Szívcsakrával reagált körözésére Welsz Tamás

2013.11.15. 09:04
Elképesztő érveléssel, klasszikus Csubakka-védelemmel reagált az Index állítására az RTL Klubnak adott „exkluzív interjúban” Welsz Tamás, akit jelenleg az Interpol köröz, noha ő lenne a becsődölt Sólyom légitársaság megmentője.

Számomra nagyon meglepő, hogy nagyon-nagyon sok rosszindulatú megjegyzést kaptunk ezzel kapcsolatban, pedig hát ezeknek az embereknek tudniuk kéne, hogy ugye ha a spirituális oldalt nézzük, akkor igenis Magyarországon van Európa szívcsakrája

– bármilyen hihetetlen, de szó szerint így reagált az RTL Klubnak csütörtökön nyilatkozó Welsz Tamás arra a kérdésre, mit szól ahhoz, hogy az Index megírta, Panamában körözi az ügyészség.

Welsz Tamás a Charity March egyik afrikai misszióján, 2010-ben
Welsz Tamás a Charity March egyik afrikai misszióján, 2010-ben
Fotó: charitymarch.com

Bár a Fókuszban leadott riport elején elhangzott, hogy Welszt az egész magyar sajtó üldözi, valójában erről szó sincs: a becsődölt Sólyom légitársaság vevőjeként bejelentett Charity March Kft. ügyvezetőjét tegnap az Index is utolérte, de ő letagadta, hogy köröznék Panamában.

Pedig körözik, olyannyira, hogy néhány órával később már az Interpol is körözte, ahogy barátnőjét, Horthy Andreát is, aki vele együtt a Charity March Kft. tulajdonosa volt még bő egy hónappal ezelőtt. (Igaz, az Interpol-körözésről tegnap még nem értesülhetett az RTL, az csak este lett nyilvános.)

Mint azt tegnap megírtuk, Welszt és barátnőjét korábban gyanúsítottként hallgatták ki Panamában – rövid időre őrizetbe is vették őket. Később ugyan szabadlábra helyezték a párost, de a hatóság megtiltotta nekik, hogy elhagyják az országot. A tiltás ellenére visszatértek Magyarországra, Welsz jelenleg egy érdi, biztonsági kamerákkal körbebástyázott házban él, miközben Panamában országos körözés van érvényben ellene, amiért meglépett a közép-amerikai országból. Most az RTL-nek ezzel kapcsolatban csak annyit mondott, hogy egy részvénycsalás leleplezésében vett részt.

Welsz szívcsakrás érvelése a klasszikus Csubakka-védelemre hajaz, ami így szól:

Csak egy dolgot említenék, ha megengedik. Hölgyek és urak, ez itt Csubakka. Csubakka egy wookie a Kashyyyk bolygóról. De Csubakka az Endor bolygón él. Gondolják csak meg; ennek nincs értelme! Miért akar egy wookie, egy 220 centis wookie az Endoron, 50 centis ewokok között élni? Ennek nincs értelme! Az egésznek nincs értelme. Hölgyek, urak, úgymond esküdtszék! Ennek nincs értelme. Ha Csubakka az Endoron él, ítéljenek bűnöst.

Szavazzon!

Mire gondolhatott Welsz Tamás, amikor a szívcsakráról beszélt?