Keresés

Részletes keresés

Your Devil Creative Commons License 2000.06.24 0 0 63
Milyen kellemes meglepetést szereztél!!:))
Előzmény: Yoo (61)
Your Devil Creative Commons License 2000.06.24 0 0 62
Üdv Yoo!!
Előzmény: Yoo (61)
Yoo Creative Commons License 2000.06.24 0 0 61
Hello Your Devil!
DcsabaS_ Creative Commons License 2000.06.24 0 0 60
Kedves Your Devil!

Bármit félre lehet érteni, vagy értelmezni (pláne egy kis rosszindulattal). Vajon gondoltál-e arra, hogy Koko SEGÍTENI akart azzal, hogy "egy szót sem fogunk magyarul beszélni ezért tanulj meg németül"?

Nem érted:
"Egyáltalán nem értem miért nincs KOKO-ban annyi emberi tartás hogy minden körülmények között a honfitársának szurkoljon. "
Talán azért, mert a magyarságon kívül emberi tényezőket is mérlegel.

Előzmény: Your Devil (58)
Your Devil Creative Commons License 2000.06.24 0 0 59
Egyébként én KOKO-nak szurkolok továbbra is. Csak most már keserü szájizzel.
Előzmény: DcsabaS_ (57)
Your Devil Creative Commons License 2000.06.24 0 0 58
Kedves DcsabaS_!! Egyáltalán nem értem miért nincs KOKO-ban annyi emberi tartás hogy minden körülmények között a honfitársának szurkoljon.
Mondok egy HA-t: Ha a helyzet fordított lett volna
és KOKO meccsel egy örményel hidd el Grigorian büszkén válalta volna hogy az örménynek szurkol,
mert az örmény köztudottan összetartó nép, és kivetne magábol egy olyan tagot aki egy magyarnak szurkol, és teljesen igazuk is van. Más: Erdei (Madár) Zsolt is az Universumnál fog boxolni hamarosan és KOKO máris közölte vele hogy kint "egy szót sem fogunk magyarul beszélni ezért tanulj meg németül". Szoval ez a "mi magyar KOKO-nk". Fúúúújjjj!
Előzmény: DcsabaS_ (57)
DcsabaS_ Creative Commons License 2000.06.24 0 0 57
Kedves Your Devil!

Vajon gondoltál-e arra, hogy amikor mondvacsinált alapon nem szurkolsz Kokónak, akkor UGYANAZT a hibát követed el, mint ami ellen olyannyira kikeltél? (Ti. hogy "nem a magyarnak szurkolt".)

Egyébként, hogy Koko NEM szurkolt sem Grigoiannak, sem Kacsának, az szerintem teljesen érthető. (Előfordul, ha az ember nem tudja, hogy melyik ujját is harapja meg.) Amikor viszont azt kérdezték tőle, hogy szerinte melyikük az esélyesebb, akkor nem mondhatta, hogy a Kacsa, ha egyszer nem volt az.

Írod:
"Undorító volt ahogy boxolt, és megalázta az egyébként nagyon szimpatikus Robinsont."
Mégis, mi lett volna a kevésbé undorító, ha teszem azt kiveri a fogát, vagy a szemét?!?

Előzmény: Your Devil (55)
Your Devil Creative Commons License 2000.06.24 0 0 56
Micsoda elégtétel lenne KACSA számára, ha a mi fekete-arany-vörös szívű KOKOKÁNT NASZIM HAMMED
a sárga földig leverné, viszont KACSA aki közben már nyiltkozott hogy nem vonul vissza végre eljutna a címig és megnyerné. Nem ez a nagyarcú német lenne "az első magyar" profi boxvilágbajnok.
Your Devil Creative Commons License 2000.06.24 0 0 55
Yoo!! Én is teljes mértékben egyetértek veled!
KOKO bár kiváló boxolo egy nagy bunkó hogy nem Kalocsainak szurkolt, hanem a senkiházi barátjának. Eddig kedveltem KOKO-t de most végleg kiszerettem belőle. Undorító volt ahogy boxolt, és megalázta az egyébként nagyon szimpatikus Robinsont. Egyébként megnyugtatlak Yoo hogy azért eresztette el ezt a dumát hogy senkinek sem szurkol mert igazábol a buzi örménynek szurkolt,
mint ezt az öltözöi jelenet is bizonyitotta haol összeölelkezett Grigoiannal. Az hogy ö magyar meg fradista az csak PR duma, hogy legyen az RTL-klubnak bevétele a box-gálákon ahol KOKO játszik.
Megérdemelte volna KACSA hogy KOKO a meccs előtt odamenjen hozzá kicsit erkölcsi támogatást nyujtani - kölönösen a tekintetbe hogy megtudtuk hogy nálunk sajna egy ilyen fontos meccsre a "profiknak" ugy kell szabadságolni magukat a meccsekre a munkahelyükröl - nem szégyen az ha az ember a saját honfitársának szurkol. Ez KOKO-nak is meg kéne mondani. Igaz ha nem jött rá magátol
akkor már kár fáradni. Az ilyen ember a szememben szart sem ér. Na jo nem irok tovább mert mégjobban felidegesítem magam.
Előzmény: Lurchy (54)
Lurchy Creative Commons License 2000.06.24 0 0 54
Yoo! Én is és szerintem még nagyon sokan egyetértenek veled.

