Keresés

Részletes keresés

Mátrix Es Creative Commons License 2010.10.24 0 0 1839
Nem akarlak téged és az ebben reménykedőket elkeseríteni, de nagy meglepetés fog benneteket érni.

A MNF minimum 10%-ot képes lesz felmutani hamarosan(mondom, minimum!), ui. a radikálisabb polgári körök, akik már képesek felmérni, hogy a fidesz bizony galádul elárulta, becsapta szavazóit és szinte mindenben a d209 kormány kezére játszik, nem fognak mégegyszer erre a nemzeti mázzal nyakonöntött, szájmagyar, valójában a velejéig liberális csapatra szvazni.



Gratulálok, jövőbelátó:)
Tényleg több mint 10%-ot értek el:)
Igaz, hogy nem az MNF, hanem a Jobbik, de ez részletkérdés :P
Előzmény: tavaszi nagytakarítás (1784)
Törölt nick Creative Commons License 2010.10.24 0 0 1838
A Jobbikkal kapcsolatban ne reménykedj, az ő vezetőségük még nem szakadt ketté.
Előzmény: meghalad13 (1835)
Glavo Creative Commons License 2010.10.24 0 0 1837
A csürhének is kevés

* Bede Márton

2010. október 23.

Sokféle magyarázat van arra, hogy az egykor parlamenti frakcióval is rendelkező, minden nemzeti ünnepen ezreket a Hősök terére csődítő MIÉP hogy lett senkit nem érdeklő törpepárt. A kérdésre a legpontosabb választ azonban maga a MIÉP adta idei október 23-i rendezvényével.

Az újpesti Ady Endre Művelődési Központ és a Hősök tere egyetlen közös vonása a ridegség. A tíz éve még rosszalkodó liberális kisgyerekek ijesztgetésére szolgáló mumus, a Magyar Igazság és Élet Pártja azonban nem ezért választotta október 23-i megemlékezése helyszínéül az előbbit. Hanem mert az egykor a térre is elég szimpatizánsokból ma már csak annyian maradtak hűek a párthoz, hogy a nagyjából 250 fős újpesti színháztermet is éppen csak megtöltötték.
IV0C0510

A megjelentek különös módon szinte pont úgy néztek ki, és annyian is voltak, mint egy aktuális MSZP-s rendezvényen. Megfáradt, rosszul öltözött idősek, néhány középkorú, és maroknyi furcsa fiatal. Az egyetlen érezhető különbség, hogy itt nem volt sokkal magasabb a nők aránya, nyilván mert a már 76 éves Csurka István pártelnök szexepilje még Gyurcsány Ferencénél is fakóbb.

Az mindenkinek - a megmaradt MIÉP-esek számára is – világos, hogy hova tűnt az egykor szép tömeg maradéka: átpártoltak a Jobbikhoz. A MIÉP tulajdonképpen nem is létezik már pártként, választásokon vagy nem is indul, vagy statisztikailag kimutathatatlan számú szavazatot szerez. Nincsenek politikusai sem, Csurka mellett a színpadon már csak Győri Béla szóvivő és Kovács László, a párt alelnöke ültek. Balczó Zoltán, a Hegedűs-família és a többi régi harcos mára mind a Jobbikban őrzik a szélsőjobboldali, idegengyűlölő populizmus lángját.

A sok dezertőr minden bizonnyal azért lépett le, mert már nem bírták ideggel és türelemmel a MIÉP-rendezvények hangulatát. A Kárpátiának és a Hungaricának csápolni is embert próbáló feladat lehet, de még mindig szórakoztatóbb, lendületesebb és akutálisabb, mint az az esztrádműsor, ami a MIÉP mostani ünnepi műsorának a gerince volt.

