Keresés

Részletes keresés

küszöbvombat Creative Commons License 2013.08.03 0 0 71

Én Japánról tudok mesélni. Sajnos azt kell mondanom, hogy japán nők sokkal kedvesebbek a magyaroknál. Ezt a csatát a nyugat elvesztette.  Magyarországon teljesen elhülyítette a nőket a média, létrehozva ezzel egy nagyon torz férfiideált. Japánban nem kell más, csak kedvesség, illetve ha férfiasan viselkedsz(ami alatt a klasszikus, "udvarias" férfiasságot értem), akkor nyert ügyed van. Azonban jobb, ha mindenki siet, mert kb. 10 év múlva a japán nőkből is nyugati lesz.

Tépelődő Szőrkefe Creative Commons License 2013.05.09 0 0 70

Mi a lófaszt csinálnak a nők??

Előzmény: SiHing Hou (69)
SiHing Hou Creative Commons License 2013.05.06 0 0 69

A taoista szexuális gyakorlatokat magas szinten oktatják Magyarországon is! Íme a bizonyíték:

 



Acsi01 Creative Commons License 2011.09.29 0 0 68

Öt napig volt itt  vietnamból és már az első nap megérintett minket az a bizonyos érzés mely azt mondja, hogy igen! Ö az! Aztán másnap megtörtént, és utána folyamatosan, csak a munka miatt estünk ki egy időre.

Mondhat bárki bármit. Azt az ölelést még senkitől nem kaptam meg. Arra az ölelésre még halálos ágyamon is emlékezni fogok. Az egész lénye olyan, hogy európai nő soha nem fogja ezt így nyújtani. Mert nem tudja. És nem prosti volt. Dolgozó, magas beosztású nőként is pontosan azt tette amit kell. S az ő elvárásainak is megfelelt mert kihozta belőlem.

sexmachinehead Creative Commons License 2001.11.27 0 0 67
Pedig lehet, hogy ert volna egy ket kellemes meglepetes:))
Előzmény: Törölt nick (66)
Törölt nick Creative Commons License 2001.11.17 0 0 66
Igen, Japanban meg megy a filozas, h az europai no milyen csodakat tud muvelni, es milyen csodasan nez ki:))))))
Az europai emberrol tuti, h ez megy. Nalam lakott japan lany, de nem nagyon lett volna hozza kedvem:)))
ebenguba Creative Commons License 2001.11.17 0 0 65

Eddig a 41, 63, 64-es hozzászólásokkal tudom vállalni a közösséget.

Japán , kinai és vietnámi már volt, thai, indonéz, stb. még nem.

Nem hiszem, hogy ilyen-olyan izmok kérdése a legfontosabb.
Ezek tanulható dolgok és megtanulhatja minden Kelet-magyar, Kelet-portugál vagy Kelet-norvég nő is.
( ha akarja)

A szemléletük más.

Az sem igaz, hogy minden keleti lányt kurvának vagy lepedő akrobatának nevelnének 6 éves korától.

Az viszont igaz, hogy a torna órán a tornatanár az egyik gyakorlatnál azt is kiemelte, hogy : " hogyan fogod Te lányom szeretni az uradat, ha ezt most ilyen lagymatagon csinálod ?

Más a gondolkodás módunk.

Azt hittem nyitott vagyok, de néha szembesülök saját szemellenzőséggemmel is.

A múltkor egyik magyar leány elmesélte, hogy barátnője megkérdezte, hogy milyen volt a fuúval és volt e 69 is ?
Ezen felháborodtam, hogy miket ki nem beszélnek a csajok rólunk ?

Holott igazuk van.

A keleti leányok - elmondásuk szerint - a család nőtagjaival + barátnőikkel, igen serdületlen korban is megbeszélhetik, hogy hogyan kell egy férfit kielégiteni.

Itt a hogyan-on a lényeg.

