Keresés

Részletes keresés

Bajót Creative Commons License 2007.02.22 0 0 162
A magas jegyárak ellenére mégiscsak összejött 51 ezer néző és láthatták Horváth Feri és Filippo Inzaghi 2-2 gólját.
Hagi az isten Creative Commons License 2000.09.13 0 0 161
ManUtdFan!

Azért a csúcs angoljaid nagyon faszán elbukták a románok elleni meccset!! Na ahhoz mit szólsz Te köcsög? És anno a VB-n való leégésüket mivel magyarázod? Meg a Real sehol nincs...azért a Man Utd-et elég simán csapták ki tavaly a BL-ből, most meg még jobban szétzúznák a United-et. hehehe

Forza Milan Italia Creative Commons License 2000.09.11 0 0 158
Hogy kell képet betenni ?
Mutatnék pár képet...
Hagi az isten Creative Commons License 2000.09.09 0 0 156
Figyi revi.

Most ha már ilyen térképes szarokat keversz a dolgokba, akkor most vágjak én ide be egy olyan képet, hogy a Római Birodalmat hasonlítsuk össze a mai Magyarországgal? Hm?? Na mit szólnál hozzá te köcsög?

Előzmény: revi (152)
Andreoragazzo Creative Commons License 2000.09.08 0 0 155
Hogy Téged mennyien szeretnek MUF...
Előzmény: ManUtdFan (154)
revi Creative Commons License 2000.09.07 0 0 152
Na dobjuk fel egy kicsit a témát :
ÉLJEN NAGYMAGYARORSZÁG!!!
fanculo Creative Commons License 2000.09.07 0 0 151
ManUtdFan!

Kapd be f@szom te angloman buzi!


Forza Milan Italia Creative Commons License 2000.09.06 0 0 149
Nem hinném , hogy a fikázás értelmes dolog, és tőled ManUtdFan sajnos mást eddig nem láttam.
Ha már az adatoknál tartunk a San Siro nem 80 000 férőhelyes, hanem 85 443 , de a Nemzeti Sport szerint 95 000 néző volt (???) , szóval hűtsd le magad...
Nem hinném, hogy csak azért, mert az angoloknak drukkolsz, az angol bajnok bajnokságot olyan jónak kellene tartani. A légkört leszámítva - ami valóban csodálatos - véleményem szerint az olasz és a spanyol bajnokság színvonalban és játékosállományban is simán veri az angolokat. Ez nem dicsőség, egyszerűen csak így van.
Az idénydrukkerségről: az olaszokat és a Milan már régóta szeretem, függetlenül attól, hogy épp hogy játszanak, vagy mit nyernek. Viszont a Manchester nemrég lett "divatcsapat", szóval értem, hogy mire gondoltál a divatdrukker szónál.:)
De tényleg jók az angolok: öröm volt nézni őket a románok ellen. Ott megmutatták mit tudnak. Vagy ki nem jutott tovább még a csoportból sem?
Melyik válogatott hírhedt a huligánjairól?
Előzmény: ManUtdFan (148)
Forza Milan Italia Creative Commons License 2000.09.05 0 0 147
Nem értem , miért kell folyamatosan szidni az ellenfelet. Ha valaki drukkolni akart, kijött a meccsre, és drukkolt a szimpatikusabb csapatnak. Teljesen mindegy, milyen nemzetiségű és hogy melyik csapatnak szurkolt. Én az olaszok miatt mentem ki a meccsre, és szerintem ezzel a nézők 80%-a legalább így volt. Ha nem is azért, hogy az olaszoknak szurkoljon, akkor azért, hogy lássa őket játszani, vagy lássa azt, hogy a magyarok esetleg megvernek egy neves csapatot. Nem azt kell nézni, hogy honnan jött, hanem azt, hogy hogyan játszik. Mert a magyar válogatottnak van még mit tanulni az olaszoktól. A két csapat nagyon messze van egymástól. Igaz, nagyképűen, és átgondolatlanul játszottak , de Totti egy-egy megmozdulása, vagy a néha megvillanó csapatjáték ott volt. Del Piero akármennyit is hibázik, még mindig többet ér, és többet keres egymaga, mint az egész magyar válogatott. Nem kell verni magunkt erre a döntetlenre, mert volt már rá példa, hogy Bicskei "Barom" Berci csapata megbotlott béna ellenfelek ellen is.
A 60 000 nézőtől sem kell elájulni, mert pl. a Serie A-ban a Milan-Inter meccsen 95 000 néző volt! És az olasz "csak" a bajnokság....
Visszatérve az olaszokra, ha felszívják magukat, azt a 12-t amit a jugók 2 meccsen lőttek, egy meccs alatt bevarrják nekünk, arról nem is beszélve, hogy Vieri most épült fel....... :)
Kertlay Z_ Creative Commons License 2000.09.05 0 0 145
En is hallottam a gyozelemrol az olaszok ellen csak az a bajom, hogy az a ket tetves volt zold barom rugta a goljainkat.
Nem baj majd kesobb tobb lila asz is bekerul!

