Keresés

Részletes keresés

Hunnia83 Creative Commons License 2006.08.20 0 0 274

CSAK FERENCVÁROS!!!!!!

VESSZEN TRIANON!

Törölt nick Creative Commons License 2005.05.10 0 0 273

Nem volt,

Nincs,

Nem lesz

ivanandras Creative Commons License 2005.05.10 0 0 272
ahogy Grabobo barátom fogalmazott: pénzautomata :)
Törölt nick Creative Commons License 2005.02.04 0 0 271
A szívek szíve :)
Ary Creative Commons License 2001.01.23 0 0 270
Neeeee! Anyuuuuuuuu! Bánt a bácsi! :-((

:-)))

Előzmény: Gejza21 (269)
Gejza21 Creative Commons License 2001.01.23 0 0 269
Lebasszak egyet???
Előzmény: Ary (268)
Ary Creative Commons License 2001.01.23 0 0 268
A Fradi szív az, amikor a Fradi szíííííííííííív.
Régi poén, jó poén.
:-)))
szaki2 Creative Commons License 2001.01.23 0 0 267
Sok taknyos most irigykedik, hogy kapott gol nelkul allunk a tabella elen. De ezen nem csodalkozom.
Gejza21 Creative Commons License 2001.01.23 0 0 266
Fel, fel...
Uteresz Arpad Creative Commons License 2000.08.31 0 0 264
Vilmácska!
Ezt sem nekem mondták!!!!
:-)
Előzmény: Axeea (263)
Axeea Creative Commons License 2000.08.31 0 0 263
Viola levelére reagálnék…

Üdv neked Viola

Véletlenül találtam erre az oldalra. Kíváncsi voltam, hogy milyen kritikákat írnak a Fradiról. Miközben böngésztem a vélemények között, ráakadtam Polyci egyik levelére. A stílusa és a tartalma egyaránt felkeltette érdeklodésemet. Ezek után visszakerestem korábbi „szópárbajaitokat”, majd konstatáltam, hogy te is csak egy vidéki tahó vagy. Azt írtad Polycinak, hogy méltán pályázik az emberi primitívség és egyszeruség mintaképe címére. Ezek után kérdeznélek: hogyan lehetséges, hogy egy ilyen, általad primitívnek titulált fradista beleköthetett fogalmazványodnak (kis túlzással) minden mondatába. Mielott valakit hülyének minosítesz, javaslom fordulj mélyen magadba. Nem látod az erdotol a fát.
Látom, hogy mulattat az a tény, hogy két kisgazda politikus vezeto pozíciót tölt be a Ferencvárosnál. Meglehetosen kicsinyes vagy, hogy ezzel vagdalkozol, de mit is várhatnék egy kommunista pécsi paraszttól. Apropó: vagdalkozás. Te úgy próbálod az igazadat bizonygatni, hogy szidalmazod és mocskolod a másikat, illetve megpróbálod lejáratni? (Milyen, ha veled is ezt teszik?) Azt hiszed, ha idegen szavakat használsz és ismert mondásokat idézel (mellesleg ahogy azt Polyci is bebizonyította: rosszul), okosnak látszol? Rossz hírem van. Nem vagy az. Ellenben vagy egy jó hírem is: bebizonyítottad, hogy vérbeli újpesti vagy.

UI: Mégsem olyan jó pszihoterapeuta Veér András, ha rajtad sem tudott segíteni.

Előzmény: VIOLA_ (251)
Uteresz Arpad Creative Commons License 2000.08.29 0 0 262
Betűt látok, embert nem találok.......
Előzmény: Varjú Vili_d (261)
Varjú Vili_d Creative Commons License 2000.08.29 0 0 261
Árpi vigyázz, mert megint mehetsz az üres sarokba!
rosbi Creative Commons License 2000.08.29 0 0 260
Bocsánat, eltévedtem. Ez most itt a Köpködő?
Remélem, vasárnapra összekapjátok magatokat, meg egymást...
Üdv MINDENKINEK! Hajrá magyarok!
Uteresz Arpad Creative Commons License 2000.08.29 0 0 259
Polyci Tanár Úr!

Gratulálok a remek riposztodhoz, de mit akarsz egy olyan embertől, akinek két kedvenc csapata van?
Kétkulacsos, fotel drukker ő!

