Keresés

Részletes keresés

eMM Creative Commons License 1999.10.22 0 0 4
Szerintem ahhoz túl sok embert (meg rendőrőket) túszt dolgozót meg ilysemit kelett volna behülyíteni, esetleg egyeztetni velük.
Ennyit azért 1 médiaműbalhé nem ér, amikor sztory így is elég sok van.
Előzmény: soltika (3)
soltika Creative Commons License 1999.10.22 0 0 3
eMM
Médiaprogramozásról hallottál e már?
Mi van ha az egész egy jól? megtervezett figyelemelterelő műbalhé ?
soltika + Fici kutya
eMM Creative Commons License 1999.10.22 0 0 2
Még meg is lehetne szervezni a dolgot,elsikkasztani a trezorból mondjuk 40 millát, megszervezni a rablást, és ráfogni a rablovicsra, hogy mind mind ő vitte el a stexet.
Persze ehhez legalábbis fiókigazgatónak kellene lenni.
freeze flash Creative Commons License 1999.10.22 0 0 1
Továbbá ha egy porbafingó Rablovics József vitte el, akkor csak 1 milla, ha a /Sz/eszes Gyerek nyakába lehet varrni, akkor már kicsit több is lehet, fő a propaganda.
Másik verzsön: télleg annyit vittek el, amennyit a végén mondtak, de elsőre, egy névtelen vizesnyolcas elkövető esetében, pusztán simliből, nem akarták a közvélemény tudomására hozni. Miután kiderült, hogy a Viszkis volt az állítólagos támadó, na, hát neki már mindent bele.... !!!! szerintem.

De a kettő nem zárja ki egymást...

myprint Creative Commons License 1999.10.21 0 0 0
Pontosan annyit amekkora kockázatos kintlevősége volt a pénzfióknak.
Három nap alatt már csak össze lehetett számolni, mekkora a hiány s mekkora a fedezet nélküli kölcsön nagysága, plussz ÁFA.
Előzmény: Sire (-)
Sire Creative Commons License 1999.10.21 0 0 topiknyitó

Szoval tortent ez az ujabb rablas. 29:1. Aznap este az Index 4 millat emlegetett es ugyanez az osszeg szerepelt az ujsagszerkesztosegeknek kifaxolt hivatalos ORFK sajtokozlemenyben. Aztan masnap mar 10 millat lehetett hallani, sot az RTL Klub - hiven magahoz - ratett egy lapattal es valami 50 milla folotti osszeget emlegetett. Ezt aztan masnap a rendorseg cafolt es kozolte, hogy az osszeg 6 milla. Ma (10.21) olvasom/hallom, hogy a pontos (?) osszeg: 47 millió 300 ezer forint.

Szoval erre a nyomozas erdekeben lehetett szukseg, vagy ekkora a kaosz az OTP-ben, vagy a rendorsegen?

Mi a velemenyetek?

Udv,
Sire

PS: Lehet, hogy bevezetett a MNB egy uj fempenzt: merete kb az 1 forintose, neverteke pedig 1 millio HUF. Igy mar egy kicsit jobban ertenem a dolgot... :))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!