Keresés

Részletes keresés

albi1 Creative Commons License 2005.09.03 0 0 24

Hogy mik vannak,na ez azért durva!

 

kaviat Creative Commons License 2000.09.08 0 0 23
szerintem túl vagyunk az első körökön, az utcák tele vannak 6almas netes plakátokkal, lassan ki fog derülni hogy ez nem is akkora sátánság mint első körben látszott..

.kav]4t r.e.b.

Gofry Creative Commons License 2000.08.24 0 0 22
Médiaügyben legfeljebb akkor lehetne változás, ha a tévék, újságok érdekeltek lennének a népszerűsítésében, de jelenleg összefonódás helyett inkább a konkurrenciát látják. Egyébként idén tapasztaltam először, hogy egyértelműen pozitív volt a média Sziget-képe, és talán nem csak az én cinizmusom magyarázza ezt azzal, hogy volt Tv2, RTL, stb. sátor kint.

Egyébként attól nem tartok, hogy választópolgárok tízezrei követelik majd képviselőjüktől a gonosz Internet bezárását, ennél már egy fokkal jobban informáltak az emberek. Persze áttörést csak az a töméntelen mennyiségű általános iskolás fogyasztói pozícióba kerülése fog hozni, akik már heves klikkelés közepette nőnek fel.

morticia addams Creative Commons License 2000.08.23 0 0 21
hat ez lassan surolja ezt:

http://index.hu/forum/forum.cgi?a=t&t=9017933&uq=104

hogyan lehet a kurrens politikai eletet bemozditani? nem is tudom, nem akarok valotlant allitani, vagy neadjisten ragalmazni, de ha emlekezetem nem csal, Pokorni -val a valasztasok korul volt egy interju, ahol az internet szereperol kerdezve ot, o a jovo-meno kultuszokat emlitette.Pl. az irasvetito folia kultuszat...

navazza...tevednek?

Es a hagyomanyos mediakban a beat goes on ...

Hogy kerultunk ide, amikor annakidejen az elsok kozott csatlakoztunk?

Előzmény: CooCooFoo2ooo (20)
CooCooFoo2ooo Creative Commons License 2000.08.23 0 0 20
Kedves netizen, bár ez elég OFF, de ami a csodavárást illeti, abban nagyjából egyetértünk. Én nem is azt gondolom, hogy boldog-boldogtalan kapjon meg mindent ingyen. De a fejlődés valamilyen állami támogatása szerintem hasznos és szükséges, és az ilyen sajtóbaromságok épp ennek a lehetőségét csökkenthetik.
Előzmény: netizen (19)
netizen Creative Commons License 2000.08.23 0 0 19
CCFZ történetesen lehet, hogy az inet elősegítette az illető hajlamának kifejlődését, de bez benne volt a fazonban és ezt még a leguccsó cihológus is aláírja.
Aki használt networked puttert az tudaj hogy az nem úgy van ám, hogy plug in... get connected és már dől is rád ezerrel az XXX, a gyerekpornó hanem arra elég célzatosan keresni kell ám.
Amig a lakosság max 10%-a netezik addig a félidióta médikusok tudnak mitoszt kelteni pro és kontra, aki meg használta ilyen-olyan-amolyan célra az tudja, hogy miről szól ez az egész.
Prológus: A francba a hüje köldöknézegetéssel, és csodavárással, hogy majd politikusaink oldják + a netes sirámainkat. Ez ilyen hüje magyar csodavárós izé. Akinek szüksége igénye lesz rá az használni fogja... Hallottál-e már olyanról hogy valakinek sztk vényre irták fel a debilt amivel elment a westelhez vagy a pannihoz.. Nem, ugye? Akinek fontos az ugyis megoldja hogy legyen hozzáférése. És ebben az a jó, hogy nem nesze neked cirkuszi mulattság lesz, hanem céltudatosan fogod használni, hamár ugye keményen +dolgoztál érte, nem?

