Keresés

Részletes keresés

Flower2000 Creative Commons License 2014.11.08 0 0 144

Egy hét alatt 4000 km. Akkor csak az országutakat látjátok. Mást szinte nem. Nem sok értelme van az ilyennek még jó járművel sem.

Fünyiroo Creative Commons License 2008.08.13 0 0 141
2008.július 23-ától augusztus 02-ig terjedő időszakra Ljubljanába utaztunk, és erre az időtartamra szállást kerestünk. Sikerült is találnunk a Limba szállás foglalás útján. A szállás egyszerű kollégiumi szállás 20,2Euro/éjszaka.
A szállást 3 főre és 10 éjszakára le is foglaltuk. Itt Magyarországon előleget kellett fizetnünk, 93Eurót, és a teljes összeget a szálláshelyen kellett kiegyenlitenünk, ami még 513Eurót jelentett. A szállás végösszege így 606Euro.
Az előleg befizetése után emailben megkaptuk a szállásjegyeket, mellyel a szálláshelyen kellett jelentkeznünk.
Az adott napon megérkeztünk a szállásra, ahol semmit nem tudtak érkezésünkről, hiába mutattuk a szállásjegyet.
Ez igen kellemetlenül érintett minket, mert egy EB sportrendezvényre érkeztünk mint résztvevők.
A szálláshelyen nézegették a szállásjegyeinket, és nagyon korrektül végül is segitettek. Sikerült az ottani szállásadó segitségével szállást kapnunk 10 napra 3 főnek reggelivel 336Euroért.
Ennyit kellett a helyszinen kifizetnünk az 513Euro helyett.
A ottani ügyintéző is mondta, hogy a Limba túl sokat kért a szállásért, és a befizetett előleget a 93Eurót kérjük vissza, mert ők semmit nem intéztek.

Emailben meg is kerestük a Limbát, leírtuk problémánkat. Válaszul azt kaptuk, hogy az előleget nem fizetik vissza, mert a szállást igénybe vettük, amit Ők telefonon lerendeztek nekünk. Ami természetesen nem így történt, ( lehet, hogy telefonáltak) de intézni mi intéztük a szállásadóval.
A teljes szállás 336Euróba került reggelivel együtt 10 napra 3 főre, akkor, hogy lehet ha a Limbán keresztül intéztük volna akkor ugyan ez a szállás reggeli nélkül 606Euróba került volna…?

A szállással teljesen meg voltunk elégedve, semmi problémánk nem volt, máskor is szivesen igénybe veszzük, de úgy látszik szerencsésebb az, ha nem előre intézzük a szállásunkat, hanem a helyszinen. Mivel így több száz Eurot tudtunk spórolni és jobb szolgáltatást kaptunk.

Ugyanaz a szállás miért kerül Magyarországon lefoglalva majdnem a duplájába?

A Limba szerint teljesen jogos az eljárás, és az előleget a 93Eurót nem kapjuk vissza.
evi73 Creative Commons License 2007.06.19 0 0 140
Na úgy elhiszem,hogy kényelmetlen volt.Általában normális esetben vagy normális irodánál hátul a középső ülésre nem ültetnek utast éppen a szűk hely miatt.Igy már értem,hogy miért akadtál ki.Nálunk csak négy ülés volt hátul,igy kényelmes volt,de ugyanakkora helyre öt ülést bepréselni öt utassal,na az szörnyű utazás lehetett ilyen hosszú úton.
Előzmény: anyuci68 (139)
anyuci68 Creative Commons License 2007.06.19 0 0 139
Mi viszont 5-en voltunk, és mind az 5-en leghátul. Ráadásul a gyerek persze fekve, az ölemben aludt, ő sem fért el, én sem. Ha leaglább lett volna egy üres ülés, az már jobb lett volna, de így a pokol volt. Lehet, hogy más írt rosszabbat is, de csurig tele busszal leghátul, levegő nélkül, hát ezt maghagyom inkább másnak.
Előzmény: evi73 (138)
evi73 Creative Commons License 2007.06.19 0 0 138
Hát ez is embere válogatja,mert mi direkt kértük a hátsó sort,mivel hárman voltunk és igy egymás mellett tudtunk ülni,ráadásul a negyedik ülésen nem ült senki,igy a gyerek két ülésen simán tudott aludni.Én nem tudom velünk nem utazott idegenvezető. Egyáltalán mit keresett ott a buszon,általában nem utaznak.Egyébként azt hallottam, hogy a Grand Tours nem velük utaztat és állítólag nagyon jók,ezt egy utastársam mondta.Érdeklődd meg,ha mégis szívesen mennél Spanyolországba.Egyébként most,hogy már jártunk ott legközelebb foglalok valami fapadosra helyet és Barcelonában felszállok a Renfére és elvisz oda ahová akaromigy nem kell utazási irodán át foglalnom a repülőt és illetéket sem kell fizetnem.Nekünk nagyon rendes sofőrök jutottak ezek szerint. Rossz amikor az embernek ilyen kellemetlen élmények jutnak,bár én olvastam ennél sokkal durvábbakat is ,ezért féltem is rendesen,hogy nekem milyen lesz az utazásom.
Előzmény: anyuci68 (137)
anyuci68 Creative Commons License 2007.06.19 0 0 137

