Keresés

Részletes keresés

T.Tanácsos Creative Commons License 2012.11.16 0 0 713
soldat inconnu Creative Commons License 2012.11.09 0 0 712

Budaházy: "Olyan volt, mint egy emberrablás"

 

Tagadta bűnösségét Budaházy György abban a büntetőperben, amelyben hivatalos személy elleni erőszakkal vádolják egy évekkel ezelőtti nyilvános rendezvényen történtek miatt. Az ügy tárgyalása pénteken kezdődött meg a Pesti Központi Kerületi Bíróságon.

 

(hvg.hu)

Előzmény: soldat inconnu (708)
T.Tanácsos Creative Commons License 2012.11.08 0 0 711

Fogyatékost kínzó rendőrök miatt bukott pert Magyarország

A strasbourgi Emberi Jogok Európai Bírósága 16 ezer euróra büntetette a magyar hatóságot. Tovább »

forrás: Index.hu

Előzmény: ohrana (709)
soldat inconnu Creative Commons License 2012.11.07 0 0 710

Ez is csak azt bizonyítja, hogy 2010. május 29-én ugyan kormányváltás történt, de hatalomváltás nem...

Előzmény: ohrana (709)
ohrana Creative Commons License 2012.11.07 0 0 709

Hát, ezzel Strassburgig kell majd elmenni, itt nem lesz eredménye.

 

o

Előzmény: soldat inconnu (708)
soldat inconnu Creative Commons License 2012.11.07 0 0 708

Pénteken lesz Budaházy 2009. március 15-i elhurcolásának tárgyalása

 

A történet röviden a következő:

 

2009. március 15-én 13:45 körül a magyar rendőrség a saját intézkedési szabályzatát is felrúgva erőszakkal elhurcolt a március 15. térről. Az esettel kapcsolatban számos panaszom van.

 

1. Először is minden bevezetés nélkül (napszaknak való köszönés, bemutatkozás, intézkedés fajtájának és okának közlése), mint valami bűnözők rám támadtak, és elkezdtek vonszolni. Az „emberrabló akció” okát teljesen jogellenes módon folyamatos követelésem ellenére sem közölték, annyi választ kaptam, hogy majd megtudom.

 

2. A rabomobil közelébe érve (továbbra sem közölve az okot) brutálisan letepertek a sáros, vizes földre, és nagyon keményen megbilincseltek. A hurcolás és leteperés során számos sérülést szereztem, a bilincseléstől a kézfejem nagyujjainak felszínén futó tapintó idegek megsérültek (különösen a jobb kezemen), ezen testrészem hosszú ideig folyamatosan zsibbadt, ezért hónapokig fizikoterápiás kezelésre kellett járnom (árammal stimulálják az idegpályát, kívánom a kezelést minden velem szemben intézkedő rendőrnek). A Gyorskocsi utcában a rendőrségi orvos nem volt hajlandó felvenni csak a külsérelmi nyomokat.

 

3. A fogdába való befogadás során megalázó – és szintén jogellenes – módon meztelenre vetkőztettek.

 

4. A fogva tartás során az első öt órában ügyvédet nem engedtek hozzám, pedig folyamatosan jelen volt a rendőrség épületében, és követelte, hogy beszélhessen velem.

 

5. Végül kb. tíz óra fogva tartás után egyszerűen kiengedtek, és közölték, hogy fel leszek jelentve, de azt nem, hogy miért. Az egész törvénytelen rendőrségi eljárás során nem közölték (törvénytelenül) magának az eljárásnak az okát, ez a mai napig sem derült ki.

 

6. Végül mikor kiraktak az épületből, még a cipőfűzőmet is az utcán kellett visszafűzzem (másokkal is így jártak el), hirtelen annyira sürgős lett a távozásom. Meggyőződésem, hogy ez is a megalázás része volt.

 

Összegezve: véleményem szerint a rendőrség legalább az alábbi jogsértéseket (bűncselekményeket) követte el velem szemben: bántalmazás hivatalos eljárásban - Btk. 226. §, testi sértés - Btk. 170. §, hivatali visszaélés - Btk. 225. §, az egyesülési, a gyülekezési szabadság, valamint a választási gyűlésen való részvétel jogának megsértése - Btk 174/C. §, személyi szabadság megsértése - Btk. 175. §.

