Keresés

Részletes keresés

k-bala Creative Commons License 2000.05.31 0 0 13
Udv Stockham!

"Hát ezért nyitottam a topicot, hogy tapasztalatokat cseréljünk a témában. "

Cserelhetunk, de szerintem annyira sok ertelme nincs... :-)
Zaklatas mindig is lesz, tudni kell kezelni a dolgot. Erett es kifejlet szemelyisegnek, boldog hatterrel nem hiszem hogy ebbol problemaja szarmazna, aki meg nem tudja mit mikor es hol, az meg magara vessen... :-)

pl . a szamtech. orai "zaklatas" engem pusztan a tanitas szempontjabol zavart...
Na meg amikor szuli ertekezleten az anyuka egyertelmu celzasokat tett... Brrrr..
Miert talalom megf az ilyeneket? No mind1, en boldog lehetet, otthon var az asszonypajtas, mindenen megvan, ami nincs, azt meg megoldom... :-)

kezeket a paplan ala, eljenek a csajok (vagy mi)

Bala

ps: ez mind "szvsz" volt.

stockham Creative Commons License 2000.05.31 0 0 12
Abrand:

Valóban én ástam a gödröt, tudod ez kikivánkozott belőlem. Na mindegy :)
Egyébként te is írtad, hogy nehéz az ilyet egy férfinak kezelni. Hát ezért nyitottam a topicot, hogy tapasztalatokat cseréljünk a témában.

"akkor járt a legjobban ha lekurvázta, és otthagyta a kedves trenírozó hölgyet. " szerintem is ez a legkorrektebb cselekedet ekkor a lánnyal szemben, azonban ez nem oldja meg a problémát, ha az ember közelében marad az illető (pl. munkahelyen, suliban). Meg hát gátol az önbecsülés is.

"Aztán gyorsan hírünk kel... " - ez engem túlzottan nem érdekel, jóakaróim mindigis mindenhol voltak, a pletyik jó része mindig kiszinezett agyszülemény.

stockham

Abrand Creative Commons License 2000.05.31 0 0 11
Sziasztok!
Kedves Stockham, az eseted vesézése ugyan hiba, de te ástad a gödröt. A csajszi, ahogy írtad volt egy barátja, mindössze valszeg azt tesztelte. Féltékeny-e a palija, ha mással is enyeleg, évődik. Asszem ennyi és nem több. Nem téged zaklatott (csak), hanem a nagy marha emberét, aki talán akkor járt a legjobban ha lekurvázta, és otthagyta a kedves trenírozó hölgyet.

Egyébként én dolgoztam sokat bankban IT-sként csajok között. Az maga a zaklatás volt. De a tanarak is jó poziban vannak, csak a liliomtiprás ugye...
Nehéz egy férfinek ezt kezelni, nincsenek konvenciói a "nő zaklat férfit" esetnek.
És hát a hiúságunk...Aztán gyorsan hírünk kel...
Ábránd

Előzmény: stockham (10)


stockham Creative Commons License 2000.05.31 0 0 10
k-bala:
Nem voltál offtopic, inkább jelezni szerettem volna, hogy ne az esetem kivesézése legyen a téma, hanem maga a topiccim: A lány szórakozik, pimasz vagy akar valamit, és nem akarja magát észrevenni, abbahagyni sem. Bármennyire is kirekesztem magam, zavar amit csinál, és muszály valahogy az ügyet kezelni. A topiccim -nél erre gondoltam.

master szaki:
nem szivesen irom le.

stockham

Master Szaki Creative Commons License 2000.05.31 0 0 9
Én is kíváncsi lennék a történetre. Így ugyanis eléggé hihetetlennek tűnik.
Előzmény: Törölt nick (4)
Master Szaki Creative Commons License 2000.05.31 0 0 8
Stockham : Én kíváncsi lennék a történet befejezésére is.
Előzmény: stockham (1)
k-bala Creative Commons License 2000.05.31 0 0 7
Kedves Stockham!