Motto: "Dehát mért ölte meg legjobb barátját, Gézát? Őőő izé, hát az úgy kezdődött, hogy az a genyó Géza visszaütött.."

unnamed Creative Commons License 2000.08.23 0 0 18
Marhára elegem van belole, hogy minden barom, aki valami égbekiáltó gazemberséget csinál az internetre hivatkozik.
Egyébként digitális aláírás: a saját kulcsodat valahol tárolni fogod, ez a hely pedig a géped lesz, rajta az "üzembiztos" M$W.... operációs rendszerrel, amibe akkor törnek be, miközben te internetezel, amikor akarsz, azt vesznek le róla (digitális aláírás saját kulcsa) és azt tesznek fel rá (pedo képek stb.), amit akarnak.
Más: a múltkor olvastam vhol a hálón egy - nem magyar - cikket arról, hogy az internet tulajdonképpen még segít is csökkenteni a pedofilok számát. Ui. pedók eddig is voltak, de nagyon zárt szubkultúrát alkottak, a cikkben nyilatkozó - talán olasz? - zsaru szerint jobban konspiráltak mint a maffia. Most azonban elomerészkedtek büzös sötét odujaikból és a hálón kezdtek kommunikálni egymással, mire egy-két normális gondolkodású hacker és internet-mágus segítségével lekapcsolták a bandát, valami százegynéhány fot. Asszem "Wonderland" vagy milyen néven futott a nyomorultak "klubja".
Egyébként a blikk és a mai nap c. nyomtatott vécépapíroktól ne is várjatok mást, a világ szemete benne van. Akit érdekel egy kis szatíra, vegye elo Hašek Dekameron c. muvét (bizony, neki is van ilyen!) és keresse meg benne a szennylapokról írt kis paródiáját. Ha nagyon nem megy, de igény lesz rá, megkeresem és felteszem.
CooCooFoo2ooo Creative Commons License 2000.08.23 0 0 17
Előástam a régi topicot. Lehet megmutatni, hogy mi is Az internet szebbik arca.

Előzmény: morticia addams (16)
morticia addams Creative Commons License 2000.08.23 0 0 16
ez jooo otlet! (lasd:B&M)
:)
Előzmény: ribizli (13)
CooCooFoo2ooo Creative Commons License 2000.08.23 0 0 15
Jó. Abban egyetértünk, hogy lehetne normális és pozitív képet is sugározni. Ami engem illet, jobban szeretek fikázni, de ez magánügy :-)))

Előásom az egyik régebbi topikámat az internet szebbik arcáról, azt annak idején hasonló felindulásból épp a pozitívumok gyűjtésére szántuk páran. Akkor elhalt, de akkor még csak ezren voltunk itt. ma meg -- ha minden igaz -- legalább ötvenszer annyian.

Hátha.

Yoo Creative Commons License 2000.08.23 0 0 14
Hát én megint nagyon hülyének érzem magam. A tapasztalataim egészen mások, persze lehet, hogy csupán szerencsém van az ismerettségi körömmel. Mindenesetre én hiszek nektek, de ez akkor szomorú. És nem hiszek az egyéni kampányolásokban. Sajna.
ribizli Creative Commons License 2000.08.23 0 0 13
Bözsi néninek lehet mondjuk online love-storyt adni, lásd Bogumil és Mikkamakka, és megannyi más pár. Akik itt jelen vagyunk, legtöbben szintén barátokra leltünk a hálón. Okosan tálalva ezeket már pozitív híreket kapunk. De nyilván szükség van sok okos ember támogatására is. Mondjuk amikor a Heti Hetesben Verebes úr említi, hogy mennyi új ismeretet szerez a hálóról. És persze sok offline újságíró figyelmét fell kell hívni az interneten található jó dolgokra, siteokra. Egységben az erő! :-)
ribizli
morticia addams Creative Commons License 2000.08.23 0 0 12
ha esetleg ez OFFnak szamitana, akkor elnezest kerek. De meg nem latom ribizli topicjat...

