Keresés

Részletes keresés

cistron Creative Commons License 2005.09.15 0 0 63

A linkek még hasznosak voltak, így jópár év távlatából....

 

Seifer Creative Commons License 2001.07.26 0 0 62
Huhh, jó kérdés. Nézd meg az Emulators and Roms topicban, ott a közelmúltban volt szó valami ilyesmiről, vagy valaki biztos tud mondani valamit.
Törölt nick Creative Commons License 2001.07.25 0 0 61
Koszi,pislogok,de tenyleg,a Bleem! igen egyszeru volt,mig az ePSXe 1.4 toltottem le,de valami bios dolgot akar,szoval nem mukodik egyenlore,tudsz valami segitseget?
Előzmény: Seifer (60)
Seifer Creative Commons License 2001.07.25 0 0 60
Sas, szerintem a Bleem-el ne is foglalkozz, hagyni kell már azt békében nyugodni. Pislogj inkább a VGS, vagy az ePSXe felé. Konkrét címet nem tudok, de próbáld meg a www.aldostools.com-ot, ott van minden.
Törölt nick Creative Commons License 2001.07.25 0 0 59
Hello!
Felraktam a Bleem!-et,kolcsonkertem a GT2-t,siman elindult,a music kicsit szaggatott,de nem gond,turn off.
A grafika viszont gaz,egyaltalan nem mutatja a kocsikat a shopban,csak valami kekre szinure festett korvonalakat,ua a versenyben.
A gep amin hasznalni szeretnem:
P2_333 Celeron,64mbyte,4mb videokartya(riva128),sb hangkartya.
Gondolom a a grafikai kartyammal lehet a gond,valami ujjabbal(savage 4 16mbyte)nagyobb sikert fogok elerni vagy csereljem le az egesz gepem a Gran Turismo kedveert?

Szoval mi a normalis konfig amin elvezhetoen es jol futnak a Psx progik?

Koszi.

minimal Creative Commons License 2001.05.19 0 0 58
Ha valaki fel tudja pakolni a netre a Connectix VGS-t, annak szívesen elküldöm. A GT2 jol fut rajta.
daVe Creative Commons License 2001.04.11 0 0 57
Lozsa, esetleg feltehetnéd a GT2 ISO-t is, akkor aztán nagyon hálás lennék!

daVe

Lozsa Creative Commons License 2001.04.06 0 0 56
Szóval feltettem a Weblapunk ftp részébe az utolsó tört bleem-et. (1.5b verzió)...
Van benne egy két fölös file is de mind1... (1.6 mega)
www.nld.hu/downloads/vegyes/bleem!.zip

Hálálkodni emilbe :)))

Ja, van valakinek működő Dreamcast emulátora?
Nekem megvan a Nightmare, csak nem tudok szerezni hozzá *.gre-be konvertáló progit...

Üdv Lozsa

CHROME Creative Commons License 2001.04.06 0 0 55
A Bleem-nek ugy tudom leallt a fejlesztese.
Legalabbis mar eleg regota nem jottek ki uj verzioval :(
Előzmény: minimal (54)
minimal Creative Commons License 2001.04.05 0 0 54
Eleg nehezkesen indult a vgs-el, elotte el kellett inditani a PsEmu Pro-t, miutan az lefagyott (es leallt a CD is), meg lehetett probalni az elinditast. Kulonben kikopte a CD-t! :-(
Miota megprobaltam az e-psx-el elinditani, mar igy se megy. Remelem hamarosan a Bleem kompatibilis lesz!
CHROME Creative Commons License 2001.04.04 0 0 53
Letoltest nem tudok... en is egy havertol probalom majd elkerni.

Pedig valahol biztos fentvan ISO-ban...

Előzmény: daVe (52)
daVe Creative Commons License 2001.04.03 0 0 52
Nagy lett itt a csend. GT2 letoltesben senki sem tud segiteni? Valami cim kellene, mert en egyet sem ismerek.

daVe

daVe Creative Commons License 2001.04.02 0 0 51
CVGS-t nem nehez talalni a neten, peldaul itt: http://bleemer.heha.net
Nekem viszont egy GT2 lelohely kellene, ami mar zurosebb.

daVe

CHROME Creative Commons License 2001.04.02 0 0 50
Szia!

A GT2 megy emulatorral?
WOWOWOW

Akkor azonnal nekilatok beszerezni :)
Ha esetleg iranyado tippjeid lennenek hogy
honnan lehet letolteni azt a Connectix-et akkor ramozdulnek.

Thx!
CHROME

Előzmény: minimal (49)
minimal Creative Commons License 2001.04.01 0 0 49
A NFS sorozat kismiska a gt2-hoz kepest. Tessek megszerezni! Sajnos a Bleem! Nem kompatibilis a jatekkal, tehat kacifantos modon kell megoldani a futtatasat amolyan "hardcore" emulatorrokal. Sajnos en nem ertek kulonoskeppen a PCkhez, ugyhogy most nem is megy, bar idaig valahogy elinditottam a Connectix VGS-el, azt probald megszerezni.
daVe Creative Commons License 2001.03.31 0 0 44
Hello!