Még leány nem voltam, de kötve hiszem, hogy a magyar anya ezt leányával megbeszélné.

Ami a személyes megtapasztalást illeti :

- valóban készülnek rá.
- valóban , elsősorban odaadásban, odafigyelésben, mások, többek.
- valóban ügyesek.
- valóban többször eljuttatnak a csúcsra, csúcsokra.

De !

- ha nem is az első két menetben, de a harmadikban ha nem is szóval, de rávezetnek arra, hogy nekik is jó legyen , sőt nagyon jó legyen nekik.

ui.:1.= valóban énekelnek.
ui.:2.= Ha tehetitek ne rövid időre, hanem mondjuk egy unalmas, esős, őszi-nyirkos, tatabányai hétvégére ( végtére is mit lehet csinálni ttbányán egy japán nővel ezen kivül) bújjatok össze.
A nevét 10 év múlva már nem tudjátok. De a két és fél napból legalább 20-22 óra történései, tisztán megmaradnak.

Carpy Creative Commons License 2001.11.17 0 0 64
Ami a legfontosabb: nem szabad egy kalap ala venni az egesz Tavol-keletet. Egesz mas egy thai, egy indonez, egy malaj, egy kinai es egy japan no.

Csak az utobbiakrol tudnek reszletesen meselni, bar a tobbibol is sokat ismerek.
Japanban ez a gesa-golyos dolog gyakorlatilag a multe, csak hulye amerikai turistak veszik es viszok haza a duci feleseguknek, akibol kapasbol kipottyannak. :)

Egy japan nem a huvelyizmok mozgatasa miatt nyujt sokat az agyban, hanem azzzal, hogy az egesz lenye sokkal noiesebb, mint egy atlag europai. Szepseg, szolid formak, tisztasag, apoltsag, erzekiseg, hala, kedvesseg, odaadas, es titkolozas.

Kb. ennyi a titkuk.

Előzmény: Endorfin (63)
Endorfin Creative Commons License 2001.09.27 0 0 63

Emberek,
végre megvan (?) a válasz a topicban feltett kérdésre.
Ime megosztom veletek.
A konnyebb áttekintés érdekében számokkal jeloltem bizonyos gondolati pontokat.
Forrás: net. (harmonet)

A boldogság "receptjei" - a keleti nők hálószobatitkaiból

A férfi vágyai egyszerűek - írja a francia erotika szakértő, Alain Tissier. Egy mosolygós, vidám nőt szeretnének, meg egy jó vacsorát, miután kiszabadultak a mindennapi munka közegéből. A férfi hobbijait akarja, és természetesen a kiváló szeretkezést. A férfi persze szeret gyönyört okozni, de főleg azt szereti, ha gyönyörködnek benne. Ha boldog férfit akarunk látni magunk mellett, elegendő ezt a nagyon egyszerű receptet betartani. A keleti nők hálószobatitkainak szakértője elárulja mindazt, amiről eddig csak utalásokat hallottunk. 

A keleti nők titkai
A keleti nők legfőbb titka, hogy

1. önbizalmat tudnak adni a férfiaknak. Az önbizalommal teli férfi pedig fokozatosan meg tudja változtatni viselkedésében mindazt, amit a kedvese másnak szeretne látni.

2. A keleti nő mosolygós,

3.kedves, ámde

4.visszahúzódó, és

5.készséges. Jelenléte arra utal, hogy partnere biztonságban van, és bátran felkészülhet a szerelemre is. Az együttlét öröme számukra abban teljesedik ki, hogy az érzékek ünnepelnek, és a testi szerelemben, ahol mindent gyönyörűnek találnak. Az érzékek ünnepe az étkezés, a férfi örömének, ezen keresztül saját örömüknek felfedezése és a szexuális aktus egyaránt. 