morticia addams Creative Commons License 2000.06.24 0 0 53
Yoo,alapvetoen teljesen egyetertek veled abban hogy nem szabad az ellenfelet(sem) megalazni. Ha ezt komolytalan ellenfelekkel ugyanigy eljatszotta volna ezelott is, akkor ma valoszinuleg egy nagy seggfejnek tartanam Koko-t. De o nem ezt tette. Robinson pedig csak visszakapta a kolcsonkenyeret. Ne felejtsd el, hogy ennek a meccsnek is az az elozmenye, hogy Robinson megprobalta lealazni Kokot azzal, hogy nem veszi fel a kesztyut ellene.Az akkori stilusarol nem is beszelve.
Előzmény: Yoo (49)
DcsabaS_ Creative Commons License 2000.06.24 0 0 52
Gyerekek! Mi ez a "vigyorgás mizéria"?!? Ti sohasem vigyorogtok?!? Mert szerintem az okos ember gyakran vigyorog fölénye tudatában, vagy ha rájön valami fontosra.

Nem elég, hogy Koko szuper jó és szuper intelligens, hogy "jó fiú" legyen, adnia kellene az ostobát és a nyuszit is?!? Bokszban?!? Az lenne a jó?!?

A profi bokszban a show nagyon fontos, a legfontosabb. A nézők valami különlegeset akarnak látni kedvencüktől, pl. állati nagy kiütéseket. De Koko nem ilyen alkat, ő abban lesz sztár, hogy hallatlanul intelligensen és gyorsan boxol. Ezért az ellenfelei nemigen tudják megütni (látványosan eltáncol), ő viszont annál inkább megüti őket. Nála a játék nemcsak fizikai, hanem szellemi küzdelem is. Pszichológiai hadviselés. És ha már választani lehet, inkább megnézek ezer Kokó vigyort és szambázást, mintsem hogy úgy üssön ki valakit, aki aztán agyvérzést kap és meghal.

Yoo Creative Commons License 2000.06.24 0 0 51
Tökéletesen egyetértek veled, a vigyorgást leszámitva. Tehát akkor miért is esett nehezére Kokónak, hogy a honfitársának szurkoljon? Én mind a két meccsen a honfitársamnak szurkoltam. Ő miért nem?
Előzmény: mika waltari (50)
mika waltari Creative Commons License 2000.06.24 0 0 50
Lenyomta Robinsont mint a bélyeget, nehezebb meccset vártam.

Miért baj ha vigyorog? Inkább pozitívum, az ellenfél megőrül tőle az biztos, KOKO-t meg feldobta a dolog.

VÉgre van egy leendő világbajnokunk mégha kicsi is -:), és mégis -mint mindig- egyesek finnyáskodnak és ellene szurkolnak mert vigyorgott.

Mindenkinek szíve joga annak szurkolni akinek akar , de számomra érthetetlen, hogy képes valaki egy tök idegennek szurkolni, aki ráadásul hónapok óta bujkál KOKO elől... hacsak nem szánalomból-:))

Nem nyom semmit sem a latban, KOKO eddigi élete?

Olimpia arany, 2 világbajnokság ráadásul emberileg is nagyszerű elég ha a lengyel Tigrissel való jó kapcsolatát nézzük.
Az ,hogy honfitársunk szintén nem számít?