Hajra Ujpest, hajra magyarok!

Nagyapátok Creative Commons License 2000.09.05 0 0 144
Szevasztok.
Hát nem vagyunk egyformák!
Milyen szerencse.
Ha ilyen görcsös idegbeteg lennék, mint itt lejjebb az idegenek, akkor rég felkötöttem volna magam.
A foci elsősorban a játékról szól(t).
Kint voltam a meccsen, életem egyik legnagyszerűbb élményében volt részem. Mindenkinek látnia kellett volna, amikor a Himnusz alatt az egész stadion nemzeti színűvé vált!
Pár tuskó olasz srác meg akarta zavarni ezt az élményt csörgővel, síppal, de SAJÁT TÁBORUK csitította el őket. Mögöttük álltam közvetlenül.
Semmilyen atrocitás nem történt egyik oldalról sem. Higgadt, nyugodt szurkolók voltak ők is.
Igaz, hogy kb 200-an a második félidő 38-dik percében megindultak kifelé, mintegy tüntetőleg, de a többi kb 8-900 olasz állva követte végig a hosszabbítást!
Persze a magyar foci nem nagy szám.
Ne felejtsük el, hogy a nagyszerű Román csapat szerepléséért is egy magyar kapitány felelt az EB-n.
Ha már eszembe jutott. Az olaszoknak az EB-n senki (persze a Franciákat kivéve a végjátékban), tehát egyetlen csapat sem szerzett két gólt egy meccsen.
Az Olaszok felkészületlenek és nagyképűek voltak, míg a Magyarok kihasználták ezt.
Hogy mire voltunk kíváncsiak pontosan mi, a 60000 szurkoló (lejjebb), azt nem tudnám megmondani, de az biztos, hogy örömmámorban úsztunk. Legutóbb akkor éreztem így magam, amikor a Videoton az UEFA-ban a fehérvári Sóstói stadionban 5:0-ra verte a Partizan Belgrádot. Ugyanaz az érzés, csak itt többen voltunk. Leírhatatlan.
Másrészt a sportcsarnok 15 éve telt meg utoljára 60000 szurkolóval, 1954-ben pedig (csak állóhelyen) 120000 ember fért be, mint a hering.
Csak érdekesség képp.
Ne verekedjetek!
stansfield Creative Commons License 2000.09.05 0 0 143
Én 1990 óta követem a fociélet eseményeit, de ennél jobban az elmúlt 10 évben csak egyszer játszottunk, mikor megvágtuk a spanyolokat idegenben 4-2-re. Még a 1990-es magyar-olasz 1-1-nél is nagyobbat alakított válogatottunk. Lisztes már tud harcolni, küzdeni, zseniálisan osztogatott, Fehér, Sebők, Halmai, Korsós jól védekezett, ezúttal Hamar és Illés is jól játszott, Horváth Feri volt a király, pedig Király is védett egy iszonyatosan nagyot még 1-2-nél. Tököli sajnos nem tudott igazán nagyot alakítani, de azért hajtott rendesen. És ha Pető befejelte volna azt a nagy helyzetet...
De dicséret illeti a fiúkat, meghálálták a közönség bizalmát.
Egyetlen dolog nem tetszett, hogy rengeteg labdát eladtunk a saját térfelünkön, és így egyből ránk tudták vezetni a labdát az olaszok.