A csábító keleti nő
A távol-keleti nő egyáltalán

6. nem finomkodó luxus-baba. Teljes értékű nő. A testükre fordítják figyelmüket, mivel a szép test számukra első, és csak ezután jön az öltözék, ami lehetőleg csinos és egyszerű. Legtöbbjük

7.hagyománytisztelő és puritán, így a dekor kozmetikumokból viszonylag keveset használ. Fontos számukra, hogy teljes testüket ismerjék. 

A csábító kelti nő egy napja
8.A reggelt fürdéssel, zuhanyzással kezdik. Testüket ilyenkor teljesen feltérképezik, és illatosítják. Alaposan szárítkoznak, és testüket balzsammal, vagy egy ősi recept szerint készült hintőporral kenik be. Hajukat gyakran mossák, így lágy és csillogó marad. A fogukat vagy modern fogkefékkel, vagy hagyományos fogápoló gyökerekkel kezelik, amitől

9.leheletük illatos. (bagózás nyilván nem jön szóba...)

10.Körmeik rövidek, és nagyon ápoltak, mert ez a masszírozáshoz nagyon fontos. Ezektől az önmagukra fordított előkészületektől kapja a keleti nő azt a sajátos önbizalmat, amit a férfinak is sugározni tud. Ettől válik hódítóvá is.

A házasság áldásai a távol-keleten 
11.A keleti emberek a reggelt "egymásban megmártózva" kezdik. A reggeli szerelmeskedést szinte fontosabbnak tartják, mint az estit, hiszen ettől indul jól a nap!
 
12.A keleti nők ezután vagy dolgozni mennek - mint a nyugatiak - vagy a háztartásban tevékenykednek. Jóval

13. csendesebbek, befelé fordulók, és

14.belső egyensúlyukra is jobban figyelnek.

15. A férfiak hazavárása külön rituálé a számukra.

16. A masszázs, a teázás előkészítése, a harmónia megteremtése az otthonokban, a nő feladata és erre örömmel készülődik is.

17.A keleti nő okosan hallgat, és megvárja, míg a férfi kezdeményezi a beszélgetést.

18.Az esti szerelmeskedés jóval hosszabb, és alaposabb, mint a reggeli "mártózás". 

A keleti nők csodálatos fürdője
A lótuszvirág habbal illatosított fürdővízzel indul egy igazán kényeztető szerelmes éjszaka. A nő lassú és kényelmes mozdulatokkal vetkőzteti le partnerét, míg maga egy áttetsző kimonóban marad. A nő gondosan megmossa a partnere testét, egyetlen részt sem hagyva ki. Ugyanilyen gondosan, masszírozva, esetleg vízsugarat használva öblíti le. A hideg és a meleg vizet váltakoztatja, így serkenti a vérkeringést, és egyben ezzel teszi rugalmassá partnere testét. Olajos habbal borítja be kezét, amivel lassan masszírozni kezd, különös figyelmet fordítva az erogén zónákra. Türelmesen, sok időt fordít az előkészületekre, az illatokra, hangokra , fényekre, gyertyákra, lámpákra és a belső hatásokra. A keleti masszázs után lép csak maga is a fürdőbe és ekkor mossa le magát is, alaposan, saját testét partnere elé tárva. Az ellazult pár ekkor egymás testével masszírozza egymást. Óvakodnak a szögletes mozdulatoktól, a kerek, lágy mozdulatokra törekednek. Miután egy illatos törölközővel leitatták egymásról a vizet - erre az orchidea, vagy jázmin illata a legalkalmasabb - elfoglalják az ágyat, ami kemény, és nincsenek rajta felesleges dolgok. (Sok párna, vagy paplan, amibe bele lehet akadni …)

Külsőségek a keleti lakásokban
19. A keleti nő a fürdőszobára sok gondot fordít. Az illatokat tudatosan választja ki, és a törölközőket is alaposan illatosítja. Akárcsak a fürdővizet, a levegőt, vagy a gyertyákat. A gyertyák mellett olyan lampionokkal ékesíti a szerelem helyszíneit, amelyek olyan színekkel teszik hangulatossá a szobát, amik erősítik a szerelmi vágyat. Az egyszerű, puritánabb, ámde lágy formákat keresik. (ne feledjük, innen indult hódító útjára a feng-shui) A langyos hőmérsékletű levegőre és a lágy textíliákra is gondosan odafigyelnek. A virágok, a szobrok helye is tudatosan kiválasztott, inspiráló. A zenék és a hanghatások is az ellazult, és érzéki állapot elérését szolgálják.