 

Az ügyben még 2009. március folyamán haladéktalanul feljelentést tettem az előbb felsorolt jogsértések ügyében, és a Független Rendészeti Panasztestülethez is panasszal fordultam. 2009. július 8-án (addigra már közben 2009. június 17-én elhurcolt az azóta már megbukott NNI nevű „bűnszervezet” terrorizmus vádjával, és előzetesbe vágtak) a Panasztestület megállapította, hogy „alapjogot súlyosan sértő intézkedésre került sor” március 15-én velem szemben, és érthető volt, hogy ellenálltam ennek a jogszerűtlen intézkedésnek.

 

Ezek után – és ennek ellenére – a 2006-os „futószalagos letartóztatások” idején elhíresült Falvai Zsolt, a Budapesti Nyomozó Ügyészség vezető ügyésze a feljelentésem kapcsán indult bűnügyben 2009. november 16-án a nyomozást gátlástalanul megszüntette, mondván, hogy a rendőrök „jogszerűen és indokoltan” jártak el. (Döbbenet.) Majd ezen megszüntető határozat ellen Gaudi-Nagy Tamás ügyvédem által benyújtott panaszt a Fővárosi Főügyészség a „bűncselekmény bizonyítottságának hiányában” 2010. január 22-én elutasította. (Hihetetlen.)

Mindeközben 2009. október 7-én a szintén 2006-os „futószalagos” ügyeiről ismert Kovács Gergely Ákos ügyész meggyanúsított „hivatalos személy elleni erőszak” bűntettével 2009. március 15. kapcsán, mondván, hogy az engem erőszakkal elhurcoló „hivatalos személyek” egyike felé elhurcolásom közben „hátrafejeltem, hátrarúgtam” (vérlázító rendőrhazudozás), illetve – mikor megpróbáltam magam a hídfőtől ellökve kiszabadítani – „meglöktem három rendőrt” (egészen elképesztő). Végül 2010. július 20-án ugyanaz a Falvai Zsolt, aki a feljelentésemet elutasította, vádat emelt ellenem.

 

De még ez sem volt elég. Az ügyészség kezdeményezésére 2010. november 4-én Kenéz Andrea bírónő az ügyet egyesítette a Magyarok Nyilai üggyel, azt a látszatot keltve, mintha a két dolog összefüggne (jogi nonszensz). De ezt a képtelenséget fellebbezésünkre az Ítélőtábla már nem hagyta jóvá, és az ügyet újra elkülönítették.

Itt tartunk most, 2012 vége felé Orbániában, hogy ez a szocialista rendőrállami időkben indult koncepciós eljárás vígan folyik tovább ellenem. (Lesújtó.)

 

Budaházy György

 

(budahazy.org)

soldat inconnu Creative Commons License 2012.10.31 0 0 707

Elnézést kérek, ha félreértettem...

Előzmény: robbie-taylor (706)
robbie-taylor Creative Commons License 2012.10.31 0 0 706

"Da ha visszajössz azzal, hogy ebben és ebben az európai államban fegyveres kiképzést tartanak tűzoltóknak, akkor elhiszem, hogy őszinte a mosolyotok... :-)))"

 

 

 

Gondolom, most megmutatod, amikor én ezt írtam!Ha nem ,akkor értelmetlen a kérdésed.

Előzmény: soldat inconnu (705)
soldat inconnu Creative Commons License 2012.10.31 0 0 705

Nem, rajtam nem röhögnek, hanem "röhögnek"... :-)))

 

Da ha visszajössz azzal, hogy ebben és ebben az európai államban fegyveres kiképzést tartanak tűzoltóknak, akkor elhiszem, hogy őszinte a mosolyotok... :-)))

Előzmény: robbie-taylor (704)
robbie-taylor Creative Commons License 2012.10.30 0 0 704

Csodálod, ha röhögnek rajtad?

Előzmény: soldat inconnu (703)
soldat inconnu Creative Commons License 2012.10.30 0 0 703

Nagyon nagy a baj, és csak nagyon kevesen vesszük a fáradtságot, bátorságot(?), hogy szót emeljünk. Én már két éve próbálom felhívni a figyelmet a közeledő veszélyre, de legjobb esetben is csak "röhög" rajtam néha valaki, mert még az is jobb, mint a teljes közöny vagy a megalkuvó beszariság.