Salouban voltunk múl év szeptemberében. Az utazási irodákat kihagytuk - hallgatva többek közt a fórumozókra is - , interneten foglaltunk egy apartmant, és eddigi nyaralásaink legtutibb szállástát fogtuk ki. Azonban  többek közt anyagi okok miatt busszal voltunk kénytelenek menni. A Contibus saját utasai voltunk, náluk foglaltuk le a buszt. Megkérdezték, hova szeretnénk ülni, és odafelé figyelembe is vették a kérésünket.

Visszafelé már nem emlékszem melyik utazási iroda SZŐKE (kívül-belül) idegenvezetőcskéje osztotta be az ülőhelyeket. Aztán kiderült, hogy a leghátsó sorba ültettek minket (a szívműtött apám, közel 70 éves barátnőm, 5 és fél éves hányós gyerekem), egyikünk se 40 kiló. Fel se akartunk szállni a buszra, azt is kellett volna csinálni. Szőkének csak át kellett volna kicsit írnia az ülésrendet, a sok fiatal, filigrán kis utastársaink simán elfértek volna a hátsó üléseken, nem úgy mint mi. Kis idióta azt mondta, mikor rákérdeztünk, kérdezzük meg a sofőröktől, hogy hogyan kell széthúzni az üléseket, Annyit sem tudott, hogy hátul csak dönteni lehet azokat.

Mi, bár ronda dolog volt, egész úton tettük a megjegyzéseket miss szőkére, erre az egyik sofőr még minket b....tt le, hogy miért csináljuk a hangulatot.

Ehhez még ráadás volt, hogy hiába kértük, hogy nyomassanak levegőt hátra is, már mindannyian rosszul voltunk, azt mondták, nyissuk kis a kis reléket, és akkor megy hátra is. Azért 13 évi buszozás után ezzel persze tisztában voltunk, szóval túltengett a jóindulat a sorőrökben is.

Ilyen élmények után inkább nem megyünk addig Spanyolhonba, míg nem tudjuk ezt repülővel megtenni, mivel csak ez a társaság utaztat busszal, még ha más utazási iroda is szervezi a nyaralást, velük vannak szerződve.

Egyébként a hazaúton kívül nagyon klassz nyaralásunk volt, de ezzel a kellemes buszos úttal még ennek az emélékét és beszennyezték.

Köszönjük Contibus.

Előzmény: evi73 (136)
evi73 Creative Commons License 2007.06.19 0 0 136
Megtudhatom, hogy mi történt veletek, nekünk semmi rossz tapasztalatunk nincs velük kapcsolatban,ezért érdekelne.
Előzmény: anyuci68 (135)
anyuci68 Creative Commons License 2007.06.19 0 0 135
Sajna mi nagyon megjártuk a Contibussal tavaly szeptemberben, úgyhogy velük soha többet nem buszozunk.
Előzmény: evi73 (134)
evi73 Creative Commons License 2007.06.18 0 0 134
Most jöttem haza Spanyolországból a Medici Travelen át foglaltam a NITtours utazási iroda útját, az utaztatást a Contibus végezte. Mindkét utazási irodáról és a Contibusról is csak jókat tudok mondani.Mivel előtte nem hallottam ezekről az utazási irodákról és egy kicsit félve indultam neki ezért leírtam a tapasztalatomat hátha más is utazik velük.Én maximálisan elégedett voltam mindhárom közreműködő céggel.
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.22 0 0 133
Amennyiben az Unitravel útjáról van szó, az Unitravelnek kell felelnie mindenért.
Feltételezhetőleg az irodában kimondottan az ő utazási szerződésüket írtad alá, (amennyiben az unitravel útjáról van szó.)
Tehát a válaszom: igen. :)
Előzmény: j_j (132)
j_j Creative Commons License 2007.05.21 0 0 132

Szia!

