Keresés

Részletes keresés

Steckdose Creative Commons License 2009.02.02 0 0 664
Erről a nímandról mindig az jut eszembe, amit az Újpest-tábor kiabált Verebes Józsefnek, a Mágusnak huszonpár éve:

"Verebes! Itt a faszom, veregesd!"
kábelbúvár Creative Commons License 2009.02.02 0 0 663

Verebes István új könyve, a Maya a könyvhéten jelenik meg. Második könyve egy színésznőről szól, akit Hernádi Juditról formázott meg, de a regénybeli díva története kicsit sem hasonlít a modelléhez. Fiktív történetet álmodott meg Verebes Maya sorsában.

 

Verebes István ismét könyvet írt
Előzmény: haladó értelmiségi (659)
Kajdács Lörincz Creative Commons License 2008.12.01 0 0 662

Nahát. az életben nem gondoltam hogy egyszer azonos véleményen  leszünk.

 

Úgy látszik ez a Verebes mégiscsak használható valamre.

Be lehetne temetni vele az árkot.

Előzmény: Törölt nick (658)
Kajdács Lörincz Creative Commons License 2008.12.01 0 0 661

 Régebben történt, de azért elmondom.

Van egy tüneményes öreg régimódi doktor bácsi a szomszédben, olyan igazi úr.

Cipeli kifelé a tv-jét a kukába. Kéredezem tőle, hogy: Elromlott?

Azt válaszolja, hogy: Nem. A tv jó lenne, de leköpte a képernyőt, a Verebes miatt, és nagyon szégyelli magát  az unokái elött .

-Hogy jön ez az ember ahhoz, hogy engem olyan helyzetbe hozzon az unokáim elött, hogy ilyet tegyek! Én még az életben senkit nem köptem le, de még csak arra felé sem köptem amerre ember volt! 

Inkább kidobta a tv-jét. mert annyria méltatlannak ítélte a szinvonalat.

 

Igaz hogy a Verebes azóta összeripizett a fiának egy 140 milliós filmet.

de azt majd az nézze akinek két anyja van.

 

 

 

 

 

haladó értelmiségi Creative Commons License 2008.12.01 0 0 660
Mennyi a fél ár, ha nem vagyok indiszkrét? Tán valamelyik haragosomnak megveszem...
Előzmény: Törölt nick (658)
haladó értelmiségi Creative Commons License 2008.12.01 0 0 659
Verebes István:
Ornél

Ulpius-ház, 2008

* 220 oldal
* Kötés: karton
* ISBN: 9789639752955

Benede Kornél, azaz Ornél, fényképész, aki huszonegy éve él feleségével ugyanabban a lakásban. Úgy él, ahogy sokan ma Magyarországon. Se szenvedélyes szerelem, se nagy lakás, se utazások, se fényes karrier. Aztán egy nap meglátja szomszédja lilával kicsempézett fürdőszobáját, és Ornél fellázad unalmas élete ellen, elhatározza, hogy ő is „befut”. A vakszerencsének köszönhetően bekerül az egyik tévé körülrajongott show-műsorába, és a nézők azonnal ráharapnak. Ornélt kezelésbe veszik a sztárcsinálók, és karrierje egyre meredekebben ível felfelé. Lecseréli ruhatárát, szokásait, lakhelyét és feleségét, és aztán… Verebes István első regénye igazi szenzációt sejtet, hiszen szerzője kellő rálátással írja meg a média ezerszer felmagasztalt és elátkozott világát; elsőkkel és utolsókkal, tehetségekkel és dilettánsokkal, sztárokkal és kontárokkal.

Hogy az én barátom ért az íráshoz, azt eddig is tudtam. De hogy regényt…! És ilyen jót! Erről azért nem volt szó! Akkor ő most író lett?!... Azanyja!... Most irigykedjem, vagy gratuláljak?! Kern András

A könyv olvasása közben remekül szórakoztam. Felismertem a hazai televíziózás valóságos alakjait, folyamatait, és azok kisszerűségét. Verebes ezzel a könyvvel elérte a „kint is vagyok, bent is vagyok” szabadságát. No de hogyan tovább!? Jakupcsek Gabriella




Beeeszarok... A Verebes író lett. És szellemes! Kérdésem csupán, hogy Jakupcsek Gabriella, aki a Pákóval szerepel együtt, mit tud arról, amikor valaki kívül is van? És mi lehet az igazi szenzáció a könyv végén? Hogy az Orbán a hibás? Remegve várom, hogy valaki elárulja! PVC? Hmmmm????
Kill Bill Creative Commons License 2008.06.02 0 0 657

B@sszus, én meg azt hittem, hogy a Bolgár úr a Verebes úr unokája.

 

:o))

Előzmény: kábelbúvár (655)
tollas Creative Commons License 2008.06.02 0 0 656
Akkurvaéletbe! Ez aztán a szenzáció!
Előzmény: kábelbúvár (655)
kábelbúvár Creative Commons License 2008.06.02 0 0 655

Nagypapa lesz Verebes István (59)! A Blikk megbízható forrásból úgy tudja, a színész-rendező lánya, Verebes Linda (28) és férje, Pindroch Csaba (36) családi örömök elé néz. Verebesnek régi álma valósul meg ezzel, hisz a művész már egy évekkel ezelőtti interjúban elmondta: nagyon szeretne unokát.

