem.Én kb. 4 éve tervezem a kiutat és most végre ottleszek!Yeeh!W.
Robzon Creative Commons License 1999.07.03 0 0 36
Beep!
Francokat homoszexuális aktus! Szerintem köze nincs hozzá, lehet, hogy a buzik ezt hiszik, (hagy higgyék), engem nem zavarnak. Tavaly voltam én is Berlinben (csütörtöktől-keddig), megjegyzem a bulik a fő számok, (Trezor, Matrix, Metropol, meg szabadtéren is van egy rakás). Szerintem érdemes kimenni, kár hogy idén nem lesz rá lehetőségem. De! Ma délután Free Party Bécsben, ez amolyan kis LP. Ugyan az, 30-40 kamion, és szerintem lesznek is vagy félmillióan ebben a frankó időben. A buli a Ringen, az Oper előtt kezdődik 14.00-kor és olyan 19.00-ig tart. Utána szerintem a Libro-ba lesz érdemes menni, ott 18.00-06.00 4 dance-floor-on megy a buli. Aztán persze Volksgarten 06.00-14.00-ig. Itt lessétek meg: Free Party , Volksgarten
beep Creative Commons License 1999.07.02 0 0 35
Az utolso off jogan ...

Ize: :-)))), egyebkent sem rad gondoltam, hanem a kisbetus izere ;-), de ebbe ne bonyolodjunk bele, mert meg izekre szedsz itt engem ...

Draga Sehonnai Nemisannyira Bitang!

Elszor is suru bocsanat, hogy a tusko paraszt lelkem melyen elasva bennem eme felszabadultsag okan rontott nickednek, s mar azon gondolkodtam, hogy ha nem felboszult anyafarkaskent kelek Sehonnai Bitang Ember vedelmere, hanem oly politikusan, mint az egy JellemParti honfitol elvarhato (nem varhato el ;-), akkor ertelmesebben es halkabban is artikulalhattam volna a keresemet. De kelt egy uj nap, s benne lelem uj off-LOVE hozzaszolasodat, amelyben irod, hogy a konfrontacio targyalasos megoldasat kezdemenyezted. Ezen okbol tehat, palforditom koponyegemet, s oszinte megbecsulesemet kivanom kifejezni ezen biteken, miszerint is: rendes csaj vagy! ;-)

Egyebkent ez a tema nem is annyira off ehelyt. Ha belegondoltok, a LOVE-PARADE, ami azert megiscsak elsosorban egy homoszekszualis aktus, a rendezvenyen tulmenoen szol arrol is, hogy egy bekes, a l'art-pour-l'art-sagon kivul nem provokativ (ugy ertem nem agressziv) esemenyt egy varos (es annak lakoi) mennyire tud(jak) toleralni. Itt a tasztalon is sokszor kibukik az intolerancia, foleg a metakommuniakcio hianyabol adodoan (pl. hogy egy DE! Akkor sem változtatom meg a nevem! mondatnak sokkal nagyobb a sulya igy leirva, mint ha latnam hozza az arcodat, s eppen ezert sokkal elesebbnek is erzi az ember, s ezt vermerseklettol fuggoen esetleg nem megfeleloen kezeli, vagyis nem toleralja, lasd alabb).

Koszonom a turelmeteket!

Ps.: ezennel kivanok visszautasitani minden olyen feltetelezest, miszerint a bekulekeny hangot csak azert utottem volna meg, mert ex-vitatarsam jo fejnek tunonek minositett volna mintegy. Ez aljas ragalom! Nem is tunok jofejnek! ;-)

Csokolom!

Ps2.: na jol van most mar tenyleg takarodom, de kivancsi lennek en is ilyen parades beszamolokra. Mintha Nubain latott volna effelet az nagy Nyujorknak varosaban. Hm? Nubain?

cris Creative Commons License 1999.07.01 0 0 34
Hi!