Volt itt minden a műdaltól a versen át Schubertig, sok műsorszámnak nem hogy a forradalomhoz, de még Magyarországhoz sem volt az ég világon semmi köze. Ezeket három-négy D-kategóriás operaénekes és színész adta elő, több produkció nemcsak a jóízlés, de az emberi tűrőképesség határait is feszegette. Különösen emlékezetes volt a saját versét előadó ezüstös hajú, idősödő playboy, mivel a dörgő hangon előadott mű tartalmazta a "magyar zászlóban nincsen csillag / a magyar zászlóban nincsen kék szín / csak szent korona" sorokat, és talán az első alkotás a költészet történetében, amely a brüsszeli béklyóról és a globalizmus pusztításáról szól.

A bizonytalanul járó, rendkívül fáradt ember benyomását keltő Csurka István már nem vállalta a párt nagy ünnepi beszédének megtartását, inkább 1956 című prózaversét olvasta fel. A papírjai közt többször eltévedő, akadozó pártelnök nem volt meggyőző, műve hosszasan azt fejtegette, hogy akik egykor fegyvert ragadtak, ma már kopogni sem mernek, ha egy ajtón a kopogni tilos felirattal találják magukat szemben.

A műsor "művészi" része is világosan megmutatta, miért ballagtak át a hívek a Jobbikhoz, a politikai félóra pedig csak rátett erre egy lapáttal. Kovács László alelnök beszédének nyolcvan százaléka történelmi előadás volt az 1956-os forradalom történéseiről, rendkívül unalmasan térve ki egészen jelentéktelen részletekre is. Csak szónoklata végén foglalkozott aktuálpolitikával, ám olyan közérdeklődésre számot tartó kérdéseket, mint a cigánybűnözés egyszer sem rángatott elő, és azokról a pimasz zsidó vérszívókról is csak kétszer volt szó. Ebből egyszer egy teljesen érthetetlen Gyurcsány-Gergényi-vörösiszap-Izrael gondolatmenet részeként.

Az eltérő hangsúlyok ellenére is a MIÉP rendezvénye leginkább egy szocialista történelmi megemlékezésre emlékeztetett, és így szépen illusztrálta, miért söpörte el Csurkáékat egy pillanat alatt a Jobbik hasonló, ám lényegesen modernebb csomagolásban prezentált programja. Vonáék lendületes aljassága legalább sokakkal képes elhitetni, hogy ez a világ a feje tetejére állítható. Csurkáékban pedig már évek óta nincs ehhez sem elég szusz.
Törölt nick Creative Commons License 2010.04.15 0 0 1836
a kettőben azért sok "közös" van. :)
pl: tagság nagyrésze
Előzmény: meghalad13 (1835)
meghalad13 Creative Commons License 2010.04.15 0 0 1835
A Miép-et végül a választók tiltották be, ahogy a Jobbikot is fogják.
Grotto azzurra Creative Commons License 2009.07.16 0 0 1834
Érdekes, ezt is Bárandy akarta?
Előzmény: Bimbum (-)
Tony Creative Commons License 2006.10.05 0 0 1833
szerintem lassan...még az áldemokráciánk is eltűnik!
Bimbum Creative Commons License 2006.10.05 0 0 1832
Lehet, hogy nem is kell betiltani, magától is megszünik. Az önkormányzati választások eredményeként szinte teljesen eltünt a MIÉP a politikai hadszíntérről.
geszthi Creative Commons License 2006.09.19 0 0 1831
Ti csinaljatok a lazadast, hat legyen mar annyi gerinc bennetek hos forradalmarok hogy VALLJATOK !
Előzmény: Turulmadár (1830)
Turulmadár Creative Commons License 2006.09.18 0 0 1830
Uszíts, uszíts, uszíts!
Előzmény: geszthi (1829)
geszthi Creative Commons License 2006.09.18 0 0 1829
A Fidesszel egyutt ha nem allnak le!

Bimbum Creative Commons License 2003.10.17 0 0 1828
Csurka aktivizálja magát. Viszont pénzt is kér, aki hülye, adjon neki!

