Keresés

Részletes keresés

Traxy Creative Commons License 2000.08.24 0 0 26
1. A szinpadot az MSZP szervezete bérelte politikai műsorra. Bemutatták a szerződést a tévében, amin egy feliratot vettem észre: "Téritésmentesen"
Tudomásom szerint az MSZP még saját uralkodásuk alatt adták bérbe saját maguknak a szabadtéri szinpadot több évre előre térítésmentesen.

4. A Danubius sikít, hogy ők politikamentes rádió. A rendezvényeik, műsoraik sem politikai jellegűek
Persze. Meg a Sláger rádió és a két kereskedelmi TV adó is független.

3. A botrány után az MSZP azt nyilatkozza a Parlamentben, hogy ez politikai rendezvény volt.
Első dolog, amiben egyetértünk.

Jobbulást! Traxy

Chavo Creative Commons License 2000.08.24 0 0 25
Most mondjátok meg!

Azért nem kell meglepődni, ha mindenki a politikát keresi a történtek mögött.

1. A szinpadot az MSZP szervezete bérelte politikai műsorra. Bemutatták a szerződést a tévében, amin egy feliratot vettem észre: "Téritésmentesen"

2. Az MSZP továbbadta a szinpadot a Danibiusnak.
(lehet, hogy pénzért?)

3. A botrány után az MSZP azt nyilatkozza a Parlamentben, hogy ez politikai rendezvény volt.

4. A Danubius sikít, hogy ők politikamentes rádió. A rendezvényeik, műsoraik sem politikai jellegűek.

Chavo

Előzmény: Belepofázok én is (24)
Belepofázok én is Creative Commons License 2000.08.24 0 0 24
Hi !

Bocsi, hogy kötözködöm de a Danubius kontra Koltay affair augusztus 20.-án este történt.

Előzmény: Lappantyú (23)
Lappantyú Creative Commons License 2000.08.24 0 0 23
Nem huszadikán, tizenkilencedikén. [huszadikán meg a tuzijáték zajongott volna be.]

Lappa

Előzmény: Belepofázok én is (22)
Belepofázok én is Creative Commons License 2000.08.24 0 0 22
mzperx
válasz erre | adatok | e-mail 2000-08-20 13:53:55 (0)

Ezt meg, hogy csináltad ? Ha emlékezetem és a naptár nem csal akkor az általad említett esemény 2000. augusztus 20. 20 óra tájékán történt.

Honnan tudtad, hogy mi fog történi ? Csak nem te is libsi provokátor vagy ?

Ja ! Mi a francnak kell nyitni ujabb és ujabb topicockat a témában ? Gondolom azért, hogy minnél több helyen tudjad népszerüsíteni magadat. Szerencsétlen......

Lappantyú Creative Commons License 2000.08.24 0 0 21
oh, én véletlenül csak arra emlékszem, hogy volt egy rendezo, aki tizenhét évvel ezelott úgy kedvet kapott egy rockopera rendezéséhez, hogy aztán alig bírta abbahagyni. [azt már sosem tudjuk meg, hogy egy ilyen rockzenei múlttal bíró ember miért keveri a Pa-dö-döt a Uriah Heep-pel. lehet, hogy szándékosan. provokál.] én úgy vélem, hibás itt bizony mindenki, akinek a szervezés volt a feladata. ugyanakkor viszont senki nem hibás azok közül, akinek ez nem volt feladata.

Lappa

Előzmény: Csülök (5)
Kilroy Creative Commons License 2000.08.24 0 0 20
Mivel Koltayék is, és a Danubius is úgy véli, hogy ő korrekt volt, kíváncsian várok valami magyarázatféleséget az önkormányzattól... Mellesleg én sem feltételezem alapból, hogy az önkormányzat részéről szándékos volt, hogy két rendezvényre adtak engedélyt ugyanakkorra és ugyanoda, de épp ezért várnék vmi nyilatkozatot tőlük. Kérdés, hogy mi lesz akkor, ha ők is mosni fogják kezeiket?

Kilroy

dalia Creative Commons License 2000.08.24 0 0 19
Ki adott erre engedélyt?????????????????

sikítok.....
A felelőség kizárólag az önkormányzatot terheli, nem a Danubius, vagy Koltayékat, ez világos.

dália

Ps: nagyon hallkan: Miért történt moderálás???

Ittse Creative Commons License 2000.08.21 0 0 18
Hahó!