Én tavaly is felvettem videóra a két német égi-csatornáról(a nálunk is foghato 2-ese,és a zenetévéről)amit adtak..volt belőle 4 óra pofázás,és 3óra tiszta totál atom mega állat zene:-))
Egész évben azt hallgattam..ill néztem..most újra felveszem és egy évig nézem...ugyanis hiába szeretnék kijutni nem jön össze...

De egyszer..és akkor kamionra.:-))Reszkess Berliiiiiiin:-)))))

sirC

Ize Creative Commons License 1999.07.01 0 0 33
Az en nickemben,miert?:))
Előzmény: beep (30)
dj avez Creative Commons License 1999.07.01 0 0 32
Na b+, jo kis topiknevet valasztottatok,
a szivozashoz...
Sehonnai Bitang Creative Commons License 1999.07.01 0 0 31
Kedves Beep!
Sehonnai Bitang Ember tényleg nincs netközelben, ha lenne, már tudnánk az eredményt. De az általad vázolt utat járom éppen és egy e-mailben kértem őt, hogy engedje ezt a nevet. S ennek már több órája. Remélem ezt még azért elolvasod és megnyugvással tölt majd el, ha baja lesz vele megváltoztatom...
Kár, hogy eddig fajultunk...mert jó fejnek tűnsz egyébként.
Előzmény: beep (30)
beep Creative Commons License 1999.07.01 0 0 30
Nem utallak, csak sajnalom, hogy magadtol nem latod be, hogy nem szerencses a nevvalasztasod, es csupan annyi lett volna celom, hogy segitsek belattatni, hogy amig a nicked es szemelyed nincs ehelyt "bejarava", addig lenne szerencses valtoztatnod.

Tekintve, hogy ez kozugy (elvegre _barkivel_ megeshet - ahogy tobbszor meg is esett -, hogy hozzajuk nagyon hasonlo nickek jellenk meg a Tasztalon), vallalom az offolokra varo pokol tuzeinek nyaldosasat. Eddig, amikor ilyen nick osszeakadas volt, akkor a felek vagy megallapodtak, hogy okes, muxik a dolog (lasd a szamtalan opi, OPi, Opi, vagy Macs/MaCS parost), vagy az "idosebbik" nick keri a "fiatalabbtol" a valtast. S ez eddig zokkenomentes szokott volt lenni. S hogy miert szolok most itt fogatlan prokatrokent Sehonnai Bitang Ember neveben? Mert latvan, hogy nincs netkozelben, de tudvan, hogy nevet minden ellenkezo hiresztelessel szemben buszken viseli, ugy gondoltam szolnom kell az o neveben, ize nickjeben is.

Sajnalom, hogy nem ertettuk meg egymast.

Innentol tietek a parade ...

Előzmény: Sehonnai Bitang (29)
Sehonnai Bitang Creative Commons License 1999.07.01 0 0 29
Ne utálj már ennyire! És tényleg nincs kedvem itt vitatkozni!!! Ha lázadni akarsz, akkor mélezz és én válaszolok, lehet, hogy fogunk verekedni is, de ez a hely tényleg nem erre való szerintem. Úgy gondolom, hogy nem sértettem meg senkit semmivel...Te se tedd!
Előzmény: beep (28)
beep Creative Commons License 1999.07.01 0 0 28
Most ezen parades szerelmetes topikban nem az Agresz Szilard kivan kibukni belolem ("Szeretkezz, ne Vah urt nyuzz!"), de az en IMHOs SZVSZm szerint a Sehonnai csaladbol eppen eleg az az egy, aki eddig volt. A nevebol meg neha sok is, amikor gepelni kell, de nem ezert szeretjuk. ;-))

En is, mint Vah-szoren-szalan-eltuno baratom imadjuk az uj husokat, de en a magam reszerol kicsit moderalatlansagnak erzem azt a fajta intorla..., inrolatenci..., szoval olyan hozzaalast, ami soraidbol kitetszik (nem tetszik). Ha kicsit olvastal is volna, mielott irasra adtad az ujjaid, tudhatnad pl, hogy Sehonnai Bitang Ember a JellemPart oszlopos tagja, mint tegla, de ez oregbiti legkevesbe nickjenek mulhatatlan erdemeinek fenyebol fakado kepzavarat.

