Keresés

Részletes keresés

palanta0804 Creative Commons License 2010.11.14 0 0 11

Sziasztok!

 

Keresek egy Williams Whirlwind nevű flippergépet.

Bárki bármilyen információval tud szolgálni azt

nagyon megköszönném!

Gyerekkorom legjobb gépe volt, órákat játszottam vele.

Örülnék ha tudnék szerezni egyet.

Előre köszönöm a segitségeteket.

Törölt nick Creative Commons License 2010.09.01 0 0 10
Nezz szet a flipperklub.hu forum oldalan vannak elado gepek occsoert, meg van egy facebook oldala is
http://www.facebook.com/home.php?#!/group.php?gid=142835375752661&ref=mf

jo mazsolazast. :)
tom sawyer Creative Commons License 2000.10.07 0 0 9
Hali!

Nekem is volt egy Bally gyártmányú gépem.Az baromi sokat játszottunk vele.A negyven ezres vétel árat tutira kitermelte.Csak két gond van.
1.amit már írt valaki baromi sok áramot kajál
2.ha meg unod iszonyat nehéz eladni.
Én ugy tudtam 40.000-ért hogy adtam vele egy rossz F-14 tomcat(régi Williams)és egy bontott High speedet+rengeteg alkatrészt.

De egyszer még tutira vezsek egy komolyabb gépet.

gicus Creative Commons License 2000.02.09 0 0 8
Alfred: Köszi a tippet, fel fogom hívni őket. Anno én is tudtam volna szerezni egyet ötezerért, de a "kedves" ismerőseim kitalálták, hogy nekik is kell és mivel az ő ismerősük volt az ibse, hát elég gyorsan elfogyott az a pár darab...

bobcat: Mindent meg lehet unni, a számítógépes flippert például azért untam meg, mert nem volt "normális" flipper formája, hangja. Ha lesz, azt is meg fogom unni, de nálam úgy van, hogy a megunt játékaimat is elő szoktam szedni. Amúgy pedig dekorációnak is gyönyörű.

Alfred Creative Commons License 2000.02.08 0 0 7
alapos:
Így van, mint a pénztárgépeknek, a játékgépeknek is kell lennie törölhetetlen memóriájának néhány éve, ezért a korábbi gépekhez lehet olcsón hozzájutni. Az ötezres ár nagyon baráti, de egy negyvenezres is teljesen jó.
A feleségem képes napokig flipperezni, én javítgatni szerettem, illetve ha társaság volt nálunk, akkor végetnem érő körmérkőzéseket nyomtunk.
Gyönyörű szoba dísz, volt idő, mikor állandóan be volt kapcsolva a fényei miatt...
Érdemes vastag filc-, vagy többrétegű padlószőnyeg darabokra állítani, mert rendesen megrengeti a födémet!
Előzmény: alapos (6)
alapos Creative Commons License 2000.02.08 0 0 6
En is szerettem volna egy flippert, de sajnos balgasagom folyaman lecsusztam rola. Egyik ismerosom ajanlotta fel 5000 azaz otezer forintert. Akkor ugyanis (ez lehet, hogy most is igy van) egy bizonyos kor alatt nem lehetett uzemeltetni flippert, illetve nem is volt erdemes fenntartani egy ilyen masinat, mert eleg sokat kellet adozni utana. A srac egy karbantarto mellett dolgozott, szemetkent kaptak az amugy jol mukodo gepeket, probalkozz te is korulnezni hatha szerencsed lesz.

bye

alapos

Cseresznye Creative Commons License 2000.02.08 0 0 5
Én számítógépen is szeretem a flippert.

Egészen addig folyton rajta lógtam, míg otthon nem volt meg... azóta alig játszom vele. Meg lehet unni azt is, főleg, ha csak egyféle van.

Előzmény: gicus (-)
bobcat Creative Commons License 2000.02.08 0 0 4
Egy ismerosomeknek van. Hatastalanitva a penzbedoboka - annyit jatszik amennyit akar. megse jatszik. Nemcsakhogy borzasztoan hangos (ezt szeretjuk) draga (ezt kevesbe) es hihetetlen mennyisegu aramot eszik (ezt sem annyira)..de 1 honap alatt mar ra se birsz nezni, ugy megunod...namost erre kidobni a penzt es raadasul meg mennyi helyet is foglal..szoval nem biztos hogy rabeszelnelek erre:)

-^..^-

eMM Creative Commons License 2000.02.08 0 0 3
És tudod hogy milyen sok halat eszik Flipper??
Nem beszélve arról hogy nem fér el 1 szabvány fürdökádban! :-)
Előzmény: gicus (-)
Alfred Creative Commons License 2000.02.08 0 0 1
gicus:
Flipper és Rex ker. és szolg Kft.
XIV. Füredi út 74-76.
252-5444

Ez egy flipper szervíz, de ha elcaplacc hozzájuk, és feltárod lelked titkait, biztos tudnak eladó gépet kedvezőbb árfekvésben.

Ha a Corvin áruházzal szemben állsz, akkor a baloldali utcában jobb oldalon van egy pici flipper alkatrész szaküzlet, a pontos címét nem tudom, ott is tudnak segíteni.

Az egyik gépemet egy autószervízből hoztam el, egy kuncsaftjuk fizetett vele, a másikat egy vidéki kocsmából vettem, annyira beteg volt már, hogy soha nem termelte volna már ki a szervizelést.

Azt jó ha tudod, hogy elég karbantartás igényes játékok, sokszor égnek ki az izzók, néha zárlat van, ha sokat használod, akkor elállítódnak a mechanikus alkatrészek, renszeresen kell kenni, tisztítani. Olyan nehéz mint egy zongora, és akkora áramfelvétele van, mint egy villanyradiátornak. Viszont remek házibulikat lehet tartani.

Előzmény: gicus (-)
gicus Creative Commons License 2000.02.08 0 0 0
Magamat még úgysem 0-sorztam le... :-)))
gicus Creative Commons License 2000.02.08 0 0 topiknyitó
Tegnap éjjel rá kellett jönnöm, flipper-mániás vagyok. Imádom lökdösni a golyókat, rugdosni és taszigálni a gépet, hallgatni a csilingelést. Már elég régen elterveztem, hogy veszek egyet otthonra is, de az a baj, hogy őrült drága egy ilyen ketyere. Nem tud valaki egy jó gépet olcsóér'?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!