Reggelente a Bumerángot szokom hallgatni, á la Sláger Rádió. Én a Kapucsínóból követtem őket, jól elvoltam velük, szórakoztattak. De az utóbbi időben elégedetlen vagyok, néha a gyomrom is felfordul a stílusuktól. Múltkor egy betelefonáló az elektronikus média hölgytagjaihoz hasonltotta a megjelenését, és szóba került Panna, a Rocktündér (akit 1ébként nagyon csípek), mire a bochkor (b!) kijelentette, hogy "szét kellene veretned az arcod, hogy hasonlíts rá". Szerencséjük, hogy foglaltak voltak, amíg be nem értem a céghez, mert elküldtem volna bochit a halál legnemesebb szervére ezért a beszólásért, akár On The Air is.

Ma reggel pedig - a margitszigeti események kapcsán - az volt a reggel kérdése, hogy Ön Koltai Gábor melyik ruhadarabját tenné tönkre? (vagy valami ilyesmi).
Teljesen úgy állították be a képet, mintha a töketlen operarajongók úgy merészelték volna gondolni, hogy ők majd valami Bánkbánt fognak ott hallgatni, de persze könnyűzenei koncert a tökös legényei lenyomták őket (ahogy a Koltaival ezek szerint meg is tették).

Úgy tűnik, hogy teljesen helytálló az "Aki ma a súlykot elveti..."-főcím, mert ez ma reggel sokadszor sikerült, de alaposan.

Már csak utógondolat, hogy kinézem az önkormányzatból, hogy lövésük sem volt arról, hogy két rendezvényt szerveznek egymás mellé. Nem feltételezem alaphelyzetből a rosszindulatot, de azért ezt rendesen elkúrták.

Ittse

zizi Creative Commons License 2000.08.21 0 0 17
" tőlünk nem messze játszó U.R.I.A.H. H.E.E.P. (betünként mondta, és hozzátette, hogy
szándékosan teszi)"

ahhoz csak gratulálni tudok, ha a Pa-Dö-Dö nevét a fenti módon betűzte :-DDDDDDDDDDDD

gyanús is volt a dolog, mert a Heep nem állna le ilyen gagyival, mint a Danubius és itt lehetne folytatni a többi nyállal, de inkább nem :-))))

Csülök Creative Commons License 2000.08.21 0 0 16
Pontosan errol beszélek!
A politika fórum azért van, hogy azok akik normális dolgokról kívánnak beszélgetni itt nyugodtan tehessék, akik meg politizálni akarnak (amennyiben a t.asztalon zajló anyázásfolyamot annak lehet nevezni), azt tegyék ott.
Előzmény: Csokis (13)
Kőkapu Creative Commons License 2000.08.21 0 0 15
Amikor a bemásolt cikket elolvastam, majdnem elsírtam magam.
Egyébként én régebben nagyon szerettem a Danubiust, de mostanában egyre kevésbé, eléggé nagy lett az arcuk.
Cus Creative Commons License 2000.08.21 0 0 14
...háááát... most hogy mondod eddig nem is gondoltam...
Az áfonyás ozgerinchez csakis "FIATAL" oz a legj
obb... :-)))))))))~~~~

Előzmény: Csülök (11)
Csokis Creative Commons License 2000.08.21 0 0 13
Szerintem ez kutyaf.. a tuzijatek koruli hisztihez kepest, de sebaj. Miert ciki, ha politizalunk? Szegyen? (A Politika forum egy nagy, kozponti basztatogep, ahova en spec. nem szivesen megyek.)
Előzmény: Csülök (11)
epresjoghurt Creative Commons License 2000.08.21 0 0 12
Azért a másik oldalról se feledkezzünk meg, ők is beleöltek egy csomó pénzt a rendezvényükbe.
A reggeli Napkeltében telefonon nyilatkozott a Danubius marketingese, az ő verzióját Koltay még válaszra sem méltatta. Ennyit legalább illett volna, nem nagyképűen elbeszélni mellette. Szerintük felajánlották, hogy halkabban folytatják a műsorukat.
Az engedélyt kiadni két programra egyszerre, azt nem lett volna szabad, ez a nagyon kínos.
Csülök Creative Commons License 2000.08.21 0 0 11
Ezt nagyon csípem!
Vannak a törzsasztalon néhány(száz)an, akiknek az áfonyás ozgerinc receptje is kivállóan alkalmas a politizálásra! Csak így tovább!!!
Csokis Creative Commons License 2000.08.21 0 0 10
Ráadásul hallottam valakitől, hogy az önkormányzati megbízott az előadás előtt cinikus mosollyal kérdezte, 'akkor most elmarad az előadás?
Ja kerem, mint tudjuk ez egy kulturaparti onkormanyzat. Mivel Koltay nem jo rendezo, igy gondoltak a legjobban partolni a kulturat. :-(
Előzmény: Traxy (9)
Traxy Creative Commons License 2000.08.21 0 0 9
Néhány idézet a cikkből, amit a Mai Nap mai száma közölt. Mellesleg a Kossuth rádióban szó szerint ugyan ezeket mondta Koltay is, úgyhogy nem csámcsogás következik.

