Online utazási irodát nyit a Wizz Air

2013.08.13. 17:49

Internetes forradalom zajlott le az utazási piacon, ezért a Wizz Air is belevágott az online utazási irodába - mondta Abrán György, a Wizz Air kereskedelmi igazgatója a travelo.hu-nak adott interjújában.

Abrán a légitársaság Bakuba indított járata kapcsán arról beszélt, hogy az gyors azerbajdzsáni gazdasági növekedés miatt az azeri turisták szívesen jönnek hozzánk: "Azerbajdzsánból már szívesen mennek csehországi wellness hotelekbe, főleg Karlovi Varyba, de szerintem ugyanezt Magyarország simán tudja nyújtani, sőt talán még nagyobb választékot is" - mondta az igazgató.

A Wizzair moszkvai járata kapcsán elmondta: „további oroszországi tervezett útvonalakról még nem tudunk beszámolni, de biztos vagyok abban, hogy lenne még más desztinációra is igény. Ugyanakkor az Európai Unión kívüli országoknál különböző jogi regulációs problémákba ütközhetünk, amiket meg kell oldani egyenként. Vagyis a járatok nem csak a mi kívánságunk alapján indulnak el.”

A légitársaság néhány hete jelentette be, hogy utazási üzletágat indít október 1-jével, vagyis a repülőjáratot és a szállást egy csomagban fogja értékesíteni. Ennek kapcsán Abrán hangsúlyozta, hogy ebből az utazóknak több előnye is lehet, a csomag ára vonzóbb lesz, mint az egyes részei külön-külön megvásárolva, másrészt a foglalás is egyszerűbb lesz.