II. Október 18-án, 10 órakor, Söjtörön, Deák Ferenc szülőfalujában az október 14-i "Még kér a nép" fórum megismétlése.
A kormány miután mindent tönkretett, kiárusított, elkótyavetyélt és minden tette hazaárulás, minden mozdulatával a bankárkaszt érdekeit szolgálja, most kiegyezést ajánl a magyarságnak. Velük nincs kiegyezés! Deák Ferencet tiszteljük, a söjtöriek és más környékbeliek ünnepét nem rontjuk el, de a nemzetrontókkal, a magyar föld kiárusítóival, a magyar gazdák tönkretevőivel nincs kiegyezésünk.

III. Október 23-i megemlékezésünk két részből áll: 15 órakor nagygyűlés kezdődik a Hősök terén.
Felszólal: Jean-Marie Le Pen, a Front National elnöke, a Francia Köztársaság elnökválasztásának második fordulójában 18%-ot kapott elnökjelölt.
Rövid beszédet mond: David Irwing, angol történész, akinek 1956-ról szóló korszakalkotó műve, a Felkelés, most jelenik meg magyarul.
Ünnepi beszédet mond: Csurka István, a MIÉP elnöke.
A térre, megfelelő idő esetén, a résztvevők három irányból vonulnak: a Kálvin térről indulnak a budai kerületek, a Szabadság térről a belső kerületek. A vonulás biztosítás mellett a járdán történik.
23-án 19 órakor ünnepi estet tartunk a Kongresszusi Központban.
Műsor: Fellépnek a Bocskai Színpad művészei, sor kerül az 56-osok kitüntetésére - nevükben felszólal: Hajdú Demeter Dénes. Jean-Maria Le Pen európai kérdéseket világít meg. Csurka István a MIÉP teendőiről beszél.

IV. Október 25-én, 16 órakor a Kossuth Lajos tér: tüntetés az FM előtt, ahonnan a véres sortűz eldördült: a föld nem eladó!

Megmozdulásaink, rendezvényeink tetemes költséggel járnak. Kérjük mindenek előtt a nemzet sorsáért felelősséget vállalók cselekvő részvételét, és lehetőségük szerinti hozzájárulásait.
Most a választás tulajdonképpen nem élet és halál között van, hanem aközött, hogy hogyan éljünk: magyarként számkivetve, vagy szabadon a saját hazánkban.

--------------------------------------------------------------------------------

A MIÉP Söjtörre tart
2003 október 10. (péntek)
Deák Ferenc születésének 200. évfordulója alkalmából a Medgyessy-kormány kihelyezett kormányülést tervez a haza bölcsének szülőfalujában, ami már önmagában véve is torz elképzelés. Miután mindent eladtak, elsikkasztottak, ami sűrűbb a levegőnél, és most a magyar mezőgazdaságot teszik tönkre és ajándékozzák oda a szép idegennek - Ron Werber - kiegyezést hirdetnek. Ez elleni tiltakozásul a MIÉP elhatározta, hogy Söjtörön ismétli meg a földkérdéssel foglalkozó "Még kér a nép" fórumát. A magyar gazdatársadalom a magyar föld védelmében. A kormány válasza erre: megszállja Söjtört.
A kormány fél, jóllehet szerveivel együtt tudja, hogy a MIÉP soha nem lépi át az alkotmányos kereteket. Az úgynevezett védett kormánytagokat természetesen utálja, sőt, a többit is, de ennek az utálatnak nem enged utat a fizikai megvalósulásra. Ez most is így lesz, tehát teljesen feleslegesen telepít őrző védőket minden fa mögé, minden árokba, minden ablakba a gyáva kormány. Mi ott leszünk, és figyelmeztetésül megismételjük Petőfi Sándor szavait: "Még kér a nép"!
Ne miattunk, hanem tetteik miatt legyen hideglelésük a védetteknek. A söjtörieknek pedig minden jót kívánunk!

a MIÉP elnöksége
Csurka István

Bimbum Creative Commons License 2003.09.18 0 0 1827
Mai hír: Balczó Zoltán is otthagyja a MIÉP-et és átlép a Jobbikba.

Menekülnek a patkányok...