ket eset:
1.idos, 60 ev koruli szomszedneni, lako-kepviselo a hazban: kerdem tole, miert nem allhatott ra a haz egy uj kabelszolgaltatora, aki internetet is biztositott volna, csatlakozasi dij befizetese nelkul. erre o: Hja, nem az internet kell nekunk ide, hanem normalisan beszelni egymassal! (Ez az elkerulo magatartas.)
2. husz evvel fiatalabb -egyebkent kedves, tehetseges- grafikus, aki azt irja fel egy kartyara: e-mail cim: www...........xy.z Es szerinte az internet Rossz.Pedig szamitogepkozelben van nap mint nap.

Teljes zavar. Meg a korra sem lehet apellalni.

egyeneknek talan meg lehetne magyarazni, kulon-kulon. De mit lehet mondani olyat, ami mindenkinek egyforman jol down-loadolodik a fejeben?:-)

CooCooFoo2ooo Creative Commons License 2000.08.23 0 0 11
Hát épp a Bözsi nénivel van itt a baj: semelyik párt nem fog egy fillért sem megszavazni egy olyan dologra, ami a választók fejében azonos a bűnözés melegágyával. Hiába tudja 600.000 internetező, hogy mi az ábra, hiába magarázzák el a politikusoknak a tanácsadóik, hogy mi lenne a helyes: a politikusok nem állnak ki olyan ügy mellett, ami le van járatva.

Ami a pozitív kapmányt illeti, kissé tamás vagyok.
Az nem hír, hogy újabb József Attila fansite nyílt, és ha mégis: a hosszú, megfeszített munka eredményét egy headline-nal letarolja egy ilyen blikkes sztori.

precious Creative Commons License 2000.08.23 0 0 10
Morticianak igaza van. Az internet meg gyerekcipoben jar. Sok viz lefolyik meg a Dunan, amig az emberek kellokeppen tudjak majd ertekelni az internet pozitivumait.

Ha jol tudom, akkor Magyarorszagon a lakossag mindossze 3% aktiv net-felhasznalo. Ez pedig, bizony eleg keves.

Előzmény: ribizli (8)
morticia addams Creative Commons License 2000.08.23 0 0 9
hat akkor cselezni kell...aztan ha szabadon engedtek, akkor meglobalni egy modemet a tomeg feje folott:....Es megis mozog!:)))

Viccen kivul: hogyan lehetne elkezdeni, mivel lehetne inditani azt, amirol beszeltel?
Talan nezzuk meg, miket hallunk a hetkoznapokban,kinek mi a tapasztalata, igazi esetekre/helyzetekre talan konnyebben lehetne valami megoldast vagy egy jo magyarazatot talalni.

Előzmény: ribizli (7)
ribizli Creative Commons License 2000.08.23 0 0 8
Yoo, bár igazad lenne, de a tapasztalat nem ezt mutatja...
Az emberek nagy többségének halvány fogalma sincs az internetről, tehát bármilyen baromságot meg lehet etetni velük róla. És ugye a negatívumok mélyebben hatnak...
ribizli
Előzmény: Yoo (6)
ribizli Creative Commons License 2000.08.23 0 0 7
Én már régóta mondogatom, hogy indítani kell egy pozitív kampányt, fel kell hívni az istenadta nép figyelmét az internet hasznaira, hát előbb-utóbb csak leszoknak erről a stílusról az újságírók is, ha nem lesz vevő rá, nem?

morticia, ne vedd el a lelkesedésemet pls! :-)

Úgyis volt egy topicnyitás az ujjbögyömben már, most nem is tudom, itt hívjam-e fel a T. Tasztaltársakat, vagy nyissak másikat?
Topicapuuuu!!
ribizli

Yoo Creative Commons License 2000.08.23 0 0 6
Ki veszi ezt be? Legfeljebb a Julcsi néni a közértben, aki sopánkodhat, hogy milyen csúnya dolog is ez az internet, lám, még pedofilt is farag egy tisztességes, becsületes emberből.
Röhögnöm kell.
Előzmény: CooCooFoo2ooo (5)
CooCooFoo2ooo Creative Commons License 2000.08.23 0 0 5
Sajna a takinéni általában kidobja az irodámból a félredobott újságokat, uh nem tudom szó szerint idézni, de majd utánanézek.

