Az állam kedvenc reklámcége újra reklámozhatja az állampapírokat

2013.09.09. 22:11 Módosítva: 2013.09.09. 22:12

Egyedüli ajánlattevőként a Vivaki Hungary Kft. nyerte az Államadósság Kezelő Központ Zrt. nettó 1,5 milliárd forintos keretösszegű nyílt közbeszerzését, amelyben az állampapírok kibocsátásának és értékesítésének támogatása érdekében kért ajánlatot média- tervezésre és vásárlásra, továbbá nyomdai kivitelezésre és piackutatásra - az eredmény a Közbeszerzési Értesítő hétfői számában jelent meg.

A budapesti székhelyű nyertes cég - a saját nyilatkozata alapján - középvállalkozásnak minősül.

Az értékelésnél túlsúlyos kritérium volt a mintafeladat kidolgozottsága és megalapozottsága, azt követte a televíziók által adott kedvezmények átlagos százaléka.

A cégjegyzék adatai szerint a társaság jegyzett tőkéje 6 millió forint. Két jelenlegi tulajdonosa a D'Arcy Avenue Reklámügynökség Kft. és a holland Publicis Groupe Holdings B.V.

Az értékesítés nettó árbevétele tavaly 14,3 milliárd forintot tett ki, 113,3 millió forint adózás utáni nyereséggel.

A Vivakinak már 2011-ben 2,25 milliárdért reklámozhatta a magyar állampapírokat, az összeget 2012-ben felemelték 2,36 milliárdra, írta az Origo. A Vivaki 2011-ben az állami médiaköltés 63 százalékát kapta meg. Ők reklámozták a paksi atomerőmű bővítését is 420 millió forintért.

Elindult az Indamedia média és marketing-kommunikációs kiadványa.

További szakmai tartalmakért kattints és kövess bennünket!

MEGNÉZEM

Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

JEGYVÁSÁRLÁS

Szerezze be
jegyét most!