 

Aki rendelkezik minimális katonai ismeretekkel – mondjuk, még volt sorkatona valamikor régen... – tudja, hogy egy ilyen "kiképzés" után csupán felfegyverzett csürhéről beszélhetünk, amely egyetlen feladatra lehet alkalmas: fegyvertelen emberek lemészárlására...

 

Egyébként, a tűzoltók fegyveres kiképzésének pszichopatológikus ötletét csak tömegmészárlásra való előkészületként értelmezhetjük, hiszen, ha katonákkal kerülnének szembe az AMD-s tűzoltók, akkor őket mészárolnák le...

Előzmény: soldat inconnu (700)
soldat inconnu Creative Commons License 2012.10.30 0 0 702

Ne arra figyeljetek, mit hazudik az ávó, hanem arra, amit tesz, és mindig tudni fogjátok, kikkel álltok szemben:

 

"Budapesten kerületenként 6-7 ember végzett tanfolyamot, ahol például az újraélesztést, lélegeztetést tanították meg nekik. De pénzhiány miatt nem lett folytatása az oktatásnak."

Előzmény: soldat inconnu (700)
armadillo Creative Commons License 2012.10.30 0 0 701

persze, gigantikus méretű ávós hadsereget; sztem kezeltesd a lázálmaid:-)

Előzmény: soldat inconnu (700)
soldat inconnu Creative Commons License 2012.10.30 0 0 700

Sintér és bandája egy gigantikus méretű ávós hadsereget szervez az orrunk előtt, a pénzünkből, ellenünk...

 

Titkolóznak a tűzoltók felfegyverzése kapcsán

 

Magyarország - Tovább titkolózik a Belügyminisztérium (BM) és a katasztrófavédelem (OKF), hogy miért és hogyan fegyverzik fel a tűzoltókat. Két napja próbáljuk megtudni tőlük, miért kapnak gépfegyveres kiképzést a tűzoltók, ki ellen akarják bevetni őket.

 

Mint megírtuk, két héten át tanítják elméletben és gyakorlatban a tűzoltókat az AMD Kalasnyikov gépkarabély használatára, valamint harcászkodásra. Az első tanfolyam már véget is ért.

 

A fegyveres oktatás bevezetésével egy időben napvilágra került egy törvénymódosítási tervezet, amely értelmében a tűzoltókat bármikor átvezényelhetik a rendőrséghez szolgálatra. Hogy mi ezzel a célja a BM-nek, arról senki nem beszél. A tűzoltók szakszervezeti elnöke,  Kiss József is csak szóbeszéd útján értesült erről.

 

Lőjön egy tűzoltó? Nekem eszembe nem jutna ilyen. Életmentésre esküdtek fel, nem harcra! – háborgott az az elnök. Aki már csak azért is furcsállja a fegyverkezést, hiszen néhány évvel ezelőtt még mentésre képezték ki a tűzoltókat. – Budapesten kerületenként 6-7 ember végzett tanfolyamot, ahol például az újraélesztést, lélegeztetést tanították meg nekik. De pénzhiány miatt nem lett folytatása az oktatásnak. Erre most harcolni tanítják a tűzoltókat? – fakadt ki Kiss József.

 

Mindenesetre a BM mára rendkívüli egyeztetésre hívta a szakszervezeteket, itt Kiss szerint felvetik a fegyveres kiképzés, illetve a várhatóan 2013. január 1-jétől életbe lépő átvezénylés kérdését is.
Összesen 10 200-an szolgálnak a katasztrófavédelemnél. Közülük nagyjából 8 ezer a tűzoltó. Nem tudni, valamennyiüknek részt kell-e venni a géppisztolyos tanfolyamon, vagy csak az újoncokat okítják, mert sem az OKF-tőll, sem a BM-től nem kaptunk választ.