Jó lett volna, ha a románok nem nyernek, de hát bejött a papírforma. Most viszont a grúzokat, litvánokat oda-vissza le kell győzni, továbbá a románokat legalább itthon, és akkor megszerezhetjük a 2. helyet.
Nem is félteném a csapatot senki ellen, ha így játszanának mindig, de sajnos egy-egy jó meccs után mindig visszaestünk. Ezzel a teljesítménnyel megelőzhetnénk a románokat, de valahogy tartósítani kéne ezt a formát.

Norbi_ Creative Commons License 2000.09.05 0 0 142
Dinogeci!
Meglátszik közel vagy romániához téged is vonzanak azok a szöröstalpu fasszopok!!
Fogadok meccsen se voltál . Ugy látszik akkor a TV elött voltál mocskos olasz divatszurkoló!
Aztán a hagi haveroddal elmehetsz a k*rva anyádba!!
HAJRÁ MAGYAROK!!
revi Creative Commons License 2000.09.04 0 0 138
ÍME HÁDZSÍ OLÁH KEDVENC OLDALAI :

http://transylvania-history.webjump.com
http://pages.prodigy.net/nnita/garda.html
www.romare.ro

Devil Inside Creative Commons License 2000.09.04 0 0 137
Azért a végére már kifutották magukat a fiuk, bár még akkor is igyekeztek, ha jól emlékszem volt egy-két támadásunk is és a második gólunk után az olaszok is jöttek rendesen és veszélyesen is mint ahogy a les miatt meg nem adott gól is mutatja, ők is hajtottak, akkor már biztonságosabb volt a döntetlent tartani.
Előzmény: nandu (134)
easy Creative Commons License 2000.09.04 0 0 136
Hagi fiam!
Remélem te meg szépen lassan éhen döglessz ott a nagy dicső romániában, te szerencsétlen barom.
Előzmény: Hagi az isten (128)
huculpastor Creative Commons License 2000.09.04 0 0 135
Jól van Hagi, ismerem a Veer Andrast /na nem vagyok erre buszke, mivel Horn et-sal bratyizik/,
tudok helyet szerezni neked a Huvosvolgyben.
Hagyjatok mindig az ilyen provokalot, akkor abbahagyja, ha nincs reakcio.
En egyebkent nem tiltanam be, mert sajnos a magyar nemzetet vedo 1921-es torveny valoszinuleg nincs ervenyben, igy szabad gyalazni bennunket is, meg persze a ciganyokat es olaszokat, romanokat, zsidokat, Fradistakat,mindenkit.
Magyar nemzetet, Magyarorszagot vedo torveny kell !
Akkor lesz alapja a koveteleseteknek, ja a moderatorok eddigi gyakorlatanak akkor sem, kiveve a magyasag gyalazasat.

Előzmény: Hagi az isten (129)
nandu Creative Commons License 2000.09.04 0 0 134
Nem értem a topicot. Valaki fikázott oszt kimoderálták és csak a válaszok olvashatók?
Sajna - és nem bojkott miatt - nem tudtam kint lenni a meccsen, csak a TV-ben láttam.
Nekem az EB-n szimpatikus volt az olasz csapat, pont a küzdésükkel, az alázatukkal, a csapatjátékukkal. Tegnap pont az ellenkezőjét mutatták és vereséget érdemeltek volna.
SzVSz benne volt a meccsben a magyar győzelem ezért se értem hogy Király mi a francnak húzta az időt a végén annyira.
Azért mázlink van hogy most játszottunk az olaszokkal és nem 2-3 hónappal később.
Attila_Fradi Creative Commons License 2000.09.04 0 0 133
Darth_Véber

Akkor lenne igazad, ha ez román lista lenne. Idézzél olyan kijelentést, hogy " magyar-vagyok-mivel-utálom-a-románokat-cigányokat " . Ilyent nem találsz. Viszont valóban szôröstalpú oláhoztuk(tam) a magyargyűlölô védencedet.

