Sziasztok!Még új vagyok itt (nagyon-nagyon), de érdekes a játék:) És bár fejből nem sok megy, de utánanézésekkel már könnyebb.Szóval lelkesen próbálkozok, és közben gyűjtögetem, hogy mit kell megnéznem.:-)
Íme egy megoldás: 0. Goran Visnjic 1. Férjfogó (Comitted) 2. Luke Wilson 3. Kutyám, Skip (My dog, Skip) 4. Diane Lane 5. Viharzóna (The perfect storm) 6. George Clooney
Robin Wright Penn - C. Thomas Howell Morgan Freeman - Sophie Marceau Michael Ironside - Tom Cruise Robert Carlyle - Hilary Swank Owen Wilson - Max von Sydow
Igaz, egy része "töltelék", de Martine McCutcheon nemcsak mint színésznő remek, de énekesnek is, tehát eléggé ismert. (Érdemes ismerni!;-)) Ivana Milicevic pedig elég emlékezetes volt pl. a "Mocsok macsók meséiben."
Csak ezeket nem ismerem: Sienna Guillory, Martine McCutcheon, Rodrigo Santoro, Ivana Milicevic, Kris Marshall, Gregor Fisher, Joanna Page - nekem ezek no-name színészek (elnézést tőlük)
Aranyosak a megoldásaid, de ebben a topicban eredetileg úgy szólt a szabály, hogy az egy kupacban feladottakat összeköti 1 közös film, és a felsorolt színészek közül 1 közvetlenül is szerepelt a keresett filmben.
Még véletlenűl se sértődj meg, de semmi alapja nem volt a felháborodásodnak. Elfogadtuk az alternatív megoldásokat is, de ebben a játékban, azért a fő cél a feladó megfejtésének a kitalálása. Senki nem hozta elő a filmes ismereteid hiányát, mert olyan mindenkinek van. :)) Játsz tovább nyugodtan...
Akármilyen alternatív megoldás születik egy adott feldatra, azt el kéne fogadni. Sok agyalás van benne. És baromi nagy az esélye az alternatív megolásoknak.
Nem vagyunk gondolatolvasók. Nem is az a feladat, hogy kitaláljuk, mit gondolt a feladvány szerkesztője. Ha a megoldás jó, akkor jó és kész.
Biztos, hogy hiányosak a filmes ismereteim. Nehogy má' ezt Ti hozzátok elő.
Igen, most már kiváncsi lennék... Az a baj az ilyen színészes feladványokkal, hogy sokkal kevesebb a támpont, mivel egy-egy színész jóval több másikkal játszott együtt, mint ahány filmben szerepelt - ezért aztán megoldás is sokkal több lehet...
Te azért megpróbálod megoldani a háromneves feladványomat?
Egyáltalán nem erre gondoltam, de nagyon szép a megoldásodod.
Ez van, ha egy színésznek nincsen elegendő filmje (csak kevés meghatározó sort lehet felállítani). A sokfilmesek közül nem is egy másik variáció állhat elő.
Meoldva, elfogadva. Gratulálok! Kiváncsiságból kéred az eredeti célszemélyt?
Na idáig a szemétben kutattam, de pont ezeket a cetliket nem találom.
Ha a Chaplinre, vagy a JFK-ra gondolsz, mindkettőbe megpróbáltam beterelni a társaságot. Az egyik 4, a másik 5 csatlakozásnál többre nem volt hajlandó.