 

Mint ahogy azt sem tudtuk meg, vissza kell-e járniuk időről időre gyakorolni a lőtérre a tűzoltóknak, fejenként mennyi lőszert használhatnak el, és mennyibe kerül mindez az országnak. Mindenesetre, ha valamennyi katasztrófavédőt fegyveresen is kiképzik, igencsak ütőképes erő áll majd a Belügy rendelkezésére. Kérdés: mikor akarják majd bevetni ezt az erőt?

 

(blikk.hu)

Előzmény: soldat inconnu (696)
robbie-taylor Creative Commons License 2012.10.30 0 0 699

Ezzel mi a gond? Igaza van, ha nincs tűz nincs tűzoltás se.  :))))

Előzmény: T.Tanácsos (698)
T.Tanácsos Creative Commons License 2012.10.30 0 0 698

Először csak gyufát kéne, és megnézni, mit kezdenek vele....

 

Gyújtogathatott egy önkéntes tűzoltó

A gyanú szerint kilenc esetben gyújtogatott, hogy elolthassa a tüzet. Eljárás indult ellene. Tovább »

forrás: Index.hu

Előzmény: soldat inconnu (696)
Törölt nick Creative Commons License 2012.10.30 0 0 697

"Ha ezt Péter Gábor megérhette volna..."

 

Péter Gábor idejében fordítva működött a dolog: az lehetett hivatásos tűzoltó, aki előtte már letöltötte a sorkatonai szolgálatát.

Előzmény: soldat inconnu (696)
soldat inconnu Creative Commons License 2012.10.30 0 0 696

Ha ezt Péter Gábor megérhette volna...

 

Fegyvert adnak a tűzoltók kezébe

 

Magyarország - Nemcsak a lángokat oltják, de a gépkarabéllyal is tudniuk kell bánni ezentúl a tűzoltóknak.

 

Harci kiképzésen fegyveres harcászati ismereteket sújkolnak beléjük, enélkül senkiből nem válhat tűzoltó.

 

A tűzoltók máris lázadoznak a kiképzés ellen. Úgy tudjuk, sokan fontolgatják, leszerelnek, ha életmentés helyett fegyvert kell fogniuk. Kiss József, a tűzoltók szakszervezetének elnöke is így tudja.

 

- A srácok mondták nekem, felejtsék el, hogy őket odavezényeljék a bázisra, akkor inkább felmondanak. Az első kurzus mindenesetre lement a kiképzőbázison. Még velem sem közölte senki, miért akar gépkarabélyt adni a tűzoltók kezébe a Belügyminisztérium (BM). Azt sem tudom, miért akarnának tűzoltót átvezényelni fegyveres testülethez, ahogyan ezt a jogszabály lehetővé teszi - jegyezte meg Kiss József.

 

A kérdésre a Blikk sem kapott egyértelmű választ a BM-től. Azt sem tudtuk meg, hogy például tömegoszlatásra is bevethetik-e a jövőben a fegyveres kiképzést kapott tűzoltókat.

 

A BM sajtóosztálya szerint a tűzoltók ezentúl a rendőrökével azonos alapkiképzést kapnak. Így lövészeten is részt vesznek. A „fegyveres szervek hivatásos állományú tagjainak szolgálati viszonyáról szóló törvény" módosítása lehetővé teszi, hogy a fegyveres ismereteket a tűzoltók a gyakorlatban is felhasználhassák, hiszen bármikor átvezényelhetik őket szolgálatra például a rendőrséghez.

 

Hogy csak az újonnan belépőket érintik-e a változások, nem tudtuk meg a BM-től. Mint ahogy azt sem hogy lesz-e saját géppisztolya minden tűzoltónak, és hol fogják tárolni a fegyvereket.

 

A tárca egyik, neve elhallgatását kérő munkatársa azt mondta, nem a tűzoltókkal akarják növelni a rendőrség létszámát, és nem is lesznek felfegyverezve, ez csak a rendészeti alapképzés része.

 

- Két hét alatt meg lehet tanulni bánni az AMD-vel - vélekedett Gillányi Zoltán (39) honvédőrnagy. A hadseregben ennyi idő alatt az újoncok a fegyverrel, a lőelmélettel is megismerkednek és a lőtéren gyakorlati tudást szereznek.

 

(blikk.hu)

soldat inconnu Creative Commons License 2012.10.30 0 0 695

Az egész rendőrség kiiktatná a Jobbikot?