Attila

Előzmény: Darth_Véber (132)
Darth_Véber Creative Commons License 2000.09.04 0 0 132
Nem kellett vón kiszedni az egyébként valóban provokatív Delpierot alias Hagi a királyt alias nemtomkicsodát, ha ezeket a bődületesen ostoba, trágár és helyenként értelmetlen magyar-vagyok-mivel-utálom-a-románokat-cigányokat reakciókat itthagyták.
Attila_Fradi Creative Commons License 2000.09.04 0 0 131
Szia Lecsó!
Komolyan gondoltad testvér, hogy hádzsi a gádzsi tud angolul? Szôröstalpu oláhul meg Te nem tudsz. Meg én sem. :- )))

Hajrá Magyarok!!!
Hajrá Fradi!!!

Előzmény: lecso_d (130)
lecso_d Creative Commons License 2000.09.04 0 0 130
Figyelj te kis kocsog, nem unod meg?

Lecso
Hajra Magyarok!!

Előzmény: Hagi az isten (129)
Hagi az isten Creative Commons License 2000.09.04 0 0 129
Ugyis törölve lesz ez is, de még ugyanezt el fogom mondani 100 féle néven, 100 féle helyen!
hehehe
Hagi az isten Creative Commons License 2000.09.04 0 0 128
Aztán akkor még annyit mondanék, hogy ti koszos magyarok, ezzel az egész szájbabaszott indexxel együtt elmehettek a gányba.
Én szarok a ti fejetekre, és én boldog vagyok, mert ugyis nekem lesz igazam, és akkor majd sokat értek az elveitekkel.
Azért a fociról még egy dolgot (illetve sok dolgot...).....ti magyarok nullák vagytok. Azok is maradtok. Csak röhögni lehet rajtatok.
Remélem kiesik az összes koszos magyar klubcsapat is az UEFA kupából. De azért a 2002-es VB-n nagyon jó lesz majd nézni az Olaszokat játszani.
És hol lesznek ekkor majd ezek a buzerátor Illés Béláék? Hát megmondom már most: Majd otthon a TV előtt Arany Ászok-ot (ez fontos!) kortyolgatva sirva nézik, hogy AZ IGAZI CSAPATOK hogyan is fociznak!!
De azért az is érdekes dolog ám, hogy pl. Del Piero egyedül több pénzt keres, mint az egész szaros magyar csapat, és 10x annyi eredményt tud felmutatni, mint az egész magyar keret együtt véve.
Más:
Azért gondoljunk csak vissza!
Pl. a '98-as VB-n nekem kifejezetten tetszett a magyar csapat játéka!
Hát a 2000-es EB-ről nem is beszélve! Ott valami kirobbanó formában voltak a magyarok!
Hát ahogy ott sorra vertétek el a nagy csapatokat, az valami fantasztikus volt!!
Meg a legutóbbi VB-k nem a Franciákról+Olaszokról+Brazilokról, stb-ről szólnak!! ÁÁÁ nem! Ott a magyarok a főszereplők!
És az a legszebb, hogy klubszinten ugyanilyen jó a helyzet!!!
Sorra jönnek a BL döntők, ahol a magyar klubcsapatok, csak úgy tarolnak!!
UEFA kupa.....ugyanmár....hát mi az nekünk. Pl.: egy Arsenal eltakarítása az utból, az nektek nem jelenthet gondot! Hogyan jelentene már....hiszen egy UEFA kupa döntő az legfelljebb edzőmeccsnek számít nektek!
És ezek a magyar sztárok...ooo istenem!...Hát ezekre felnéz az egész focivilág!! Elképzelem, hogy majd amikor mennek Olaszországba ezek a kotonszökevény magyarok, akkor mennyi Olasz fogja egymást gyilkolni a sebők egyetlen aláirásáért! Hiszen az egy valóságos csoda ember!
(csoda, hogy az anyja nem fojtotta vizbe, amikor meglátta. Ez benn a csoda)
Megint más:
Olyan nagyon büszkék vagytok arra a kurva 60 000 emberre....hát basszátok meg...nyugaton egy falusi meccsen többen vannak!
JA MEG A LEGFONTOSABB EZZEL KAPCSOLATBAN!!!!
A 60 000 ember nem a magyarokra volt kiváncsi ti marhák! Hanem az olaszokra! Megnézem én majd azt, hogy a litvánok ellen mennyien lesznek! (szerintem kb. 100-an)
Ti is tudjátok, hogy ez az igazság, bár itt ugyis tagadjátok. De megint csak az lesz, hogy a jövő majd engem igazol.