"A Danubius-trikós rendező hetykén vetette oda az akkor már türelmetlen rendezőnek, hogy ha van mersze, álljon ki a közönség elé és mondja azt, hogy 'valamiféle' Bánk bán előadás miatt szeretné, ha befejeződne a koncert. Amikor erre Koltay hajlandónak mutatkozott, s a szinpadi mikrofonhoz indult, kopasz gorillák vetették magukat utána, lerángatva őt a színpadról. Szemüvegét megtaposták, mobiltelefonját összetörték, s nekilökték a vasrácsnak.
...
Ráadásul hallottam valakitől, hogy az önkormányzati megbízott az előadás előtt cinikus mosollyal kérdezte, 'akkor most elmarad az előadás?' "

No comment.
Traxy

Csokis Creative Commons License 2000.08.21 0 0 8
Kepzeld el, ha valaki a Maszop majalis alatt csinalna ezt! Mar itt kaffogna az egesz magyar sajto a dolgon. :-(
Cus Creative Commons License 2000.08.21 0 0 7
...de miért lett kimoderálva, kiderült már?
Előzmény: mzperx (-)
Kilroy Creative Commons License 2000.08.21 0 0 6
Hm, nem is tudom, botrány vagy röhej? :-|

Kilroy

Előzmény: Daryll Van Horne (2)
Csülök Creative Commons License 2000.08.21 0 0 5
Talán nem tartozik szorosan a témához, de el kell meséljek egy kb. 10 évvel (sajnos nem tudom pontosan) régebbi történetet. Olimpiai selejtezo teniszversenyt rendeztek a margitszigeti teniszstadionban, a világ minden tájáról érkeztek versenyzok, számukra (és a magyar sport számára) nagyon fontos esemény volt. Pont akkor zajlottak a közeli szabadtéri szinpadon a "Költo visszatér" címu erosen feledheto szinvonalú darab próbái. A zene orült hangerovel szólt, ráadásul nem folyamatosan, hanem: egy kis csönd... durr bele, egy kis csönd... durr bele, teljesen ireálissá tette a játékot, a versenyzo feldobta a labdát szervához, mikor többezer wattal megszólalt a refrén "A költo, ha visszatér, a költo ha vissza téééér...", puff, a labda a hálóban. Volt aki kínjában vezényelni kezdte a lassan már jól ismert dallamot. A teniszverseny rendezoi, többször kérték a szinpadiakat, hogy legyenek tekintettel a nemzetközi figyelemmel kisért versenyre, (ne felejtsük el, nem eloadások voltak csak próbák), de elhajtották oket. Nem emlékszik valaki véletlenül, ki rendezte az amúgy katasztrófális eloadást?
Traxy Creative Commons License 2000.08.21 0 0 4
Csak halkan jegyzem meg, hogy az a bizonyos koncert a Danubius majálisa volt.
Ma átnéztem a napilapokat és érdekes volt látni, hogy egy részük cikkezik a témáról, egy részük hallgat mint a sír. Érdekes volt látni, hogy az internetes portálok java sem igen említi a dolgot.
Pedig nem kis dologról van szó. Nem egy kis apró botlásról, amit el lehetne intézni egy bocsánatkéréssel.
Traxy
mzperx Creative Commons License 2000.08.20 0 0 3
Kedves Daryll Van Horne !

Köszönöm, hogy bemásoltad az anyagot, az az igazság, hogy eszembe sem jutott.

MZ / X

torrente Creative Commons License 2000.08.20 0 0 1
igen légyszives
Előzmény: Daryll Van Horne (0)
mzperx Creative Commons License 2000.08.20 0 0 topiknyitó
A történteket a www.extra.hu/sztolar/szegyen.html honlapon találod.

Várom visszajelzésedet E-mail-ben. Anyagi okok miatt nem tudok állandóan a 'online'
kapcsolatban lenni.

Az anyagot lehetőleg minél több ismerősödnek ajánld figyelmébe.

Előre is köszönöm.

Miklós (Sztolár)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!