A keleti masszázst és a keleti nők titkait természetesen bármikor megtanulhatjuk, ha változatosabbá, kiegyensúlyozottá szeretnénk tenni életünket. Ne tévesszük azonban szem elől, hogy a társadalmi körülmények s a neveltetés erősen különbözik keleten és nyugaton, így ne várjuk el egyik napról a másikra egymástól azt, hogy szereptévesztés nélkül keleti emberként viselkedjen.

ENNYI volt a cikk.
Comment:
a cikkben TÁVOL keleti nőkről van szó, tehát török, arab, afgán nem ér.
Marad japán, koreai, vietnami.
Hol lehet ilyenre szert tenni ?
:)

Endorfin

Endorfin Creative Commons License 2001.02.07 0 0 62
Panda,
mi ujság van Kelet-Amszterdamban ?

Endorfin

Előzmény: Panda (59)
Endorfin Creative Commons License 2000.06.28 0 0 61
Milyen gyönyörű dolgokat tudnak művelni a keleti lányok ?

Endorfin

Panda Creative Commons License 2000.06.10 0 0 60
PS:mellesleg oriasi tevedes,sok mindent tud(nak),de kefelni nem.Muveszien szeretkeznek!
Előzmény: Dest (58)
Panda Creative Commons License 2000.06.10 0 0 59
Bocs,hogy megint itt vgyok,marmint,hogy itt is,de ha valakit tenyleg erdekel,mit tudnak a keleti lanyok,kerdezzen,picit dicsekedve is mondom,nem az eszjatszas miatt,hanem a megtaoasztalas miatt,Amsterdamban van egy bubajos prosti, (no,van tobb is) akivel minden honapban eltoltok 3 napot,amikor ott vagyok,raadasul a masodik felesegem egy colos del-afrikai fekete lany volt,de ez a pici tai lany,igaz,hogy csak vendege vagyok olyanokat produkal,hogy az fergeteges.Konkret kerdesre konkret valasz.
Előzmény: Dest (58)
Dest Creative Commons License 2000.06.10 0 0 58
mit tudnak?? kefélni, mint a nyulak, ez elég is.
Endorfin Creative Commons License 2000.04.04 0 0 57
Egy igazi keleti lány képes arra, hogy egy csiszolt kőtojással hanyattfekve puskapor nélkül célbalőjön,

Endorfin

A voile Creative Commons License 2000.01.13 0 0 56
Előtte meg Bangkokban... De az a helyzet, hogy a vietnami nők sokkal jobbak, mint a thai nők, pedig ők sem rosszak... Hajjjh!
A voile Creative Commons License 2000.01.13 0 0 55
De. Én speciel - a Keletinél...
Előzmény: Endorfin (54)
Endorfin Creative Commons License 2000.01.13 0 0 54
Fiuk,
hát senki nem járt mostanában
Bangkokban,
Vlagyivosztokban
Pekingben
Nyiregyházán,
Debrecenben,
vagy legalább a Keletinél ?

Endorfin

Endorfin Creative Commons License 1999.11.15 0 0 53
Mantra,
neked a szépség, vagy az Ügyesség
a fontosabb ?....:)

Endorfin

Előzmény: Mantra (52)
Mantra Creative Commons License 1999.10.28 0 0 52
Éljenek a tibeti nők! Ugyan sosem volt dolgom velük, meg baromi rondák, de biztos ők is tudnak valamit.....
Endorfin Creative Commons License 1999.10.28 0 0 51
Én sem tudnék választani.
Pillanatnyilag éppen nincs 1 kinai, japán, tajvani nőismerősöm sem.