BLIKK

kábelbúvár Creative Commons License 2007.10.01 0 0 654

Tennap nekiesett a BLIKK-nek.

 

Ma címlap lett....

 

;-(

Törölt nick Creative Commons License 2007.08.05 0 0 653
Mindig is zsigeri ellenszenvet váltott ki belőlem a verebes, függetlenül attól, hogy mit csinált vagy mondott. Van ebben az emberben valami, ami tudat alatt állati taszító. De ezt még leküzdeném, ha szakmailag vagy emberileg arra érdemes lenne. Ezzel szemben egy tökéletesen humortalan, szellemtelen figura, aki számomra érthetetlen okból van képernyőn. Leginkább a kínos csendekre emlékszem, ami a hetihetesben egy-egy beszólását követte.

Most meg itt a fia is, aki nem csak külsőleg hasonlít rá, örökölte a sunyi természetét és az ostoba fellengzősségét is. Amit ebben az index-interjúban nyilatkozik, azt egy tarisznyás magyarszakos is letagadná. Vérciki közhelyek, tökéletes koncepciótlanság, ötlettelenség, butaság, alkalmatlanság.

Gáz ez a verebes família.
kod.fejto Creative Commons License 2007.06.29 0 0 652

Nyilván apuka egy lépést sem tett fiúkája érdekében...

Hiller miniszteri keretéből (amiből a Rádiókabarét is utaztatták, na meg a Hócipőt is pénzelték) Verebes Zoltán 20 millió forintot kapott az "1" című filmjének elkészítésére. Nyilván nem érdemtelenül...

kábelbúvár Creative Commons License 2007.03.28 0 0 650

Fábry 3xosan visszaélt a helyzetével.

 

Ennél jobban nem lehet.

 

Kicsit gondolkozz.

 

Kivételesen...

 

;-)

Előzmény: Pistike (648)
Pistike Creative Commons License 2007.03.27 0 0 648
Verebes szemtől szembe a műsorban hallgatott.
Nem kérte ki, nem utasította vissza, amit Fábry mondott.
Ám 3 nappal a műsor után milyen nagylegény!
Csak amulok és bámulok!
Ez igen!
Elmondani a véleményt a Blikk újságírójának, ez ám a korrekt legény!


"Nem kell nekem ugyanúgy kutyába lemennem, mint Fábrynak. Mondtam is neki a beszélgetés után, négyszemközt: nem az a baj, hogy jobboldali vagy, hanem az, hogy ízléstelen. Bár nyíltan az arcomba gyalázott, azt elfelejtette megemlíteni, hogy én nem csak Orbánt támadtam, de gyakran a baloldalt is" - nyilatkozta a Blikknek, hozzátéve, hogy nem szívesen védte volna meg Farkasházy Tivadart Fábry támadásával szemben, mivel majdnem ugyanoda sorolja őket. "Fábry nagyon tehetséges, épp ezért fájlalom, hogy ezt csinálja" - fűzte hozzá. Az Esti Showder műsorvezetője az üggyel kapcsolatban nem kíván nyilatkozni.

kábelbúvár Creative Commons License 2007.03.26 0 0 646
Ebből is láccott, "ki nyert?"....
Előzmény: Pistike (645)
Pistike Creative Commons License 2007.03.25 0 0 645
Verebes megsem mert szólalni Fábryval szemben.
Pedig Fábry személyeskedett vele rendesen, alaposan felemelegette Veresbes Heti Hetes munkásságát. Az Orbán elleni gyülöletkeltését alaposan neki is, meg a Heti Hetesnek is a fejére olvasta.
Verebes csak hallgatott.
Nagyokat.
Még a szuszogása sem hallatszott :D
Pamplónai békafuttató Creative Commons License 2006.02.22 0 0 644
Pistabácsi, most komolyan higgyem el neked, hogy te, aki több nicken jártál ide évekig, és ezzel el is dicsekedtél a büfében, most nem sunnyogsz valahol a sűrejében?
Előzmény: Pamplónai békafuttató (643)
Pamplónai békafuttató Creative Commons License 2006.01.06 0 0 643
A Buzera című műsor sztárjai közül Verebes István is felháborodott a történteken:

"Ez maga a legaljasabb kizsákmányolás. Ezek nem igazán férfiak, nem tudom, hogy mi öröm lehet abban, ha valaki egy vízumért adja oda magát."



Pistabácsi, mi a különbség a vízum és a szereplési lehetőség között?
Szóval tudhatnád, milyen az a nő, aki azért teszi szét a lábát, hogy szerepet kapjon.
Soroljak neveket?
Törölt nick Creative Commons License 2005.12.30 0 0 642

Szerintem nem kell ezt az egészet nagyon komolyan venni, egyszerü reklámot elado müsorrol van szo, ebböl élnek. Láttam én is belölük néhányat. Valoban Verebes jobban nyalta a püspökfalatot, mint az egyébként nagy nyalo kollegája. Persze ö mégis csak egy miniszterelnök seggét nyalta.