Ugye azért az Adutól ugyanazt a "biztonságot" kapom mint az Unitraveltől?

Előzmény: Törölt nick (131)
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.19 0 0 131
Valószínűleg az Unitravel útja eredetileg, és az Adu is értékesíti.
Mint (volt) szakmabeli, nyugodtan mondhatom, hogy az Unitravel egy jó iroda, mi is évek óta dolgoztunk vele. (azaz a cég még mindig, csak én nem dolgozok most a szakmában).
Előzmény: j_j (129)
PéGé-né Creative Commons License 2007.05.18 0 0 130
Sajnos, egy "beleválasztás" agyon tudja ütni a nyaralást országostól-képestől-mindenestől.
Mindig nagyon gondosan, utazási irodák ajánlatait összehasonlítva választom ki az uticélt, nem is faragtam még rá. Barátaink is rám bízzák nyaralásaikat. Egyszer azonban ujsághirdetés alapján választottam, olcsó, szezon utáni nyaralást (soha többé!!)
Korfu volt, amitől sokan elalélnak. Nekem annyira rossz emlékeim vannak az apartmanról, az időjárásról, hogy senki nem tud meggyőzni arról, hogy Korfu szép. Pedig gyönyörű. Készítettem sok képet én is, de minden alkalommmal, mikor nézegetem a képeimet, az ugrik be, hogy 3 napig esett az eső, hogy Maria 120 kg-s teste által megnyomorított ágyat kaptuk, hogy csak vagy forró vagy csak hideg víz folyt a zuhanyból...... Pedig próbáltuk széppé tenni motoros szigetbejárással.
(Azért szeretném egyszer még élvezni Korfut, pl Paleokastritsa öblét, vagy Sidarit!)

Mindig csodálkozom azon, hogy ha valaki rendre ugyanoda tér vissza, mint ahog Téged is ennyire vonz Spanyolország. Én nem szeretek másodjára sehová visszatérni. Nekem akkor már nem ugyanaz, elveszti a varázsát.
Előzmény: Gizi001 (113)
j_j Creative Commons License 2007.05.12 0 0 129
Kedves megyi99, és stojan! Köszönön a válaszokat, elég bíztatóak. :) Mi is Párizsaba készülünk, szeptemberben szerettünk volna menni, de már nem volt hely, így októberre foglaltunk. A foglalási lapon rajta van az Unitravel neve is, gyorsan meg is néztem a neten, és ugyanazt a programot kínálta mint az Adutours. (szóról szóra) Gondolom ugyanaz az utazás, ezért megyi99 szívesen venném-akár privibe is- ha leírnád a részleteket a tavalyi utadról.
stojan Creative Commons License 2007.05.12 0 0 128
Én még nem, de a szüleim és ismerőseik sokszor utaztak az Adutourssal. Mondhatni törzsutasok. Hangulat jó, végi "fogják az utasok kezecskéét". garantaltan nem kell gondolkodni, aggodni.
Előzmény: j_j (124)
megyi99 Creative Commons License 2007.05.12 0 0 127

 

  Szia!