 

Az egész rendőrség számára kezelendő probléma a Jobbik, vagy csak Orbán Viktor magánhadseregének feladata ez? Tette fel a kérdést Novák Előd a Jobbik országgyűlési képviselője napirend előtti felszólalásában.


A képviselő kérdése arra az elhiresült beszédre utalt, amely Hajdu János a Terrorelhárítási Központ főigazgatójának szájából hangzott el. Beszédében egy megoldandó, de kezelhető problémának nevezte a Jobbikot. Novák Előd úgy fogalmazott: "a magunkfajták bíztak abban, hogy csak az Orbán Viktor magánhadseregének tekinthető TEK kapta ezt feladatul, de most október 23-án is tapasztalniuk kellett, hogy hogy sajnos a többi rendőri egység is a nemzeti ellenzékre van ráállítva". A képviselő szerint a kormánynak nemhogy két hét, de még két év alatt sem sikerült rendet tenni az országban.

 

Hogy a rendőrség, mi módon próbálja kezelni a „kezelhető problémának” nevezett Jobbikot, arra jó példa a biatorbágyi '56-os megemlékezésen történtek, mondta a politikus. Bodnár Lajost, a Jobbik helyi szervezetének egyik tagját előállították, mert a megemlékezésre egy szovjet és egy európai uniós zászlóval érkezett meg nyakában egy táblával, amelyen az alábbi felirat volt olvasható: „Elég volt az uniókból!” Noha rendőri felszólításra a hazafi a szovjet zászlót bevonta, továbbá átadta azt az eljáró rendőrnek, ennek ellenére mégis előállították, holott valójában semmilyen jogszabálysértést nem követett el, vélekedett Novák Előd. A képviselő emlékeztetett mindenkit, hogy a Legfelsőbb Bíróság már korábban kimondta, hogy nem jogszabálysértő az efféle véleménynyilvánítás. Novák szerint a Pintér Sándor által irányított testület úgy működik, mint a korábban Lamperth Mónika által fémjelzett rendőrség, amely korábban törvénytelenül és önkényesen előállította őt és Budaházy Györgyöt.

 

A képviselő felszólalásában kitért arra is, hogy a „Vezénylő Tábornok Úr” 2006. október 23-án egy százmillió forintos páncélozott autóval menekült, miközben Gyurcsány rendőrterroristái a Fidesz elnökének híveit lőtték. Novák beszédében utalt egy korábbi újságcikkre, ami szerint Orbán Viktor ellenzéki politikusként két golyó- és robbanásbiztos, német rendszámú BMW-vel járt felváltva. A páncélozott luxusgépkocsik havi 4 millió forintos bérleti díját és a 100 kilométerenként csaknem 20 literes fogyasztását állítólag egy névtelenséget kérő, dúsgazdag Fidesz-szimpatizáns állta.

 

Hajdu János – aki korábban Orbán biztonsági főnöke volt - rendelte el a legmagasabb fokozatú védelmet, valamiféle fenyegetésekre hivatkozva, ahogy fogalmazott: „tájékoztattam erről az elnököt, s ő ezután engedélyezte, hogy fokozzuk személyes védelmét.” A Jobbik alelnöke szerint Orbánnak komoly gépkocsiparkja lehet, mert korábban, még a 2006-os önkormányzati választások napján egy szintén német rendszámú Mercedesszel fuvaroztatta el magát voksolni.

 

(barikad.hu)

Előzmény: soldat inconnu (694)
soldat inconnu Creative Commons License 2012.10.18 0 0 694

Breaking! Rendőrök vadásztak Vona Gáborra!

 

Mint hajtóvadászatban a bűnözőre, úgy csaptak le a rendőrök ma este az avasi Magyar Élet Menete után a Vona Gábort is szállító személygépkocsira. Az eset a tüntetés helyszínétől távol, de még Miskolc területén történt, amikor a politikus hazafelé indult. Az alábbi történetből az is kiderül, hogy a Jobbik elnökének minden lépését figyelhetik a szolgálatok és a hatóságok.


