no

Surján László elintézte a Szarvasi kacsapástétom pezsgővel-t

2013.08.21. 16:38 Módosítva: 2013.08.21. 17:07

Surján László az ünnepek előtt CBA-ban vásárolt, de keserű tapasztalatot szerzett a Szarvasi kacsapástétom pezsgővel márkanevű termékkel – derül ki a politikus Facebook-posztjából.

Minden bizonnyal azt remélte, hogy valódi, minőségi magyar terméket vesz, mást ne mondjunk, Szarvas a történelmi Magyarország földrajzi középpontja volt, ami majdnem olyan erős magyarság-mutató, mint pilisi szívcsakrának lenni. Így bizonyára megkeseredett a szájában a csirkemájas, sertésszalonnás, sertés zselatinos, dextrózos, feketeribizli-likőrös egytizenegyednyi kacsamáj – nyomokban diót tartalmazhat! –, amikor meglátta, hogy a származási hely Csehország, és a magyarországi, orosházi Lúdland Kft. csak forgalmazó.

Egy egyszerű vásárló ilyenkor csak legyint egyet, esetleg lázározik egyet magában a magyar üzletláncról, és tovább falatozik.

25952 483045951792051 353585058 n

De Surján László megmutatta, hogy mi az igazi civil kurázsi, és „szóvá tettem a képen látható terméket, megtévesztő volta miatt”. A CBA-nál kivizsgálták az ügyét, és udvarias levélben tájékoztatták – ahogy minden bizonnyal minden más reklamáló vásárlót is szoktak –, hogy rendet vágtak kacsamájfronton.

Köszönjük, hogy felhívta a figyelmünket az általunk forgalmazott „Szarvasi kacsamájpástétom pezsgővel” fantázia nevű termék megtévesztő címkézésére, amely megtévesztő lehet a magyar vásárlók számára. Elnézést kérünk a sajnálatos hibáért melynek folytán ilyen termék került a választékunkba. [...] az adott terméket kilistáztuk a CBA választékából

A cég ugyanakkor tudja, hogy a kis hiba is hiba, „sajnos a CBA hálózatnak a vevők szemében okozott presztízs veszteség csak gondos munkával állítható helyre” – jegyzik meg a levélben önkriitkusan. És hát az igazi üzletember a rosszban is meglátja a jót, ha már leveleznek, akkor már nemcsak megköszönik Surján Lászlónak, az Európai parlament (sic!) alelnökének a vásárlói lojalitását, nyomban figyelmébe ajánlják „egyik legszebb egységünket az augusztus közepén nyílt Corso Gourmet üzletünket”.