 Az Adutourssal még nem utaztunk, de tavaly voltunk Párizsban az Unitravellel. Pontosan ugyanannyiba került, mint az Adunál. Az összes iroda ajánlatát végignéztem, és valóban ez volt a legolcsóbb. Az olcsósága miatt kicsit féltünk, hogy valami gubanc lesz, de szerencsére minden tökéletesen sikerült. Az Unitravel idegenvezetőjéről pedig csak felsőfokokban tudok beszélni. Minden nap reggel nyolctól éjfélig vele mentünk. Mindent megmutatott, mindenhova elvitt bennünket és nagyon tájékozott volt. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Előzmény: j_j (124)
Pappisz Creative Commons License 2007.05.12 0 0 126
Szerintem a Bella tours vagy az Apollon travel,ezeknek eég jó áraik vannak,az említett 3 országba.
Előzmény: BadeJuve (125)
BadeJuve Creative Commons License 2007.05.12 0 0 125
Sziasztok!
Tudtok olyan utazási irodákat ill. honlapokat ajánlani,ahol benne van az árban az autóbusz+szállás is?(elsősorban Horvátország,Olaszország,Görögország érdekelne)
j_j Creative Commons License 2007.05.11 0 0 124
Sziasztok! Az Adutorssal valaki utazott már? Esetleg Párizsba?
motoróka Creative Commons License 2007.04.26 0 0 123
Nizza-ba szeretnék utazni. Az interneten foglalható szállásokkal kapcsolatban várom a tapasztalatokat(Ibis, Etap, Mercure, Formule1).
evi73 Creative Commons License 2007.04.26 0 0 122
Szia Gizi! Köszönöm szépen a válaszodat.Egyébként nagyon úgy látom,hogy egyformán gondolkodunk ebben az utazási témában.
Előzmény: Gizi001 (121)
Gizi001 Creative Commons License 2007.04.26 0 0 121
Szia evi73! Utoljára 3 éve voltam , akkor még müködő Euroturs utazási irodával./azt hiszem abban az évben mentek tönkre,de tudtommal uj névvel ua.emebrekkel megint az utazási palettán vannak/Szerintem teljesen mindegy melyik irodát választod - azért legyen valami neve pl.Ibusz,Neckermann,stb/mindegyikkel történhet valalmi. Az iroda megszünéséig mi több alkalommal utaztunk velük,soha semmi problémánk nem volt és pont amikor anyóséket is elvittük akkor történt a buszos malör. A buszok állaptáról nem igazából tudok felvilágositást adni,de egy biztos Malgrat de Mar-ban nem fogsz csalódni.Csodás - igaz ez vonatkozik minden városára - Barcelona az egyik kedvenceim közé tartozik /peidg elég sok helyen megfordultam már/.Jó nyaralást!
Előzmény: evi73 (120)
evi73 Creative Commons License 2007.04.26 0 0 120
Kedves Gizi! Te már ezek szerint rutinos Spanyolba járó vagy.Mi Malgrat de Mar-ban megyünk júniusban. Te melyik utazási irodákkal utaztál,mert írtad,hogy többször is voltál? Milyenek voltak a buszaik,konkrétan melyiknek robbant le a busza. Egyébként meg minden elromlik időnként ami elromolhat,csak éppen akkor kellemetlen.Nekem Görögben volt buszos lerobbanásom,éppen hajókirándulásra mentünk,nem sokkal indulás után lerobbant a busz,egy olyan útrészen,ahol szerpentin szerű út van.Na most ott aztán még le sem engedtek szállni a buszról,amig nem jött kb.1 óra múlva a másik busz,szerencsére a hajó megvárt minket,és életem egyik legcsodálatosabb élménye volt annak ellenére,hogy rosszul indult. Mi is már annyi mindent beterveztünk erre a kis időre,hogy nem fogunk unatkozni. Annyi klassz dolog van arra fele,hogy nagyon kétlem ,hogy unatkoznánk.
Előzmény: Gizi001 (118)
evi73 Creative Commons License 2007.04.26 0 0 119
Kedves tájékozott utazó! Ne vedd magadra amit irtam,mert az nem neked szólt,hanem azoknak,akik az azzal kapcsolatos dolgokon háborodnak fel,amikről írtam.Ezt nem konkrétan neked írtam.Neked írtam először, aztán egy másik írást szántam azoknak akik kicsit naív elvarázsolt módon indulnak neki az utazásoknak.Ezért is írtam,hogy akinek nem inge ne vegye magára.Szerencsére akkor te nem tartozol azoknak a csoportjába,akik nem gondolkodnak utazás előtt.Saját személyes tapasztalatom alapján írtam amit írtam. Egyébként abban egyetértek veled,hogy rossz,hogy reggel elhagyod a szállodát és délután későn indul csak visszafele a busz,de hát sajnos ezt igy lehet megoldani.Mi görögben is még elmentünk nézelődni,megebédeltünk,mert onnan olyan 1 óra körül indultak visszafele a buszok, elvásároltuk még mindenféle apróságokra a pénzünket ami maradt és eltelt az idő. Tőled egyébként azt kérdeztem,hogy mikor ,melyik városban és melyik szállodában voltatok Spanyolországban a NitTourssal, és mivel busszal voltatok, ezért szerettem volna megtudni,hogy magával a buszozással voltak-e gondok,vagy csak a szállodával.Egyébként meg azért olvasgatom ezeket a fórumokat,hogy magáról a helyről tudjak meg dolgokat,az más, hogy mivel volt már személyes tapasztalatom is a buszos utazás terén, ezért megvan bizonyos utasokról a véleményem, amit egyébként azért fejtettem ki,mert veled ellentétben sajnos nagyon sok embernek ,ha hiszed,ha nem fogalma sincs róla,hogy pl.miért van ez a korai kiköltözés és késői visszautazás. Meg sok más egyébről sincs fogalmuk,mivel az a lényeg nekik,hogy olcsó legyen minden,de ezért a kevés pénzért mindenki ott ugráljon körülöttük és csak az ő kívánságaikat lesse.
Előzmény: tajekozott (117)
Gizi001 Creative Commons License 2007.04.26 0 0 118
kedves tajekozott! nem esett arról szó,hogy ócsároltad volna az országot azt Én sem irtam! Arról volt szó,hogy az utazási irodával nem voltál elégedett,ezért vagy ennek köbvetkezéményeként kölcsönkért fénykepezőgéppel kevés képet csináltál - hozzászólásodból az derült ki,hogy azért mert nem igazán érezted jól magad- és ebből kifolyólag nem találtad meg az ország szépségeit,pedig vannak.Én már 3x voltam Spanyolországban,de még mindig van amiért visszakéne menni. Voltam gy busszal Spanyolországban,hogy a magyar határ után lerobbant a busz,egy parkolóban /WC és egyébb hegyiségek nélkül/ vártuk hogy a küldejenek egy másik buszt,közben a sofőrők még arra sem méltatták az utasokat,hogy párszóval ecseteljék,hogy mi történt és kb.mikor hogy a jön a váltóbusz.Több órai várakozás után indultun tovább,elnézést meg ilyen elmaradt mégis csodálatos kéthetet töltöttem Blanesban és környékén.A nyaralásból csak a csodás emlékek maradtak meg és akkor még duzzogva feljelentjük az irodát megjegyzések és tettek elmaradtak.
Előzmény: tajekozott (116)
tajekozott Creative Commons License 2007.04.26 0 0 117
Szia evi73!