Nah szoval, ha kicsit empatikusabb lennel szimpatikusabb lennel, s kulonb orom lenne beepciny lelkemnek, s talan az asztal tobbsegenek, ha megfontolnad megegyszer nickvalasztasodat, s a valasztasod a valtoztatas lenne.

Udvozlettel a Tartos Ellem platfrombol,
beep

Vah úr Creative Commons License 1999.07.01 0 0 26
Talán, ha megtiszteltél volna bennünket egy ITT megejtett bemutatkozással, akkor ez az oftopacsmagolás és félreértéshalmaz is kisebb lett volna.

ÉS NEM PISZKALANTÚRÁBÓL, hanem.:-)

Vhr

Vah úr Creative Commons License 1999.07.01 0 0 25
Kedves,

sajnálom, ha félreértettél.

beepkisöcsivel elválaszthatatlan jobbra átok vagyunk, ellenkezőjét gondolni botorság.

Viszont, ellenben, de a neved problematikája konstans.

Mámegin oftopikoltam, szégyellem.

Vhr

Előzmény: Sehonnai Bitang (24)
Sehonnai Bitang Creative Commons License 1999.07.01 0 0 24
Kedves Vah Úr!
Köszönöm a bírálatot, szerencséd, hogy szeretem a fajtádat!
De! Szerintem - ha már macerálásról van szó, mert ez már az - nyissatok egy "egymástmaceráló" topicot és ne EZEN a szent helyen kezdjétek el egymás haját tépni. Ha születik ilyen, nem fogok beleolvasni ígérem, átadom nektek a terepet.

Sok sikert és sok-sok rövid nick-nevű ismerőst a jövőben!

Sehonnai Bitang, a Simabőrű (puska nélkül)

Előzmény: Vah úr (22)
valesz Creative Commons License 1999.07.01 0 0 23
Lucca Brasi, neved a topon... ;-)
Na szal a tavajirol csak annyit h kb 1 misi emberke mozgolodott az uccakon, nem tom hany hektoliter pisa fojt el a TierGarten humuszara,
es kb 4 mila tabletta lapult a populacio zsebeben. Mindezek ellenere a
szteroidokkal nem elok is jol el lehetnek, pl egy bockwursttal meg 1-2 sorrel
(5 dem/doboz). En jol erzetem magam, amojan freak majalis hangulat volt, jokat fotoztam, aztan hazabattyogtam. Ennyi.

valesz.don

Vah úr Creative Commons License 1999.07.01 0 0 22
Sehonnai Bitang,

mivel Sehonnai Bitang Ember nevét mindig kiírom, mert a Sehonnai Bitang Ember így szereti, joggal, ezért a Te nevedet is kiírom, hogy Sehonnai Bitang, mert ugye ez a neved, amit választottál, ami így szól: Sehonnai Bitang. De.

Némi rosszérzésemnek adnék hangot. Miszerint elég már ezekből a hosszúhosszúhosszú nevekből. És különben is Sehonnai Bitangból is elég egy, de szerintem az az Ember.

Nem bántásiból, de hótkomoly. Szerintem.

Ismét bocs az oftopikért!

Vhr

Előzmény: Sehonnai Bitang (20)
Vah úr Creative Commons License 1999.07.01 0 0 21
Kedves 1309 hozzászólású beep!

A Tasztal régi tagja Sehonnai Bitang Ember. A nevetek különbözősége sok zűrt okozhat, ezért az elsőbbség jogán szerencsés lenne, ha valamilyen más nicket választanál magadnak.

Köszi a megértésedet!

javaslatok:
bipp, coloscsávó, okosgyerek, stb...