Engedelmeddel felvetnék még egy pár kérdést Vilmácskával kapcsolatban:
Milyen lehet -ha van- zászlójának a színe?
Vagy a zászló is és a gazdája is kétszínű?
És kinek, no meg hogyan szurkol az úJPEST-PÉCS meccsen? És a PÉCS-úJPEST-en?
Mindig annak, ahol többen vannak? Vagy pont fordítva?
Hogyan kell szólítani őt? Mit kell neki mondani?
Vagy csak egész egyszerűen le kell rókázni?
:-)

Előzmény: Polyci (255)
Tócsa Creative Commons License 2000.08.29 0 0 257
Az FTC-szív ismét dobbant. 1000 néző az elkésett centenáiumi mérkőzésen...
Lorinc_d Creative Commons License 2000.08.29 0 0 256
Viola

Bar nem nekem irtad, de...
Szoval felolem megnezhetjuk az Ujpest eredmenyeit, osszehasonlithatjuk a Fradieival. Ki nyerte a legtobb bajnoksagot, MK-t, ki vett reszt az osszes elsoosztalyu bajnoksagban, ki jatszott a BL-ben, ki adott Aranylabdast, Ezustcipost az orszagnak (ezen masodik kivetelesen nektek is van ha jol tudom), ki adott jatekosokat a vilagvalogatottba (na itt is egy-kettot fel tudtok mutatni) stb stb
Tudom, most jon hogy "de a jelen"...

Előzmény: VIOLA_ (251)
szúró Creative Commons License 2000.08.29 0 0 254
kbatis!

Nem mondtam, hogy minden lokálpatrióta szereti a focit, vagy hogy minden drukker lokálpatrióta.
A divatszurkoló elnevezés rád valószínűleg nem vonatkozik, de sokakra igen.

F.Sz.T.Z.

Előzmény: kbatis (253)
kbatis Creative Commons License 2000.08.29 0 0 253
Szúró

Lehet hogy igazad van bár én nem vagyok pesti de majdnem mert Gödön lakom. És ha így kényelmesebb akkor nem vagyok igazi Fradista bár asszem ha csak divat Fradista lennék akkor az első bátor újpesti támadás után (én egyedül ők vagy 10-en) nem mentem volna meccsre de mind1. A lokálpatriotizmusról meg annyit hogy Diósgyőrben amíg jól ment a csapatnak teltház volt amikor nem akkor voltak 2000-en. Tavaly Nyíregyházán a Fradi meccsen teltház volt ideén jó ha félház. Ne akard azt mondani hogy a lokálpatriótáknak nem jutott jegy. Szerintem ez természetes folyamat. Én Fradista vagyok imádom a focit és a Fradit is de nem abból áll az életem hogy meccsrejárok. A mecsrejárás nálam szórakozás és ha rossz a műsor akkor nem megyek el megnézni. De szerintem ettől még Fradista vagyok.

szúró Creative Commons License 2000.08.29 0 0 252
kbatis!

Szpari drukker vagyok, és közel tíz éve amikor csak tehetem - szerencsére elég gyakran - minden hazai - és néhány idegenbeli - meccsen ott vagyok. NB II, NB I/B, NB I, vagy PNB, nekem mindegy.
Az én fanatizmusom persze szorosan összefügg a lokálpatriótizmusommal. Tudom, Pesten ez egy kicsit másképpen van, de szerintem egy igazi szurkoló kitart a csapata mellett.
A "többszáz forint" kifizetéséről alkotott véleményed egyébként tökéletesen érzékelteti a pesti és a vidéki helyzet közötti különbséget. Én bizony akkor is kifizetem a jegy árát, ha néha már előre tudom, hogy csak felidegesítem magam a meccsen. Mégpedig azért, mert tudom, hogy a Szpari anyagi helyzete nem túl rózsás, és minden segítségre - még az én évenkénti pár ezer forintomra - szüksége van. Tudom, ez túl naiv gondolkodásnak tűnik egyesek szemében.
A vidéki FTC "drukkerek" mérkőzés látogatási szokásai egyébként szintén az előző hozzászólásomban említett divatszurkoló megállapításomat támasztják alá. Ha megy a zöldeknek, akkor ezrével mennek a vidéki meccsekre, csak hogy játszák a fejüket. Amikor szenved az állítólagos csapatuk, akkor persze hajlamosak elfelejteni, hogy ők milyen nagy fanatikusok.

F.Sz.T.Z.

Előzmény: kbatis (248)
VIOLA_ Creative Commons License 2000.08.29 0 0 251
Üdv pojáca.