En tovabbra sem ertek veled egyet... :-)

> Hogy a lány szórakozását minek lehet tekinteni, azt szerintem hely válogatja. A strandon,
> táborban, diszkóban, munka után minden további nélkül mehet.:) Munkahelyre viszont
> dolgozni járnak az emberek, nem szórakozni, flörtölni. Ott nem én válogatom meg a
> társaságát, kénytelen vagyok nap-mint nap őt látni olyan megjelenésben ahogy ő gondolja,
> illetve magánéletébe is némileg belelesni. Természetesen ez fordítva is igaz.

En ugy gondolom, hogy ha akarmilyen hatasok ernek Teged, akkor azt egyedul csak TE dontheted el, hogy mikent fogadod: ha ugy dontesz, akkor zavarhat a dolog, de akar ki is erekszetheted magadbol, meg akkor is, ha meztelenul az oledbe huppanna...
A TE dontesed...

De ezek szerint - valamiert, csak Te tudhatod - nem tudtad figyelmen kivul hagyni a lanyt,
nem akartad figyelmen kivul hagyni (tetszett, gondolom... :-) ). Ez teljesen megertheto...
De _szvsz_ nem jeletheted ki, hogy csak o lenne a hibas, mert zaklatott...

(es bocs, hogy offtopic voltam, bar nem tudom miben... :-) )

Sch: koszonom, hogy irtal, gondom eddig csak az osztalyban volt, elso eve tanitok gimnaziumban, tapasztalatnak - ilyen teren - hijjjjan vagyok... :-)

minden jot!

Bala

creatine Creative Commons License 2000.05.30 0 0 6
Schwester,

>Ha majd a nyári táborban egy teljes lányosztály pucéron vár az épületben, amikor te leszel az ügyeletes, akkor kicsit több problémád lesz. De egy ilyen szitu is megoldható. Nekem elég jól sikerült. <

nem hiszem, hogy en lennek csak kivancsi a sztorira :)

Előzmény: Törölt nick (4)
stockham Creative Commons License 2000.05.30 0 0 3
k-bala:

Némileg igazat adok neked. Tanárként sokkal kiszolgáltatott helyzetben vagy, mint kollégaként.
Abban is igazad van, hogy a lány szórakozásához a fiunak is meg kell adni az alapot. Szokták mondanim hogy kettőn áll a vásár. Én ezt nem is tagadom, és azt sem, hogy inteligensen viselkedtem. A topicban a dolgoknak ez a része szerintem offtopic.

Valamiben, viszont nincs igazad szerintem:
Hogy a lány szórakozását minek lehet tekinteni, azt szerintem hely válogatja. A strandon, táborban, diszkóban, munka után minden további nélkül mehet.:) Munkahelyre viszont dolgozni járnak az emberek, nem szórakozni, flörtölni. Ott nem én válogatom meg a társaságát, kénytelen vagyok nap-mint nap őt látni olyan megjelenésben ahogy ő gondolja, illetve magánéletébe is némileg belelesni. Természetesen ez fordítva is igaz.

A másik, hogy a flörtölést csak egy bizonyos szintig tartom korreknek. Az, hogy egy lány elhiteti velem, hogy szerelmes belém, az már nem flört, hanem inkorrektég, vagy inkább bunkóság - szerintem.

Véleményetek?

stockham

Előzmény: k-bala (2)
k-bala Creative Commons License 2000.05.29 0 0 2
Stockham!

Bocsasd meg nekem, de szvsz a sajat lukeseged miatt kerultel ilyen helyzetbe, mivel alapot adtal a lany szorakozasanak... De ez csak az en velemenyem...

Szerintem az a zaklatas, (tanitok is, neha, tobbek kozt... :-) ) amit nalam a lany diakok tudnak muvelni oran...
Bevallom, neha igencsak tetszik, hogy tetszem, de nagyon zavaro tud lenni:
nem tudok az oraadasra figyelni... Raadasul 5-6 ev is lehet a korkulonbseg... de nehany fiatal pipi elegge szemtelenul es pofatlanul tudja szemermeit csillogtatni...
Nem mintha ez ellen barmi kifogasom lenne, de mindennek megvan a maga helye es ideje...
:-)

Bala

stockham Creative Commons License 2000.05.29 0 0 1
Mindjárt egy történetet le is írok, illetve azt is, hogy miért éreztem zaklatásnak. Az eset még az egyetemen történt meg, egy évfolyamtársnőm zaklatott elég kitartóan. Sajnos a dolognak egyátalán nem lett jó vége, elég nagy kölcsönös harag lett belőle.