Na, most aztán teljesen felvilágosodtam. Valahogy az eszembe sem jutott, hogy
időnként takarítanak is a szálláshelyeken, és azért kell szabott időben elhagyni,
hogy előkészítsék az új lakóknak. Arra aztán álmomban sem gondoltam, hogy a
buszokat nem robot sofőrök vezetik, az "emberi anyagnak" pihennie is kell.
Valahogy mindig azt hittem, azért közlik, hogy kb. mikor várható a busz érkezése,
mert talán a sofőr is pihenhet, meg az utasoknak sem kell várniuk szállodán kívül
a csomagjaikkal, mert erre már előre gondolnak.

Én egyáltalán nem azt írtam, hogy részemről voltak gondok a nyelvtudással, de
hát ha valaki nem olvassa el, mire válaszol...

Azt az életbölcseletet egy életre megjegyzem, hogy a "buszos utaknál busz hozza
az utasokat, minket az meg vissza". Igazad van, a magamfajta nagyokosok erre
tényleg nem gondolnak. Arra meg főleg nem, hogy kis hazánk nem határos spanyol
honnal, és eltart az út egy darabig. Gyermekien naív voltam, azt hittem, olyan lesz,
minha egy helyi buszjáratra szálltam volna, és percre pontosan megmondják,
mikor, hol állunk meg. Hoppá, de hát a helyi buszjáratoknál sem működik ez mindig,
gondolok a 6-os buszra csúcsidőben. A Margit-híd és környéke nem semmi akkortájt.

Egy apró megjegyzés a repülős utakhoz: a repülők nem akkor repkednek, amikor
kedvük tartja, mert a végén nem látnánk tőlük a napot.

Csak, hogy tudd: az utazási szerződésbe direkt foglalnak bele minden kockázati
tényezőt, hogy később ezeket ne kérhesd számon rajtuk. Pl. ha egy trópusi
országba mész, nem felelnek egy általad összeszedett betegségért.

Nem is értem, hogy nem jutott eszembe szétnézni az interneten az út előtt, hátha
akkor felkészültebben utaztunk volna. Ja, jut eszembe, mégis csak szétnéztem a
világhálón...
De ha te annyira előre mindennek utánanéztél, akkor itt miért érdeklődtél?

Hm, igazad van, tényleg jól megírtad a véleményedet. Csak nagyon úgy fest, az már előre megvolt.
Előzmény: evi73 (115)
tajekozott Creative Commons License 2007.04.26 0 0 116
Szia Gizi001!