A lényege nagyjából annyi volt, hogy "szánom-bánom, nekem sosem volt ilyen hajlamom, mindig rendes szexes voltam az élettársammal, csak ami a szerelem határain belül, bla-bla, de aztán az internetről letöltöttem pedofil képeket, és így kezdődött, és hát most már internetfüggő is vagyok, és így jött ez."

Előzmény: precious (2)
Les Creative Commons License 2000.08.23 0 0 4
Ügyes. Megin' az aránytévesztés. A médiákok nem bírják kiszámolni, hogy soxázmillió internetező közül hány % pedofil? Akkor nézzük meg, hogy mongyuk a vonatvezetők, a kosárlabdaedzők, ne adj isten a plébánosok közül mennyi. Olyan ez, mint a repülőgépszerencsétlenség. Azzal a lúzer konkorddal volt tele a média, holott bármelyik autótipus sokkal több áldozatot követelt már, mint a konkordok összesen.
Bazze, mindjárt felidegesítem magam...

Les
(internetfüggő, pedofil, jogdíjsértő bombagyáros)

Előzmény: CooCooFoo2ooo (-)
CooCooFoo2ooo Creative Commons License 2000.08.23 0 0 3
:-)

És még valami: az informatikai kormánybiztos és munkatársai ugye azon dolgoznak, hogy jelentős adó- és vámkedvezmény legyen informatikára ebben az országban is, hogy minél többek és többek számára legyen elérhető az internet, és ennek nyomán legyen olcsóbb az állam, legyen hatékonyabb az ország. Ez mindent egybevetve évente több tízmilliárdos bevételkiesés is lehet a költségvetésnek. Gondolom, itt nem kell magyarázni, hogy ez hosszú távon bőven megéri, de a Pénzügyminisztériumban és az Országgyűlésben azért be kell majd bizonyítani.

Nyilván könnyen sikerülni fog, ha az internetnek ilyen k jó a sajtója. Köszönjük, Blikk, köszönjük Mai nap!

precious Creative Commons License 2000.08.23 0 0 2
En sorozatgyilkos vagyok es ezert ti vagytok a felelosok, indexesek.

Hat ez valami iszonyat. Azt az embert be kell zarni. Tulajdonkeppen mit mondott a pasi? Csak ennyit? Hogy, az internet "tette" pedofilla?

Előzmény: CooCooFoo2ooo (-)
morticia addams Creative Commons License 2000.08.23 0 0 1
minden kornak megvannak a maga boszorkanyuldozesei. Most eppen a kozepkorban tartunk mi is, internet-ugyileg.Es ez nem kifejezetten magyar jelenseg

...digitalis alairas? tisztesseges internethozzaferes? webre epiteni? ...el ne kapjon az inkvizicio:)))

Előzmény: CooCooFoo2ooo (-)
Janibacsi Creative Commons License 2000.08.23 0 0 0
A médiák=0. Internet-ügyben f0"leg...

Jano

Előzmény: CooCooFoo2ooo (-)
CooCooFoo2ooo Creative Commons License 2000.08.23 0 0 topiknyitó
Láttátok? Olvastátok? Wazze.

A szennylapok is lehozták, a TV2 is most adta. Maga a történet "szokványos" pedofilsztori, nem is ez az érdekes. Hanem az, hogy a koma arra hivatkozott, hogy böngészés közben kapott rá a dolog ízére, és hogy őt az internetfüggőség vitte idáig.

A média meg jóízűen tálalja: pedofil és internet egyszerre! Hurrá! És dől a hülyeség...

Én meg itt idegeskedem, hogy mikor lesz már digitális aláírás nálunk is.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!