 

Mindentöl függetlenül láthattuk a két gladiátort, gatyára vetközve otthoni környezetben. 

 

Jo szorakoztato müsor volt és semmi több.

Előzmény: Kandisz Nóra (641)
Kandisz Nóra Creative Commons License 2005.12.30 0 0 641

Tiszteletteljes látogatások 

 

http://www.magyarhirlap.hu/Archivum_cikk.php?cikk=99822&archiv=1&next=0

 

"a Napkelte elballagott – bekéredzkedett, vendégségbe ment – vezető politikusok otthonaiba, akik kevés kivétellel (elismerésünk a nemért az Áder és a Pokorni családnak) be is engedték ezeket a nem is tudjuk, kicsodákat, mert riportereknek ezeket az embereket ezekben a filmekben nehezen nevezhetnénk. ...

 

Adva volt hozzá két kérdező: Verebes István és Lakat T. Károly. Előbbi jelentősen alulmúlta focipályákon edződött főnökét, aki lényegében hozta ismert – egyenletesen gyenge – formáját. Verebes kérdező ennél mélyebbre jutott: az ájulattól a szokásosnál is hangosabban szuszogva ismételgette Gyurcsányéknál, hogy ő még ilyen átlagos helyen élő, jól kereső, minden sallangtól mentes családot sohasem látott. Verebes kolléga – írnánk, ha színészek lennénk – egyszerűen empátiát akart sugározni, viszont helyette ízlelőszervével hátulról öklelte fel a kormányfőt. Aki persze hagyta, mit is tehetett volna máskülönben, ha már beengedte a stábot az átlagos villába, ahova persze addigra már Katus mama is megérkezett Pápáról, lássanak csodát."

a cigányok sátora... Creative Commons License 2005.06.12 0 0 640

Csak egy példa a képmutaó, öntömjénező alattomosságára:

Nemrégiben "szerényen" bejelentette, hogy a komáromi Színházban vállalt rendezést, jelképes 1 Ft-ért. Ő megengedheti magának.

Természetesen "szerénységét" azzal is bizonyította, hogy kivonultatta az RTL-t, hogy közvetítsék az "önfeláldozó szerénységét", a jelképes 1 Ft átadását.

a cigányok sátora... Creative Commons License 2005.06.12 0 0 639

Verebes egy szuperundorítópasi !!!

Iszonyúan képmutató, idegenszívű vénája van !!!

Olyan álságos természetességgel kérdez, mintha világéletében galandféreg lett volna !!!

 

...még 50 évig szeretném látni őt.......:O)  a lefolyóban.

 

utálom még Aczélt, Pallagit, Lakat T.-t, feljövőben Orosz J. is........

Előzmény: Törölt nick (634)
Pistike Creative Commons License 2005.06.12 0 0 637
Vajon mitől fogyott le Verebes?
Csak nem Norbi update Ő is?
görenygep Creative Commons License 2005.06.02 0 0 636
Feljövőben, mint a talajvíz! És neki sem szőrös a nyelve!
Csontighatoló Arschlochok!
Előzmény: Törölt nick (634)
Törölt nick Creative Commons License 2005.06.02 0 0 635
Mi tetccik benne? Az, hogy szokásos módon ezerrel benyalt Gyurcsánynak?
Nevetséges a többi kedvenced is: az angolkodó proli Acsádi, az ex-bllkkes Pallagi Fefe, az infantilis Lakatté, a kifestett Orosz Jozefina.
Előzmény: Törölt nick (634)
Törölt nick Creative Commons License 2005.06.02 0 0 634

Verebes egy szuperpasi !!!

Iszonyúan kíváló riporteri vénája van !!!

Olyan természetességgel kérdez, mintha világéletében riporter lett volna !!!

 

...még 50 évig szeretném látni őt.......:O)

 

birom még Aczélt, Pallagit, Lakat T.-t, feljövőben Orosz J. is........

kábelbúvár Creative Commons License 2005.06.02 0 0 633

Interjú a Heti Válaszban

 

AGYRÉMEK
apple48 Creative Commons License 2005.03.26 0 0 632
Na már megint egy zsidózó buzi :-))
Előzmény: symy (628)
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.26 0 0 631

Jot röhögtem amikor az ugyvédje elmesélte, miszerint a rabok Cini koncertje utan felállva követeltek kegyelmet neki.

Dorka viszont csinos...

brain1 Creative Commons License 2005.03.26 0 0 630
Egy barom, aki egy rohadt csalót véd, csak azért mert úgy hívják, ahogy.
Hány ember élete ment tönkre? Hány volt abból az állítólagos nagybefektető?
Az , aki ekkora hasznot ígért, az már eleve csalóként, méghozzá rosszhiszeműként kezdte az "üzletetet".
ÜZLET AZ,AMI MINDEN RÉSZTEVŐNEK JÓ, HA CSAK EGYNEK, AZ CSALÁS!!!!!!!
Akit a rabok szeretnek az rossz ember nem lehet?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!