Ha szerinted én, valamint a hozzászólásaim a harmatosak, te magad méltán pályázol az emberi primitívség és egyszerűség mintaképe címére.

"Most nézzük meg a Pmfc eredményeit??? "

Kettőnk közül melyikünk az, aki témát, megszólítást félrehagyva beböfögött a másiknak? Hozzáteszem nem itt, nem először, nem csupán ennél az asztalnál. Merő kedvtelésből. Önmagáról alakítva ki a magadfajta zöldekre oly gyakran jellemző egót. Netán szereplési vágytól teszed ezt? Utóbbi esetben szerepet tévesztettél, pojáca. Nem megy ez neked, rettentő gyengén adod elő magad. Ez egyáltalán te vagy? Elgondolkoztál már ezen, úgy istenigazából? Ha igen, életed további szakaszában nem tanácsolom a párkapcsolatot. Pedig az ember alapból társas lény. Mondom, az ember. Tudod, mit? Nézzük meg inkább az UTE eredményeit! Azokat már inkább hagyjuk, pojáca? Jaa, vagy úgy! Akkor nem szóltam, torgyánpárti.
Egyébként marhára finom voltam. Kezdve, hogy megdobbant a fradi-szív, mikor nem, ha a nagyságrendileg százegy évente előforduló centenáriumi ünnepélyen, ezer igaz földművespárti előtt, melyből egyhamar temetői hangulat vált. Csak tudod, nem akartam belerúgni a döglött oroszlánba. Azért remélem, csoportoddal tegnap jót szenvedtél kint. Igazi, balkáni megméretés volt e IX. kerületi, mára leresztett lufinak. Meg úgy egyébként is. Olvasgathatnál alább. Nem irigyellek. Jelenleg nincs miért köpködni az Újpestet? Mi maradt neked?! A "szerencsétlen" és "szánalmas" szavak, melyeket papagáj módjára újra s újra pökhendien elpuffogtatsz? Sivár lehet az életed. Nézz már tükörbe, a saját portád elé. Bár te az önismeret után mit sem változnál. Vessük el azt a profot. Pénzkidobás lenne. Sebaj, azért ejts még meg egy pár szánalmas szerencsétlent. Csak közben el ne fordulj önmagad látványa, a száraz valóság elől. Pojáca...

Előzmény: Polyci (250)
vezerstr Creative Commons License 2000.08.29 0 0 249
Bocsika, de tévedtem ez előbb. Nem 10 millió, csak 6 millióan nézték.
kbatis Creative Commons License 2000.08.29 0 0 248
Szúró!

Ez elég érdekes észrevétel. Nem tudom Te milyen szurkoló vagy és hány éves, ddee mindenesetre annak pl. hogy én már rég nem voltam kint meccsen több oka van. Az egyik hogy nincs rá időm lévén dolgozom, másrészt nem is akarok időt szakítani rá, mert azok többsége akik mostanában Fradimezt húzhatnak magukra arra sem méltóak hogy a füvet lenyírják a pályán. És ha én azért mert nem vagyok hajlandó többszáz forintot kifizetni a lélektelen szégyenteljes játékért már nem számítok a szemedben Fradistának akkor ám legyen én tudom magamról hogy mi vagyok és azt is tudom, hogy mindig is Fradista leszek függetlenül attól hogy ki mit mond.