Bimbum Creative Commons License 2003.09.13 0 0 1825
Ilyen jogi végzettséggel bíró vádlottak voltak a nürnbergi perben is.
Előzmény: tavaszi nagytakarítás (1812)
Törölt nick Creative Commons License 2003.09.13 0 0 1824
Nem kell ahhoz baloldali "gyűlöletkufárnak" lenni, hogy valaki ne szeresse a nácikat.
Előzmény: badcard (1813)
AB Rh neg. Creative Commons License 2003.09.13 0 0 1823
"Az új radikális jobboladali erőt a MNF fogja jelenteni, mert olyan tiszta és becsületes nemzeti radikálisok fémjelzik, mint például Bognár László, Deák Péter, Bíber József Tibor, Schuszter Lóri vagy Gazdag István. A MNF minimum 10%-ot képes lesz felmutani hamarosan(mondom, minimum!)..."
Hol az a 0,1%? Elég csendben vannak.
Előzmény: tavaszi nagytakarítás (1784)
tavaszi nagytakarítás Creative Commons License 2003.04.02 0 0 1822
angolszász és szovjet hordák ellenében

Előzmény: badcard (1820)
badcard Creative Commons License 2003.04.02 0 0 1821
nem a bátorságukról van szó, hanem annak hősiességéről és nagyszerűségéről. közben az ellenük harcolókat primitív megszállóknak titulálja.
meddig véded a védhetetlent?
Előzmény: tavaszi nagytakarítás (1818)
badcard Creative Commons License 2003.04.02 0 0 1820
az angolszászok mióta is szovjetek??
Előzmény: tavaszi nagytakarítás (1818)
badcard Creative Commons License 2003.04.02 0 0 1819
a # 1802-ben található idézettel te személyszerint egyetértesz?
Előzmény: tavaszi nagytakarítás (1817)
tavaszi nagytakarítás Creative Commons License 2003.04.02 0 0 1818
gazdag sz.h. istván, az idézet végén elmorzsolt egy pár könnycseppet hitler és a hitlerjugend, és a náci németország iránt,

A Hitlerjugen tagjainak bátorságáról ír. Talán nem igaz?

kénytelen voltak a hatalmas túlerőben lévő "angolszász hordák" ellen hősiesen küzdeni...

Szovjet hordák ellen. Akik átélték az ún. felszabadulást, azok tudják, hogy a bevonuló szovjet csapatokra a "horda" kifejezés kimondottan eufémisztikus.

Előzmény: badcard (1815)
tavaszi nagytakarítás Creative Commons License 2003.04.02 0 0 1817
Ami nincs, azt bizonyítani sem lehet.

Bizonyítsd be, hogy nincs a hátad mögött egy láthatatlan manó.

Előzmény: badcard (1816)
badcard Creative Commons License 2003.04.02 0 0 1816
melyik részét tudod forrással megerősíteni?
Előzmény: tavaszi nagytakarítás (1814)
badcard Creative Commons License 2003.04.02 0 0 1815
hadd idézzek még egy gyöngyszemet ettől a "művelt" "háttalmondatotkezdő" akárkitől:

. Hát nem tudom, biztosan bennem van a hiba, de én speciel nem sok hasonlóságot vélek felfedezni a szoci csinovnyik-csirinyók gittegylete és az Adolf Hitlerről elnevezett ifjúsági mozgalom között, amelynek jobbára gyermekkorú „kiskatonái” a háború végnapjaiban halált megvető bátorsággal, fegyverrel a kézben és sokan közülük az életüket is áldozva védelmezték hazájukat a sokszoros túlerőben lévő angolszász és szovjet hordák ellenében, csodálatos és soha el nem halványuló hőstettekkel gazdagítva Németország történelmi annaleseit, akikről Hitler a végakaratában is megemlékezett: „Könnyű szívvel halok meg, ismerve a nevemet viselő fiataloknak a történelemben egyedülálló eltökéltségét.”

gazdag sz.h. istván, az idézet végén elmorzsolt egy pár könnycseppet hitler és a hitlerjugend, és a náci németország iránt, akik miután lerohantak pár országot, kiirtottak pár millió embert, hogy hogy nem, kénytelen voltak a hatalmas túlerőben lévő "angolszász hordák" ellen hősiesen küzdeni...

bravó!

kedves nagytakarítás, gazdag sz.h. istván egy szaros szalonnáci, akárány diplomája és nyelvismerete is van.
ez a tény.