Endorfin

Előzmény: ganjaboy (50)
ganjaboy Creative Commons License 1999.10.26 0 0 50
49:7 Én nem tudnék választani
Előzmény: Endorfin (48)
ganjaboy Creative Commons License 1999.10.26 0 0 49
49:7 Én nem tudnék választani
Előzmény: Endorfin (48)
Endorfin Creative Commons License 1999.10.26 0 0 48
Pinnalatnyilag 48:3 a keleti lányok javára...:)

Endorfin

Endorfin Creative Commons License 1999.10.08 0 0 47
Egy konkrét válasz a topic kérdésére:

A "tojástánc" a kínaiak meggyôzádése szerint rendkívül hatásos módszer a szexuális potenciál fejlesztésére.
Két, jade-ból vagy kőből készült, átfúrt tojáson fonalat húznak keresztül. A tojást felhelyezik a hüvelybe, és a vaginális izmok segítségével fel-le mozgatják. A tojás segítségével megpróbálják a szexuális energiákat egészen fel, az anyaméhbe áramoltatni. A szaküzletben vásárolt és átfúrt jadetojást először főzéssel fertőtlenítse. A taoista mesternők akár több kilogrammnyi súlyt is képesek a hüvelyükbe helyezett tojás segítségével felemelni.
Kezdők felejtsék el a próbálkozásnak még a gondolatát is.

Apropó: hol lehet jáde-tojást kapni ?...:)

Endorfin

Endorfin Creative Commons License 1999.09.28 0 0 46
Idézet a 
Mivel növelhetjük meg péniszünket ??????
topicból

" Most mar kezdem kicsit megerteni a meret-kerdes kozpontisagat azzal egyutt, hogy meggyozodesem, hogy az informacio-hiany es a tudatlansag tartja a kerdest ennyire kozpontban. Es hat mi lanyok is tudnank tenni valamit, ahogyan Endorfin kollega korvonalazta ;-)), de informacio az errol sem szokott csak ugy az egbol potyogni.....

udv, KL"

Ime, itt potyog az információ....:))

Endorfin

Endorfin Creative Commons License 1999.09.24 0 0 45
Calliope,
hogy haladsz a tanulmányaiddal ???

Endorfin

Előzmény: Calliope (-)
Endorfin Creative Commons License 1999.09.06 0 0 44
Nem azért, mert részesedést kapok az eladás után
:))
de a "Hét perc szextitok" c. könyv ismét kapható pl. a Rákóczy úti könyváruházban, Bp.-en...
Ajándékba az asszony születésnapjára, ideális...))
Pláne ha már megelégelted hallgatni, hogy
"Miért van neked CSAK ekkora ???"
Visszatérő topictéma volt a f. méret jelentősége, pedig egy EDZETT, IZMOS nö számára nem létezik "túl kicsiii" szerszám.

Endorfin

Endorfin Creative Commons License 1999.08.30 0 0 43
Calliope,
ha csak a felét tudod annak, ami a
7 perc szextitok ...c. könyvben leirva vagyon,
már tanfolyamot indithatsz a nálunk élö vietnámiaknak.
De miért csak a távoli Keleten élö lányokat emlegetjük ?
A Kelet-Magyarországon élö
Pl. debreceni, mátészalkai lányok nem tudnak semmit ?..:))

Endorfin

jozsefka Creative Commons License 1999.08.30 0 0 42
eMM
Indinézia a világ legnagyobb iszlám vallású országa. Mint tudod, a Koran szerint naponta ötször kötelező a tisztálkodás.
Amúgy az aktus előtt mindkét félnek le kell "zuhanyozni".
j.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!