Keresés

Részletes keresés

azanic Creative Commons License 2000.05.28 0 0 5
És a tengerpart apró kavicsos, de egész kellemesen lehet rajta járni, a víz nagyon tiszta, de ez minden horvát szigeten így van, ha nem egy sólepárló mellé költözöl.
azanic Creative Commons License 2000.05.28 0 0 4
Szerintem Baska a legjobb Krkon, nagyon szép csendes öböl, jó kis hajókirándulások, Krk közúton nem elérhető részei felé is (állítólag van ott a víz alatt egy római kori város) Szép kis szigetek vannak arrafelé, delfinek követik a hajót (ez komoly!), amikor kikötöttünk fürdeni az egyik szigetnél, 10 méterre úszkáltak tőlünk. A baskai strand melletti nagy hotelben voltunk, a neve már nem ugrik be, de teljesen rendben volt. Hát a tömeg... Adódik abból, hogy közel van és a németeknek nem igazán jelent akadályt az a pár Kuna, amit a hídon való átkelésért kell fizetni. Ha magányra vágysz, akkor minél délebbre és minél távolabb a szárazföldtől érdemes keresgélni...
Visitor Creative Commons License 2000.05.28 0 0 3
Lehet hogy túl sok Horváth ismerősöm van? Sajnos már későn ütöttem le a Back gombra és így elküldődött. Azonban mégis sikeresebbnek tűnik, mint a jól leírt verzió, mert az még egy hozzászolást sem kapott. Még nullllázást sem.
ZedIzDead Creative Commons License 2000.05.28 0 0 2
És a Horváth, az nem egy ország, de amint látom, ezt a topikgazdi is időben észrevette :-)

[ZedIzDead]

Törölt nick Creative Commons License 2000.05.27 0 0 1
A strandon biztosan szép nagy 0-kat lehet megtekinteni, ha az ember az illető nőneműekhez képest megfelelő térbeli elhelyezkedést válasszt.
Ati-pati Creative Commons License 2000.05.27 0 0 0
magánhangzók száma : 0
Előzmény: Visitor (-)
Visitor Creative Commons License 2000.05.27 0 0 topiknyitó
Nyáron a KRK-ra szeretnénk menni és érdekelne, hogy melyik várost érdemes becélozni. Milyen a tengerpart? Szálloda, apartman? Érdemes valamit megnézni a tengerpaton kivül? Hajókirándulás? Tömeg?
Előre is köszi az infokat.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!