Nem tudom mennyire offtopik, de megosztom az infót:-)
Tessenek hívni a 455-72-90-es HELYI (budapestieknek legalábbis :-) )számot és ott UGYANAZT kapjátok, amit a 06/81/350-088-as számon (ott nettó 900Ft-ért)
Most hívtam végig (ha már ennyire(!) hülyék!) a Telemédia összes számát (XL csomag) és egyebejk között eztet találtam - MŰKÖDIK (csak nekem nem letöltőképes a telefonom, de a "könyvjelző" SMS megjött, jelezve, hogy nem megfelelő a telefon).
Jó szórakozást!
Maus Róbert Péter (mikimaus)
távközlés-technikai fejlesztő
szolgáltatásjogi szakértő
Ps: A Telemédiának (ha olvassák) üzenem: készülhetnek a jó kis hatósági leckére a Viasat3 és ATV-s átverések miatt!
Alig néhány napja kezdtem wapozni. Vodás, átalánydíjas vagyok, és borzasztóan tetszik, hogy az emailjeim megjönnek a telefonra.
Kedvenceim eddig:
bejövő üzenetek (ez voda szolgáltatás)
andor.try.hu (jó volán menetrend van rajta, de csak a lapon keresztül elérhető)
wap.elvira.hu (MÁV menetrend)
időjárás (ez voda szolgáltatás)
wap.freemail.hu (ritkábban használom, úgy van beállítva, hogy másolatot is küld a vodás címre, úgyhogy otthonról szoktam freemailezni. De a levélláda ürítésére szükségem volt már.)
wap.teletext.hu (a képujság hű mása mobilra. Nagyon jó!)
wap.stop.hu (több minden, pl házipatika!)
Kérdezem: az index fórumai,(pl ez a fórum) wapos telefonról elérhetetlen?
Sziasztok! Olyan nehezen lehet megtalálni a wapos oldalakat. Az embernek úgy kell összeböngésznie innen-onnan a címeket. Találtam egy kicsit puritán felület?, de jól használható keres?t: www.wapradar.hu. Van mobil és netes felülete is, ismeritek? Kár, hogy az van kiírva, hogy valószín?leg megszüntetik. Tudtok esetleg másikat, ami a magyar wapos oldalakat megtalálja? Teljesen lehetetlen állapot, hogy az egyre gy?l? mobilos tartalom közt ne lehessen keresgélni.
Katica
Hogy csinálod? Nekem sehogy sem sikerül. Unknown Response, meg hasonló hibaüzeneteket kapok. Az index.wml még lejön a telcsire, de az onnan hívott második wml lap, amelyiken már van php, meg mysql hívésok, az mér nem.
Hali!
Próbálkoztam még egy kicsit a script-tel, de semmi eredmény. Ezért aztán úgy döntöttem, megpróbálkozom php-vel. De sajnos egyáltalán nem ismerem. Most nézegetek a neten leírást, keresek valamilyen könyvet is. Egyenlőre még azt sem tudom, hogy tudok kiadni egy select-et a mysql-nek php-ben.
Tudnál esetleg a php-programozásban segíteni? Akkor nyitnék egy wap-programozás topicot a programozásban, és ott megbeszélhetnénk.
Köszi
Na, akkor még egy kérdés: hogy kell wml-script file-t írni? Mármint a szintaxisa milyen kell, hogy legyen?
Ezt a függvényt szeretném beleírni, de a validátor hibát jelez, és a wapsilon.com emulátora is hibát ír ki.
extern function validlogin(psw)
{
if (psw=="password")
{
WMLBrowser.go("http://wap41.com/strasszer/01.wml")
}
else
{
Dialogs.alert('Wrong password')
}
}
A kutyafáját! Eszembe sem jutott, hogy ilyen 'egyszerű' a hiba. Köszi szépen. Egyedül biztos nem jöttem volna rá. Lehet, hogy ezért nem látszódtak az ékezetes betűk?
Hali!
A wapforum.hu-ról letettem. Regisztráltam a wap41.com-on, felmásoltam a cuccot. Most az én telcsimmel (westel, motorola v50), és a lányoméval (westel, alcatel) is tudom olvasni, de a munkatársam (pannon, nokia 6310) nem. Emulátorral is látom (wapsilon, tagtag).
wap41.com/strasszer
Nézzd meg lécci. Főleg a pannonos elérés érdekelne. Egyenlőre csak a hello world van rajta.
A wap41.com-on lehet ingyenes tárhelyet regisztrálni, ftp nincs, csak upload (asszem).
Strasszer: Tedd közzé a "helló world" oldalad címét, s leteszteljük!
A forráskódot is közzé teheted.
Én is próbálkoztam a wapforumon, de számomra körülményes a tárhely feltöltése. :(
Tudtok ajánlani más ingyenes wapos tárhelyet, melyen gyorsan (pl. FTP-vel) elhelyezhető a saját oldal?
Ui: Most, hogy már általánydíjjal elérhető a wap -nem panaszkodhatunk már a drágaságára-, nem ártana újra éleszteni ezt a topicot.
Regisztráltam egy wap-tárhelyet a wapforum.hu-n. feltettem egy nagyon egyszerű oldalt ('helló world'), de nem tudom megnézni a telcsimmel (westel, motorola v50). Aztán megpróbáltam egy másikkal (pannon, nokia 6210), azzal sem ment. A hibaüzenet: 505: Web service problem: please contact the service provider. Ugyanakkor, a wapsilon.com 6210-es emulátorával meg tudom nézni. Mit rontottam el? Segítsetek lécci!
Hamarosan indul a KARACSONYI NYEREMENYJATEK: aki egy WAP-os tesztet helyesen kitolt es igy hozzajut egy kodhoz, az olyan szemelyre szabott (nyomtathato pdf) valtozatot kap a regenybol, ahol a ket foszereplo nevet O maga adhatja meg!
(Nem kell mast tennie, mint kicsit WAPozni, megszerezni a kodszot, aztan ezt es a kivant neveket: amik most eredetileg Salgo Zita, Tarjani Krisztian elkuldeni mailben a teszt@odisszea.hu cimre. A WAP-os cimet majd a folapon, az "igen ertelmes" fajok dobozban talaljatok, a http://www.odisszea.hu cimen)
sziasztok!Segítségre lenne szükségem!Nem ismerem nagyon a WAP-ot, de vmi olyasmit hallottam, hogy ott is van SMS küldö oldal.Ha ez igaz,akkor beavatnátok abba h mi a neve?
előre is hálás köszi!
Olyan kerdesem lenne, miszerint ha 3410es bol torolted az alap jatekot amit a nokia belerakott (majmos) akkor azt honnan tudod ujra letolteni? Ill. ha a jatek a 0. palyaraol indul es csak siman beleesel a vizbe akkor mi a teendo? (1 darabig ment, de aztan valamiert a 0. palyarol aka csak elindulni... nem tudom miert)