:-))

bocs, az oftopikért

Vhr

Előzmény: beep (19)
Sehonnai Bitang Creative Commons License 1999.07.01 0 0 20
Kedves!
Én egy Sehonnai Bitang Asszony vagyok, tehát 1. azt csinálok amit akarok.
2. Ki az a Sehonnai Bitang Ember? Tagja a Jellem Pártnak?
Ha nem nős, akkor érdekel. (ez már legalább öt dolog)
3. És mi van akkor, ha én is egy Sehonnai Bitang vagyok, csak a Sehonnai család egy másik ágából?
4. Ha Téged bántott ez a Sehonnai Bitang Ember, akkor csak szólj nekem és rövid úton leharapom az orrát...ha pedig egy régi fájó emlék neked ő, akkor meg nagyon sajnálom, hogy sebeket téptem fel. hát nem akartam. DE! Akkor sem változtatom meg a nevem! Megértésedet előre is köszönöm...Sehonnai Bitang
Előzmény: beep (19)
beep Creative Commons License 1999.07.01 0 0 19
Kedves 3 hozzaszolasu Sehonnai Bitang!

A Tasztal regi tagja Sehonnai Bitang Ember. A nevetek egyezese sok zurt okozhat, ezert az elsobbseg jogan szerencses lenne, ha valamilyen mas nicket valasztanal magadnak.

Koszi a megertesedet!

Előzmény: Sehonnai Bitang (18)
Sehonnai Bitang Creative Commons License 1999.07.01 0 0 18
Nekem is megy ki egy kamionnyi ismerősöm, de engem még nem sikerült rábeszélniük, asszem valami nagy nyomásra lenne szükség ehhez, bár engem inkább a távolság riaszt mintsem maga a rendezvény, az szerintem emészthető, akár mint látványosság, akár mint (teknó ide teknó oda) zene.
Előzmény: coold (13)
kaviat Creative Commons License 1999.06.30 0 0 17
ha valakinek van kedve bogaraszni, az előszed7i az 1 évvel ezelötti hasonló nevü topicot. ott is lezajlott egy két hitvita techno Tmában...

.kav]4t

bogyó Creative Commons License 1999.06.30 0 0 16
de igen :-)
Előzmény: mézimádó (5)
bogyó Creative Commons License 1999.06.30 0 0 15
Bocs, de úgy gondolom, nem vagyok teljesen láma a témában, meghallgattam csak azért is egy csomó technót, és 1% körül mozgott az értékelhető produkciók mennyisége, és ennek az 1%-nak 1%-a volt német.

Aki ilyen zenét hallgat, az bocs - de agyatlan. És itt konkrétan a német technóra gondoltam.

udv,
bogyó

Előzmény: Luca Brázi (8)
coold Creative Commons License 1999.06.30 0 0 14
hát bocs, ez úgy tűnik nem müxx
ismeritek berlinben a keyser söze nevű helyet?
coold Creative Commons License 1999.06.30 0 0 13
nne hagyd ki
és figyelj oda a bulikra előtte 1-2 napig, tavaly finom dolgok voltak

állítólag lesz magyar kamion http://visual.bartexinfo.hu/loveparade99
ezt még én sem láttam, megyek is

remmmmix

mézimádó Creative Commons License 1999.06.30 0 0 12
?????
Előzmény: Jaffa (11)
mézimádó Creative Commons License 1999.06.30 0 0 10
:-DDDDDDDDDDDD
Előzmény: Luca Brázi (8)
mézimádó Creative Commons License 1999.06.30 0 0 9
lejönnél = eljönnél
Előzmény: Jaffa (6)
Luca Brázi Creative Commons License 1999.06.30 0 0 8
Ezek szerint te voltál ott, hiszen végighallgattad az összes ott szereplő Dj-t, valamint a több százezres tömegből mindenkivel beszélgettél, és gondos mérlegelés és minden előítélet nélkül állapítottad, meg, hogy a zene fos, az emberek pedig agyatlanak.
Gratulálok.
Értékes hozzászólás.
Előzmény: bogyó (3)
mézimádó Creative Commons License 1999.06.30 0 0 7
hmmm, tegnap többek között ezt is akartam mondani NEKED! De nem ez a legfontosabb. Szeretném ha lejönnél!
Előzmény: Jaffa (6)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!