ÉLJEN ROMÁNIA!
ÉLJEN JUGOSZLÁVIA! (még anno amiatt a 12 gól miatt)
ÉLJEN SZLOVÁKIA!
ÉLJEN PORTUGÁLIA!
De vannak még nagyon sokan, akik eltakarítottak titeket az útjukból....

Attila: Azért bevallom, téged irigyellek egy kicsit...milyen nagyon jó lehet egy koszos mocskos buta Torgyán-bérenc parasztnak lenni!
És neked mosogatni se kell...neked megvan a dolgod. Kinn kapáni' az alföld közepén az anyaföldet. Bár annak amit kapálsz, annak több az esze mint neked, meg az egész fradinak.
Hamár a fradi is szóba került: Azért akkoriban amikor az Ajax meg a Real szarrrrá alázott titeket, akkor nem voltatok ilyen nagypofájuak!

csabiman Creative Commons License 2000.09.04 0 0 127
Sziasztok! (bár persze ugye szebb lett volna a gyozelem) ez tényleg egy gyönyöru este volt, köszönjük a fiúknak!!!! Egyértelmu, hogy mi vagyunk a legjobbak, melyik más országban mennek még ki 60 ezren egy meccsre, pláne, hogy a csapat a 40-50. hely között ingázik több éve... :))
Szóval most aztán nagyon szeretlek TITEKET!! Lehet az fradista, kispesti akármi... Ismét bebizonyítottuk, hogy a magyar szurkolók igenis szeretik a MAGYAR csapatot! (sajnos a fradisták nem ezt bizonyították a Keletiben a diósgyoriek ellen... :(((()

Csak azt szeretném Nektek tanácsolni, hogy az ilyesféle provokátorokra (tudjátok, ugye, hogy kirol van szó? :)) szarjatok szépen. Ezt élvezi, hogy figyelnek rá. Nem szabad. Vagy vicces gyerek, vagy tényleg egy román genny. :))

HAJRÁ MAGYARORSZÁG!!!!!!!!!!!!

lecso_d Creative Commons License 2000.09.04 0 0 126
He you asshole!
Nobody fucks with us, we ( Magyarok) do the fucking!!!
Fuck off, you bastard!!

Lecso, aki egy olasz barban vegig nezte a meccset!
Hajra Magyarok!!

Előzmény: Alessandro Del Piero (122)
Attila_Fradi Creative Commons License 2000.09.04 0 0 125
Kivi!
Igazad van.

Más: Lehet, hogy szomszédok vagyunk?

Attila

Előzmény: kivi (123)
Attila_Fradi Creative Commons License 2000.09.04 0 0 124
Del pipetta!

Miért nézne valaki téged magyarnak? Egy szôröstalpú oláh cigányt? Külföldrôl írsz? Hol mosogatsz?

Attila

kivi Creative Commons License 2000.09.04 0 0 123
Hallgasstaok rám. Ez a kis tökfej csak addig húz minket/titeket, amíg látja, hogy ugrunk rá. Nem kell elküldeni sehova, nem is kell válaszolni neki. Nagyon hamar meg fogja unni a magában beszélést. Aztán meg úgyis kitiltják.
delpedro Creative Commons License 2000.09.04 0 0 120
Már nézem!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!