Annyi szepet hallottam mar a GT-rol, hogy nagyon szivesen kiprobalnam magam is, de...
...sajnos se PS, se emulator, se GT cd nincs meg a kornyekemen se. Honnan tudnek emulatort meg GT-t szerezni? A jateknak cd-n kell lennie, vagy valahogy megoldhato, hogy vincsirol menjen? Esetleg le lehet tolteni?

daVe

minimal Creative Commons License 2001.03.30 0 0 43
Udvozlok mindenkit, latom az utolso hozzaszolas mar jo reg volt...

Sok autos jatekot probaltam mar, de egyek se erhet a gt2 nyomaba, fantasztikus az a jatek!!!
En is emulatorral nyomom, de folyamatosan gondok vannak a futtatasaval. Ha valakinek van tapasztalata, az "emulacioval, vagy a jatek temajaban van kozlendoje, szivesen "beszelgetnek" rola.

udv

Zsige Creative Commons License 2000.01.29 0 0 42
Nos hogy tanalnal legyunk nekem eddig muxik rendesen a Bleem! leszedtem egy ojan hejrol ahol meghackeltek!
Jo gepel lehet barmit!

De hogy elaruljam gyerekek ti tudtatok hogy van ez a N64 emulator? baze! leeset az allam! most per pilanat nekem van 34 N64 jatekom a gepen!

Es a fele igaz nem megy de aZeldat meg a Mariot es meg sok mast csodalatosan le lehet jatszani!

www.emunation.com!!!

Torrente Creative Commons License 2000.01.27 0 0 41
Üdv!

Az, hogy valaki augusztus 6-án már V-Rally 2-zött, nem nagy trükk, én is megcsináltam. Én pont ma egy hónapja GT2-zök, és a Carmageddon is megvan már 3 hónapja - igaz, csalódás volt a pécés verzió után. Mint a másik péesikszes fórumra is írtam, olyan játékkal is lehet nyomulni, amit nálunk (de máshol sem) hivatalosan_ki_sem_adtak. Ez forrás kérdése. Szerintem valahogy megszerzik az amerikás játékokat, ritkábban a japán kiadásokat - még korábban - és azzal szórják meg a piacot.

Torrente

Előzmény: oldskool (40)
oldskool Creative Commons License 1999.12.27 0 0 40
Jon,

nemt'om hogy tudtál aug.6-án a V-Rally-2 -ről irni, szerintem akkor még kint sem volt. De most már megvan nekem is, és elég béna, a ColinMcRae-hez képest: a navigátor iszonyatosan pontatlanul diktál, egyszer a kanyarban szól, egyszer meg előtte háromszáz méterrel. enyhe "1-es" kanyarokat be sem mond, hidakat/aluljárókat nem mondja. Pedig az aluljáróban ill utána még van is egy "caution: fast right into fast left"-szreű S-kanyar, azt sem diktálja. A navigátor és az ütközések (kocsi eleje máshol van, mint ahol detektálja) pontatlanságából adódó bukásokat nem számitva túl könnyű az autókat vezetni, pár nap alatt mind a 3 játékmódot végigvittem mind a 3 fokozaton. Van éjszakai vezetés. Ja, a ballábfék-re sem úzg reagál szvsz, mint kellene.

Ami miatt irok ide ujra, az az, hogy valaki (Te?) kérdezte a Gran Turismo 2 -t. Na, kint van. 2db CD: Arcade, Gran Turismo és Offroad (Rally) része van. Az előzőhöz képest a következők a különbségek: több autó, több pálya (beleértve a régieket is!), offroad rally. A kinézeten (gfx) már nem volt mit javÍtani. Bővebbet: www.videogames.com/psx

Jon Creative Commons License 1999.08.06 0 0 39
hali oldschool

A R4 ben meglehetosen egyszeru a verseny, 70%ban arcade, 30-ban szimulator (foleg a hi-res gyonyoru taj miatt, nagyon realiszrikus). Ha szereted az autoversenyeket csak ajanlani tudom. Nagyon egyszeru megtanulni a kocsik vezeteset, nincs mindenre kiterjedo tuning stb. Szoval vezetni arcade, de szeretnem ha a GT-ben is lenne nehany ennyire szep palya. Nekem japan verzio van meg (szokasos 70/30% angol/japan vegyes nyelv). Ez akkor jo neked ha van rgb kabeled (az en psx-em amcsi, nem europai), mert amugy fekete-feher.

NFS4 jo, de sajna szaggat nehol (elegge sok helyen) ha a processzornak nem csak a polygon vegpontok szamolasara kell figyelni hanem pld a mesterseges intelligenciara is (hot pursuit mode pld). Na jo, egy 33Mhz es procitol mondjuk meg igy is kivalo teljesitmeny.