Előzmény: tavaszi nagytakarítás (1812)
tavaszi nagytakarítás Creative Commons License 2003.04.02 0 0 1814
Az idézet mely részét tudod cáfolni?
Előzmény: badcard (1813)
badcard Creative Commons License 2003.04.02 0 0 1813
Legfeljebb a baloldali gyűlöletkufárok szemében írta ki

ez már megint milyen baromság? mi? "gyűlöletkufár"? honnan veszed ezeket a marhaságokat?

min kellene elgondolkodni egy holokauszttagadó elmeömlésén? ragadd már ki légyszíves azokat a fontos elemeket, amelyen "el kellett volna gondolkodnom"?

például ezen?

"...A náci rezsim bestiális és a történelemben ismert minden más rendszert meghaladó elvetemültségének bizonyítékául a zsidók úgymond ipari méretű kiirtására (holokauszt), ennek sajátosan egyedi eszközére (gázkamra) és szimbolikus helyszínére (Auschwitz) szoktak hivatkozni. A tények azonban, mint tudjuk, makacs dolgok. Nem árt tehát, ha a tisztánlátás végett felidézzük néhányukat. Mindenekelőtt azt, hogy a Harmadik Birodalom összeomlása után a győztes hatalmak kezébe kerülő hatalmas menynyiségű dokumentum között egyetlen olyan sincs, amely a zsidók kiirtására vonatkozó parancsot tartalmazna. A holokauszt megtörténtét kizárólag a túlélők visszaemlékezései és az egykori tábori adminisztráció tagjaitól (gyakran válogatott kínzásokkal) kikényszerített tanúvallomások támasztják alá

te kufárbuster. :))

ki a f...omat érdekli, hogy gazdag hány nyelven beszél, illetve milyen és hány diplomája van?
nekem is van diplomám én is beszélek angolul, ergo érinthetetlen vagyok?
nem vagy te egy "kicsit" szervilis?

Előzmény: tavaszi nagytakarítás (1812)
tavaszi nagytakarítás Creative Commons License 2003.04.01 0 0 1812
gazdag istván demokratában megjelent cikke óta (Új Jobboldal) kiírta magát a civilizált emberek világából.

Legfeljebb a baloldali gyűlöletkufárok szemében írta ki, bár az ő szemükben valószínűleg soha nem is volt ott.

Az a legnagyobb gond, hogy te gondolkodni sem voltál hajlandó Gazdag István cikkén.

Én egyébként csínján bánnék a helyedben a minősítgetésekkel, mert Gazdag egy több nyelven beszélő, jogi végzettségű igen művelt ember.

Előzmény: badcard (1811)
badcard Creative Commons License 2003.03.31 0 0 1811
egy tolvajnak is eltér a véleménye mondjuk a magántulajdon szentségét illetően enyémtől, de ettől hadd ne kelljen tisztességes embernek tartanom, jó?

gazdag istván demokratában megjelent cikke óta (Új Jobboldal) kiírta magát a civilizált emberek világából.

Előzmény: tavaszi nagytakarítás (1810)
tavaszi nagytakarítás Creative Commons License 2003.03.31 0 0 1810
Mi bajod Gazdaggal?

Egyike a legműveltebb, legfelkészültebb jobboldali újságíróknak.
Attól, mert bizonyos kérdésekről mondjuk eltér a véleménye a tiedtől, még nem kell rögtön holokauszttagadónak nyilvánítani.

Előzmény: badcard (1808)
Bumburnyák Creative Commons License 2003.03.31 0 0 1809
..szerényen jegyzem meg...attól még valaki lehet tisztességes...mert valamiről más a véleménye..mint az éppen aktuális többségnek...
Előzmény: badcard (1808)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!