"Igazából azt nem értem", hogy ha valaki válaszol egy hsz-re, akkor azt miért nem olvassa el rendesen. Légy szíves, idézd nekem azt a mondatomat, amiben az
országot ócsároltam.
Előzmény: Gizi001 (113)
evi73 Creative Commons License 2007.04.25 0 0 115
Gizi igazad van.Sok főrumot olvastam már,mióta spanyolba készülünk, és megállapítottam,hogy biztos vannak bakik,de nagyon sok múlik az utason.lEzt saját személyes tapasztalatom is megerősíti. Amikor valahová utazom,tájékozódok,hogy arra fele milyen látnivalók vannak,milyen kirándulási lehetőségek,és már itthon kigondolom,hogy miket akarok megnézni.Spanyolban is vannak fakultatív programok,amiből.ha párra elmegy az ember,már nem unatkozik.Én nem tudom,tavaly görögben voltunk,de még maradtunk volna,mert annyi mindenfele mentünk,hogy szinte a pihenésre nem maradt időnk.És a másik,hogy a mai világban nem árt egy ismertebb idegen nyelvet tudni,anélkül is lehet boldogulni,de mondjuk hiába magyarázok magyarul a recepción,hogy mit akarok,ha szerencsétlen egy kukkot sem ért belőle.Szóval nem biztos,hogy mindig olyan rosszak az utazási irodák,ahogy lefestik őket.Csúszások előfordulnak nemcsak a buszos,hanem a repülős utakon.Ilyen távolságokra,nem lehet percre pontosan meghatározni az időpontokat.sokan elfelejtik a buszos utaknál,hogy a busz hozza az utasokat,minket meg az visz vissza.Eleve,ha gond akad odafele,akkor már visszafele sem tud a busz akkor indulni,amikor kellene.A buszt ki kell takarítani visszaindulás előtt,kicsit nem árt,ha pihennek a sofőrök,de ebbe a "nagy okosok" nem gondolnak bele,mert mindenki saját magát nézi csak. Szinte mindegyik panaszkodónak az a baja,hogy hosszú volt az út nem akkor indult vissza a busz,amikor ő akarta,hamarabb ki kellett költöznie a szállodából,és sokára indult vissza a busz.Ezek egyébként minden utazási katalógusban és utasszerződésben le van írva,csak nincs annyi eszük,hogyha valahová utazok,akkor elolvassam az utazási feltételeket,és akkor nem háborognának feleslegesen.Na most jól megírtam a véleményemet. Akinek nem inge ne vegye magára.
Előzmény: Gizi001 (113)
evi73 Creative Commons License 2007.04.25 0 0 114
Köszi "tájékozott" a kioktatást,de most nem az a lényeg,hogy véletlen nem egybe,hanem külön írtam az utazási iroda nevét.Még jó,hogy én választottam a szállodát és nem ők sóznak rám valamit. Egyébként a Medici Travel-nél foglaltuk le az utazást,ők egy utazásközvetítő,és csak később tudtam meg,hogy a NITTourssal utazunk. Mondjuk angolul feltalálom magam,elég határozott is vagyok,ha kell erőszakos,tehát ez miatt nem félek.Én kinéztem egy csomó programot,amit idegenvezető nélkül is meg tudok oldani.Egyébként ti mikor és pontosan melyik városban és hotelben voltatok? És mivel utaztatok?Én megnéztem mindenféle honlapot a szállodáról, és a szállodánkról egyedül azt a rosszat irták, bár ez sem mérvadó,mert angolul írt és németek,angolok véleményei voltak, hogy a kaja volt egy kicsit rossz,de maga a szálloda, a szobák, a kiszolgálás jó volt.Nevesebb utazási irodák is kínálják ezt a szállodát,tehát olyan rossz nem lehet.Mi busszal megyünk,ha esetleg busszal voltatok erről tudnál valamit írni.Előre is köszi. Egyébként én előre a net-en mindennek utána nézek,hogy milyen látnivalók vannak,ezt neked is ajánlom akárhová is mész.Már most annyi mindent kinéztem,hogy bele sem fér abba a pár napba.Egyébként ez mindenhol úgy van,tavaly görögben voltunk onnan tudom,hogy 9-kor el kellett hagyni az apartmant és délután indult a busz.ez azért van igy,hogy ki tudják takarítani az utánunk érkezőknek a szobát.
Előzmény: tajekozott (112)
Gizi001 Creative Commons License 2007.04.25 0 0 113
Igazából azt nem értem,hogy ha valakinek az utazási irodával van baja - Nittours- attól még az ország lehe szép és lehet csodás fényképeket készíteni.Spanyolország az egyik legcsodálatosabb helyek közé tartozik.
Előzmény: tajekozott (112)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!