Yoo Creative Commons License 2000.06.24 0 0 49
Üdv mindenkinek!
Bocsánat, hogy belepofázok a dolgokba, de amint látom, sok szakértő nyilatkozgatott alant.
Mivel magyar vagyok, úgy általában már csak ennél fogva is mindig honfitársaimnak drukkolok. Kokóról sok jót és rosszat mondanak, a tegnapi napig én sem voltam benne biztos, hogy valóban olyan jó sportoló, vagy csak baromira agyon van favorizálva, és tényleg úgy küldik elé a kivénhedt ellenfeleket, mint a vén marhát a vágóhidra. Biztos, hogy voltak gyenge ellenfelei is, önbizalomépités, stb. céljából, a tegnapi nap azonban meggyőzött.
Viszont nem értek pár dolgot. Kokónak miért esett nehezére, hogy azt mondja Kacsa meccse előtt, hogy én a honfitársamnak szurkolok, bár nagyobb az esélye a klubtársamnak, biztosan szép meccs lesz. Minek kellett ez a duma, hogy én senkinek sem drukkolok? Még ha kicsit butának is néz ki Kacsa, még ha kicsit kreol is a bőre, azért senki sem itélhette volna el Kokót, ha nyiltan neki drukkol, mivel a honfitársa. Grigoriant (?) úgy is megölelte a meccs előtt, ez neki elég is lett volna.
A másik amit nem értek, az Kokó stilusa. Nekem egyáltalán nem volt szimpatikus, ahogy viselkedett, megalázta és kigúnyolta az ellenfelét, eddig különben is abban a hiszemben voltam, hogy a nyelvöltögetést az oviban már ki szokták nőni a gyerekek. Sokkal büszkébb lettem volna rá, ha méltósággal, kemény férfiként viselkedik, és nem egy kekec-nyegle mitugrászként. Nem tartom sportemberhez méltó viselkedésnek. Ha jól emlékszem a nevére volt egy Eubank (nem biztos, hogy jól irom le a nevét) nevű fekete boxoló, aki nagyon jól verekedett, mindig nyert, viszont visszataszitó volt a stilusa. Én mindig azért drukkoltam, hogy verje már meg valaki ezt a nagyképű bunkót. Vajon hogy fog esni Kokónak, amikor x év múlva őt hivja ki egy ifjú titán, és nem csak elveszi az övét, hanem még meg is alázza? Nem szeretnék Kokó ellen drukkolni, büszke szeretnék lenni rá. Neki pedig tudomásul kéne vennie, hogy ez egy cirkusz, ahol az ellenszenves szereplőket előbb-utóbb elkezdik kifütyülni.
Hajrá Kokó, és a továbbiakban sportszerűbb bunyózást kivánok!

Üdv: Yoo

morticia addams Creative Commons License 2000.06.24 0 0 48
Robinzon=Robinson
:)))))
Előzmény: morticia addams (47)
morticia addams Creative Commons License 2000.06.24 0 0 47
kar a Koko vigyoran veszekedni.Speciel nekem tetszik, mert amikor mar elkezd mosolyogni, akkor tuti lesz, hogy megnyeri a meccset:)))

Komolyabban: Koko intelligens jatekos, es tudja, hogy ezzel a fogvedovillogtatassal pszichesen mennyire tudja manipulalni az ellenfelet. De hat eppen ettol is jo: Nem izombol, hanem agybol dolgozik, es igazi showt csinal. Viszont az is igaz, hogy az ellenfelet csak akkor kezdi irritalni ezzel amikor mar amugyis erzi, hogy gyozelemre all.

Prince Hamed meg elmehet... szinte biztos vagyok abban, hogy huzni-nyuzni fogja a kihivast, mint a retestesztat, es ezzel el birja lehetetleniteni a Kokot. Robinzon is megprobalta, kapott is nemi haladekot.