vezerstr Creative Commons License 2000.08.29 0 0 247
Ez a bohóckodás, ami tegnap volt az Üllői úton, elkeserítő, kiábrándító kóklerség volt. Jól tették a szurkolók, akik nem mentek ki a kisgazda gyűlésre. Éveken át nagy neveket emlegettek (Milan, Barcelona stb.),pénzt nyúltak le tőlük, erre Vlak és Páncsics lerendezte a Zágrábot. Torgyán és a többi politikus, aki a focin keresztül is kampányol és teret nyer, erősen elgondolkodhatna a történteken. A neten olvastam, hogy a Bayern 100 éves jubileumi műsorát a ZDF-en tízmillióan nézték... Persze hol van ez a Fradi és vezetősége a Bayernhez képest...
szúró Creative Commons License 2000.08.29 0 0 246
Számomra a tegnapi centenáriumi meccs az ezer nézőjével egy dolgot bizonyított. Az igazi fradisták semmivel sincsenek többen, mint más csapatok szurkolói.
A többi ember, akik csak akkor járnak meccsre, ha fut a szekér egyszerű divat emberek, akik még azt sem merik felvállalni, hogy közük sincs a focihoz.
tot tibi_d Creative Commons License 2000.08.29 0 0 245
Távol álljon tőlem, hogy más baján szórakozzak, de a tegnapi "jubileumi???" akármi, nem csak a fradisták számára sértő! Én a magam nevében, aki még ezt a mai focit is szereti, kikérem magamnak, hogy nagy multú egyesületeket kényszerítsenek bohóckodni a sporttól idegen érdekek által vezérelve! Mondom ezt annál is inkább, hiszen az "ünnep" fénypontját a hirtelen támadt ősfradisták próbálták kisajátítani! Mennyivel emberibb lett volna a zöld gyepen dicsőséget szerzőket, és a nemes ellenfeleket hallgatni és látni! Ugye neveket nem kell sorolnom! Tiszta szívemből sajnálom, hogy a tegnapi centenáriumi megemlékezés létrejöhetett! Azért azon néhány illetékesnek el kellene gondolkodni, hogy az 1000 ember jelenléte talán lehet apró jelzés és vélemény is!!
Maradok megértéssel!
VIOLA_ Creative Commons License 2000.08.29 0 0 244
andd!

A dolgokat általában meg lehet közelíteni több, más oldalról, ám ettől a tények tények maradnak. Pécs majd az összes osztályban képviselteti magát labdarúgásban. Egyébként mondom: MECCSEKRE járok. A harmad- negyedosztályú labdarúgdosás nem érdekel. És még valami: városomban egy igazi csapatom van: a PMFC. Helyezéstől, osztálytól függetlenül. Ezt nem hiszem, hogy épp neked kellene magyaráznom.
Azért azt már valahol méltányolom, hogy pár nap alatt előléptem fotelszurkolóból fanatikussá.

Pojáca!

Két nap, két zakó. Hmm, nem sok ez egy kicsit??? Látom, látomások gyötörnek. A súlyosabbik fajtából. Nem baj, pojáca!!! Hisz küszöbön a XXI. század. Mindjárt ajánlom is figyelmedbe korunk neves személyiségét, Veér András pszichoterapeutát. Tüneteidből következtetve kórod súlyos eset, esetleg a kezei alatt talán gyógyítható. Feltéve, ha haladéktalanul kúrát veszel Veértől. Úgy hallom, csodákra képes az öreg.

Előzmény: Törölt nick (240)
Eastern Creative Commons License 2000.08.29 0 0 243
Két idézet a mai NS-ból

"A Springer-szobor mellett felállított színpadon a 100 Érző Fradi Szív elnevezésre hallgató romazenekar a prímás beintésére belekezd a Fradi-indulóba."
"A veresegyházi asszonykórus nagyobb létszámú közönséghez szokott..."

Hát nem irigyellek benneteket, ez bizony országos égés...

ZOLCSI Creative Commons License 2000.08.29 0 0 241
A tegnapi gálaműsor tökéletesen igazolta, hogy a "fradi-szív" sporttörténelmi dolog , semmi több.
Ja, és gratulálok a nívós show-hoz. Javítsatok ki ha tévedek, de tegnap borzasztó lehetett igazi fradistának lenni.
VIOLA_ Creative Commons License 2000.08.26 0 0 239
anddocskám!

Írom: "Nem lehetek ott minden Újpest-meccsen..."

Mire te, hörgésedet követően /remélem, jól esett - ezesetben már megérte/: "miért csinálsz úgy, mintha minden meccsen ott lennél és mindent tudnál?"

Ez nem érdemel különösebb kommentárt. Ám lezárásként megjegyezném irányodba: arra vered magad, hogy megjelensz a klubod összes meccsén? Ez éltet azon egyének köpködésében, akik távolról szorítanak egy adott csapatnak, mely nem megegyező a kluboddal? Mindösszesen ez??? Tudod, a hétvégéket meccsen töltöm. Az ilyen magadfajta mitugrász jancsik nem izgatnak, hogy az ellenkezőjével jönnek, mert valami furcsa indok folytán jobban ismernek engem, mint én saját magamat.

Árpácska!

Benne voltam a gólösszefoglalóban, te 25 nevű.

Ilyen szintre én a továbbiakban nem alacsonyodom le. Köpködjétek csak egymást. Olyan jól áll az nektek. Zöld hányás, zöld...

Előzmény: Törölt nick (237)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!