:) Driver erdekelne, de gondolom PAL verzio. CMR-t nem ismerem, de a VRally2-ben szenzacios vezetni (a palyak jobban tetszettek az 1-ben, nem tudom miert csunyult a grafika - es nincs ejszakai vezetes :(() Ez jo a pal gepekre is.

Jon

oldskool Creative Commons License 1999.08.06 0 0 38
Jon kicsit off, de ma örökké a teljesítményt kell hajszolni: az embernek sosem elég erős a kocsija, ha elég erős akkor jön a stabilitás, ha már stabil akkor...... ugyanez a PC-kkel, akármennyit költesz rá, sosem ELÉG jó.. ..ezért vettem kikapcsolódás gyanánt a psx-et, abból nincs jobb meg rosszabb (na jó a kéket meg a feketét leszámítva) csak egyféle van, nekem az van, és az mindenki máséval, meg az összes megjelent játékkal kompatibilis. és nincs az a teljesítményhajszoló kényszer, most hazaviszem a driver-t, és nem fog szaggatni. vagy ha fog, akkor ugyanott és ugyanannyira mint a kolegámnál. nem kell megint új alkatrészre gyűjtenem.. ..akinek a PC a hobbija, az OK, nekem nem hobbim, annyi szent.
oldskool Creative Commons License 1999.08.06 0 0 37
Jon, 1 kérdés akkor már.

a Ridge Racer Type 4 nagyon Arcade-szerű? (mittomén, mondjuk ha az ember kézivel vagy gázzal csúsztat, akkor halál könnyű kanyarni, vagy elszáll mint a GT?) - most az NFS4t nyúzom, ami először nagyon nem tetszett, de most egész leköt. Amúgy rallye rulz. (CMR)

Jon Creative Commons License 1999.08.06 0 0 36
CHROME

Ok, nekem ez uj, bar igaz ha van fenyceruza, akkor ugyanugy lehet lightgun is.

GT2 jon ki szeptemberben-oktoberben, lehet keszulni (japan verzio - igaz nekem az 1-es is az.) Jo lenne ha azer lecsokkentenek a jogsik megszerzesenek nehezseget, az egesz gameban az volt a legnehezebb es szerintem felesleges is. Lehet hogy azzal a kocsival megtanulod jol bevenni azt a kanyart, de ha tuningolod mar kezdheted elorol a gyakorlast a versenyekben. :)

Nekem a Viper a kedvenc autom, de sajna komoly versenyeken jol jott valami japan 4WD 900loerosre tuningolt raketa :) Azer Chrysler rulz, lasd real GT futamok.

Amugy en azt tartom elszomoritonak, hogy a PC nem csak ugy dragabb a konzoloknal, hanem dimanimkusan veszit is ertekebol (alkatreszenkent). Gondolok itt elsosorban a procikra es 3d-s kartyakra. Amit ma megveszel X ft-ert, az 3 honap mulva mar X-X/4... Es persze venned kell mindig az ujat, mert amugy nem tartasz lepest az optimalizalatlan gamek sebessegigenyevel :(

Jon

Jon Creative Commons License 1999.08.06 0 0 35
Cifu

NEM akarok PC - konzol haborut!!!

Jon

CHROME Creative Commons License 1999.08.06 0 0 34
Nem csak nalad lassu,sajnos ez az atka az emulacionak.
Nekem P2-330 V2-vel sajnos nem mindig zokkenomentes a grafko, de azert a jatszhato hataron marad.

A neten max 1.2 torott verziot talalsz, vagy ha veszel egy CDkey-t akkor a legujabb letoltheto verzio is mukodni fog.

ban Creative Commons License 1999.08.06 0 0 33
chrome:
Köszi!
Már megy, de csak a demó.
Esetleg nem lenne valakinek egy használható bleem 1.4-es verziója?
Ez az egyik kérdésem, a másik az, hogy mik a tapasztalataitok az emulatorok gépigényével kapcsolatban?
Mert nálam elég lassú a dolog!
CHROME Creative Commons License 1999.08.06 0 0 32
Milyen emu? Milyen gepen?
Probalj drivereket frissiteni, meg ezenkivul ha Bleemet hasznalsz akkor nezd meg hogy nem az AMD-s valtozatot futtatod-e es eppen Inteled van vagy forditva.
ban Creative Commons License 1999.08.05 0 0 31
Sziasztok!

Ha van itt valaki:
Próbálnék egy psx emulátort futtatni a gépemen, de a fenének sem sikerül.
most mi a gond???
itt görcsölök már órák óta!!!!

CHROME Creative Commons License 1999.08.05 0 0 30
Lattam mar PC-re fenypisztolyos kutyut, az igazat megvallva engem annyira nem vonzott a dolog hogy felmeruljon bennem a megvasarlasa.

Az uj PSX (PowerVR chpsettel mennek ha jol emlexem)valoban igen durva kis gep lesz.Ez annyira elszomorito hogy a jatekgepek tok olcsok a pc-khez kepest nem?

Namindegy, back to topic: GT a legrulezabb game :)
Foleg azert, mert az en kocsim is benne van :)))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!