PHoeNix Creative Commons License 2000.06.24 0 0 46
Sziasztok!
Szeretném a Koko-pártiak táborát erősíteni. Igaz, néha nekem is csökkent a lelkesedésem, amikor láttam azt a bugivugit és "szemétvigyort", amit Koko művelt néha - viszont jópár /17/ éve küzdősportot űzök én is, versenyzőként, edzőként találkoztam már ilyennel eleget : ez nem biztos, hogy a beképzeltség jele... inkább a feszültségé, mert higgyétek el, Koko nagyon is tisztában volt azzal, hogy BÁRMIKOR becsapódhat az a híres Robo-féle egyenes, függetlenül attól, hogy Kokóval ismét az intelligens, technikás "okos" boksz költözött a ringbe. Ez a feszültség mindenkiből másképpen "jöhet ki" - szerintem biztos nem PR munka volt. Az öröm a végén pedig természetes : végigment a 12 menet, gyönyörű volt a boksz, híres volt az ellenfél, mert eddig - valljuk be - nem valami kemény skacokat kellett megcsapkodnia...
Az pedig külön jó, hogy ha egy versenyzőnek vannak ellendrukkerei - a bunyós nem biztos, hogy a saját táborának akar bizonyítani, nem igaz ?! Kemény meccs lesz Bohóc Hameddal, az bizti, de a Koko győzelem egyre kevésbé kétséges.

Az viszont tény, hogy a Borsodiért eddig sem rajongtam, de most megutáltam a 12 menet alatt... :-))))))

Üdv mindenkinek

CYRUS Creative Commons License 2000.06.24 0 0 45
Hogyne tudnám! Hamed nem Magyar! :)
Előzmény: __Sparrow (43)
Crow Creative Commons License 2000.06.24 0 0 44
Akkor inkább Eritreyának szurkolok.

KOKO do Hamed
Rebecca the Crow

Előzmény: CYRUS (41)
__Sparrow Creative Commons License 2000.06.24 0 0 43
Látom te sem tudod kinek drukkolj. Magyarnak-e avagy sem. Én nem szimpátiára mérem a sportot. Tudásra. És nem kell feltétlen mindenkit utálni, aki többre vitte mint mi.
Előzmény: CYRUS (39)
Crow Creative Commons License 2000.06.24 0 0 42
Ja csapattárs vagy magyar, vagy itt rúgják seggbe, vagy ott...

A Fradi meccseken kevés IQ-t találsz ehhez képest.

rebecca the Crow

Előzmény: CYRUS (39)
CYRUS Creative Commons License 2000.06.24 0 0 41
Valóban nem tiltja a mosolygást! De attól még irritálhat pár embert nem? Mér muszály Kokonak drukkolni? Neked tetszik okészived joga.....Nekem és még pár embernek meg nem ez meg a mi jogunk.
Előzmény: __Sparrow (38)
Crow Creative Commons License 2000.06.24 0 0 40
Ja neki is lesz mit bemosni a képébe!

Martineknek is ezt irtad volna az utolsó 300 méteren, amikor már tudta, hogy OB győztes a csapat?

rebecca the Crow

Előzmény: avantage (35)
CYRUS Creative Commons License 2000.06.24 0 0 39
Ja cool a gyerek csak azt nem tudta Kalocsainak vagy Grigorjannak drukkoljon..magyarnak vagy örménynek....hát amugy se volt szimpi jó ideje ..de ezek után Hajrá Hamed ...aki amugy is Rulez!
Előzmény: Crow (36)
__Sparrow Creative Commons License 2000.06.24 0 0 38
Ez sport. A szabálykönyv nem tiltja a mosolygást. Ha valaki örül annak, hogy játszik, az még nem jelenti feltétlenül azt, hogy nagyképű. Nem kell mindenkit elítélni! Kemény küzdelem volt, Kokó volt a jobb. Ha én lettem volna Kokó helyében, én is így viselkedtem volna.
Riker Creative Commons License 2000.06.24 0 0 37
Koko rulez!

Riker

Crow Creative Commons License 2000.06.24 0 0 36
Mennyél el a francba!

2 percel a meccs után PR munka!
Fasz vagy!
Biztos zenét tanultál gyerekkorodban. Tudod mi az 10ezerek előtt játszani, és nem örülni annak játék közben, hogy tevagyajobb?

KOKO QL és kár fikázni!

by rebecca the crow

Előzmény: Törölt nick (33)
avantage Creative Commons License 2000.06.24 0 0 35
Nekem nagyon unszimpi ahogy vigyorgott a meccs alatt. Komolyan azt kivantam, barcsak kiteritene ot Robo. Megneztem volna az arcara fagyott mosolyt. Na mind1, majd Prince.
pataporc Creative Commons License 2000.06.24 0 0 34
Ha mar itt tartunk...
Lattad a Koko/sportforum Koko oldalat? Hogy tetszett?
Előzmény: Törölt nick (29)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!