A rendőrség három autóval, köztük egy csapatszállító furgonnal elölről, hátulról és oldalról is körbevette és leszorította az útról a Vona Gábor teljesen szabályosan közlekedő járművét. Az autóban ülőket kiszállították a kocsiból, és igazoltatni akarták, ám semmiféle magyarázatot nem adtak a filmbe illő üldözési jelenethez hasonlítható megállítás okaira. A hét-nyolc rendőr Vona Gábor többszöri kérésére sem tudott vagy akart válaszolni arra, hogy miért vonják őket ilyen drasztikus módon intézkedés alá. A helyszínen tartózkodó rendőrök parancsnoka kiszúrta, hogy a vele szemben álló férfi országgyűlési képviselő, ezért a válaszadást azzal hárította, hogy mivel országgyűlési képviselővel állnak szemben, nem folytathatják az intézkedést. Vona Gábor ezek után kifejezetten kérte, hogy ne tekintsék őt országgyűlési képviselőnek, hanem egyszerű magyar állampolgárnak, választ azonban így sem kapott arra, hogy ki és mi alapján adott utasítást erre a brutális akcióra. A rendőrparancsnok mindössze annyit volt hajlandó elárulni, hogy „azt az utasítást kapta, hogy a szóban forgó járművet állítsa meg és a benne ülőket vonja intézkedés alá”.

 

Az avasi Magyar Élet Menetén, a vonulás után még a helyszínen tartózkodó Barikádos videóstáb egyik tagja hallotta is, ahogy a rendőrök a központból a CB-rádión keresztül utasítást adnak „Mobil 1”-nek, hogy állítsanak meg egy fekete Skodát a benzinkút közelében. Ebben a kocsiban utazott Vona Gábor és két barátja, akiket már addig is követhetett az egyik rendőrautó.

 

Mobil 1 válasza a következő volt: "Az autóban Vona úr ül.Szükséges-e a személygépjármű átvizsgálása, és ha igen, milyen indokkal?"


barikad.hu az ügyben magyarázatot vár az illetékes rendőrkapitányságtól, ahogyan arra is, hogy kollégáik miért állítottak meg és vegzáltak hasonlóan számos tüntetésre utazó jobbikost.

Az esetről egy videófelvételt is közzéteszünk, amelyet Vona Gábor készített telefonján keresztül.

 

(barikad.hu)

soldat inconnu Creative Commons License 2012.10.17 0 0 693

De legalább csiricsáré, egyenruhás bohócokból nincs hiány nálunk...

 

170 millióból kapnak ruhát a parlament őrei

 

Várhatóan nettó 170 millió forintba kerül majd a 2013. január 1-jével létrejövő, 349 tagú Országgyűlési Őrség ruházata. Az őrök zöld-fekete színű, bizonyos helyeken bordó díszítéssel ellátott egyenruhát viselnek majd - közölte csütörtökön az Országgyűlés Sajtószolgálata.

 

Az Országgyűlési Őrség gazdálkodásával kapcsolatos feladatokat 2013. január 1-jétől az Országgyűlés Hivatala látja el, így a szervezet megalakulásával kapcsolatos kiadásoknak, így a ruházat beszerzésének fedezete is az Országgyűlés Hivatalához került.

 

Az őrség egyenruhája minden más fegyveres szervétől eltér majd formájában, kialakításában és színében egyaránt. A tervezést a honvédség és a rendőrség különböző szervezeteinek egyenruhaellátásával, valamint hadtörténettel foglalkozó munkatársai, továbbá más szakértők is segítették - olvasható a sajtószolgálat tájékoztatásában, amelyben hozzáteszik: törekedtek arra, hogy az alapfelszerelés költsége ne haladja meg a más fegyveres szerveknél hasonló, reprezentatív feladatokat ellátó őrök ruházatára szánt keretösszeget.

 

Az Országgyűlési Őrség egyenruhája - írták - alapvetően zöld-fekete színű lesz, bizonyos helyeken bordó díszítéssel, az öltözetek pedig zubbonyból, nadrágból, valamint két garnitúra (vékony és vastag) alsó- és felső-aláöltözetből állnak majd. A többfunkciós egyenruhákból 390-et szereznek be, mindenki egy garnitúrát kap, továbbá rendeltek belőle 15 százalék tartalékot. Emellett méretre szabott társasági öltözetet is beszerez a hivatal. A díszelgési feladatokat is ellátóknak két öltönyt osztanak ki, a feladataikat döntően polgári ruhában ellátók viszont nem kapnak ilyen egyenruhát.