Az előzmények: A lány egyik évfolyamtársammal járt kisebb megszakításokkal, akkor már 3-4 éve. A lány azelőtt nekem is kifejezetten tetszett, gyakran beszélgettem vele, azonban kénytelen voltam hamar leépíteni olyan dolgok miatt, mint pl. igen gyakran nem köszönt nekem vissza stb.
Részemről maradt tehát a köszönés, amit a lány hol viszonozott, hol nem. Egyébként szomorú is voltam néha ezek miatt, de hát nem tudtam mit tenni. Nem foglalkoztam vele.
A zaklatása azzal kezdődött, hogy barátnőjének úgy közölte egyszer "Nem tudom, hogy kibe vagyok szerelmes", hogy én is halljam. Amikor 3 hét múlva a gépteremben a mellette lévő géphez ültem le, igen hamar előszedett a képernyőjére egy "Drága szerelmem" című szerelmeslevelet, amit a képernyőjén tologatott. Egyébként akkor rádöbbentem, hogy e levelét már korábban is láttam a képernyőjén, amikor véletlenül rápillantottam. Sajnos a baj itt kezdődött, hogy bevettem a rizsát. Barátnőm ugyanis nem volt, és nagyon is hiányzott akkor. A gondolatvilágom (no meg a farkam) kezdett egyre gyakrabban feléje irányulni.
Eddig még szép szerelmestörténet is lehetne a dologból, azonban a lány inkább a zaklatást választotta. Mint mondottam, a lány egy évfolyamtársammal járt akkor is. A lány viselkedése pedig kimondottan zavart, amikor szembetalálkoztunk:
- amikor úgy találkoztunk szembe, hogy én és ő is egyedül, meg sem ismert, vissza se köszönt, nem akart velem szóbaállni.
- ha ő a barátjával sétált, vagy én nem voltam egyedül, akkor minig nézett, mosolygott rám, barátját simogatta, nevemen becézett stb.
Aztán megfigyeltem, hogy bizonyos helyeken miattam jelent meg kifejezetten kihívó öltözékben. Illetve hogy még mik történtek, nem emlékszem, a lényeg, hogy gyakran láttam rajta, hogy élvezi, hogy foglalkozom vele, velem viszont nem óhajtott foglalkozni.
Az eseményeknek egyébként 4 hónap után vetettem véget, addigra egyébként rohattul kiborultam már. Akkorra dönöttem úgy, hogy a zaklatások, a játszadozások mehetnek egy ideig, azonban a leányzónak figyelnie kéne viselkedésemet, hogy meddig játék a dolog, és mikor lesz komoly.
A szerelmeslevél mutogatás kifejezetten fájt, illetve az, hogy nem figyelte sem érzéseim megjelenését, sem szándékaimat, illetve kommunikálni sem akart velem. Ezért az ügy lezárásának végülis eléggé megadtam a módját. Ezt inkább nem írom le.
Végülis nem tudom, hogy így a leírtak alapján mi a véleményetek, teljes körűen nem is akarom, és nem is tudom leírni. Azonban zaklatásnak azért hívom, mert egy idő után már nagyon zavart a dolog, és a lány nem vette észre magát. Nem is akarta.

Udv. Stockham

Trish Creative Commons License 2000.05.29 0 0 0
Szia stockham!

Én meg lenulláz0m. Ugye nem haragsz0l?

Csók,
Trish

Előzmény: stockham (-)
stockham Creative Commons License 2000.05.29 0 0 topiknyitó
Sziasztok.

Megnyitom a topicot, amiről az előbb beszéltünk.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!