 

(hvg.hu)

Előzmény: soldat inconnu (681)
soldat inconnu Creative Commons License 2012.10.15 0 0 692

De engem legalább nem rángatnak forródróton... :-DDD

Előzmény: armadillo (691)
armadillo Creative Commons License 2012.10.13 0 0 691

és az ávós lázálmodból már kijózanodtál?

Tudod ha majd viperával verik maszkos pribékek a járókelőket (mint a korszakos reformer idején), lehet hisztizni.

Addig csak a fóbia buzog.

Előzmény: soldat inconnu (690)
soldat inconnu Creative Commons License 2012.10.13 0 0 690

"Hol élsz?"

 

Ott, ahol egy ilyen utolsó gazember "miniszterelnök" lehet:

 

"Azt javaslom, hogy aki eddig zsebszerződéseken törte a fejét, a családja biztonsága érdekében hagyjon fel ezzel."

 

És te?!

 

PS: Állítólag, Sintérnek már nem sokáig lesz mivel összeakasztania... Hiába, no, a sok átok közül az egyik előbb, utóbb megfogan...

Előzmény: armadillo (688)
T.Tanácsos Creative Commons License 2012.10.13 0 0 689

Pintér Művek

 

Jobban hangzik?

Előzmény: armadillo (688)
armadillo Creative Commons License 2012.10.13 0 0 688

milyen ávót fantáziálsz? Ha bűncselekményt követsz el, az ávó megy érted?

Hol élsz?

Előzmény: soldat inconnu (686)
T.Tanácsos Creative Commons License 2012.10.13 0 0 687

Micsoda Családvédelmi Program !!!

 

Igazán figyelmes!

Előzmény: soldat inconnu (686)
soldat inconnu Creative Commons License 2012.10.13 0 0 686

Talán még Rákosi sem fenyegetett ilyen nyíltan az ávóval, mint most Orbánc:

 

"A zsebszerződésekkel kilopott földeket visszaveszik, és mindenkinek javasolja, hogy ne akarjon majd így földet szerezni. Ez ugyanis bűncselekmény, ami már a belügyminisztérium hatásköre, és ha van ember, akivel nem érdemes bajuszt akasztani az országban, az Pintér Sándor. “Azt javaslom, hogy aki eddig zsebszerződéseken törte a fejét, a családja biztonsága érdekében hagyjon fel ezzel” - mondta Orbán, bedobva a kötelező meghökkentő fordulatot."

 

(index.hu)

T.Tanácsos Creative Commons License 2012.10.09 0 0 685
soldat inconnu Creative Commons License 2012.10.04 0 0 684

Ashton: semmilyen ürügyet nem lehet felhozni az internet korlátozására

 

A szabad kibertér példátlan lehetőségeket nyitott meg az emberiség előtt, ugyanakkor globális politikai események katalizátoraként súlyos külpolitikai konfliktusokat is okoz, ezért a kibertér szabad és biztonságos használatának garantálása közös cél - mondta Catherine Ashton, az Európai Unió kül- és biztonságpolitikai főképviselője a budapesti kibertér-konferencián.

 

Az Európai Bizottság külkapcsolatokért felelős alelnöke kifejtette: a legdinamikusabb növekedés a harmadik világban tapasztalható, ahol az internetfelhasználók száma három év alatt a fejlett világ felhasználóinak háromszorosára emelkedett. Szerinte az arab tavasz példája is mutatja, a legerőteljesebb hatást is a harmadik világban fejti ki a kibertér szabad használata. Az elnyomó rezsimeket nem önmagában a közösségi média dönti meg, hanem a szabad kibertérhez hozzáférő lakosság. A közösségi média használata a folyamatokat csak felgyorsítja, de egyúttal garantálja azt is, hogy az elkövetett atrocitások, az emberi jogok megsértése ne kerülje el a világ közvéleményének a figyelmét - tette hozzá. (A konferencián szólalt fel Orbán Viktor, és Kempelen Farkasról beszélt.)

 

(nol.hu)

Előzmény: T.Tanácsos (682)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!