Simicskának megint jó napja volt

2013.12.02. 19:20

A legújabb Közbeszerzési Értesítő alapján megint két bizonyíthatóan kormánypárti kötődésű cég nyert állami tenderen, írja a K-Monitor.  

Egy új honlap 40 millióért mindig jól jön

Az Autópályakezelő átszervezésével létrejött Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. most 40 milliós kommunikációs feladattal bízta meg a kormányzati tendereket rendre elnyerő I.M.G. Inter Media Group Kft.-t.

A november elején gyorsított tárgyalásos eljáráson kiválasztott kormánypárti kötődéseiről ismert ügynökség új arculatot, új honlapot és az új arculathoz kapcsolódó kampányanyagokat készít majd. Az IMG egyébként már korábban is dolgozott az Autópályakezelővel, év elején 377 millió forintért foglalkozott az e-útdíj kommunikációjával.

Jó hétfőjük volt Simicska Lajosénak is: a Makó és Térsége Szennyvízcsatornázási Társulás  646 millió forintot fizet  egy konzorciumnak, amelynek a Közgép is tagja. A hirdetmény nélküli tárgyalásos eljárásban kiválasztott cégek feladata az lesz, hogy a csatornázási munkák után helyreállítsák az utakat. A Közgép mellett az EuroAszfalt és az OMS Környezetvédelmi Kft. mint konzurciumvezető nyerte el a megbízást mint egyedüli meghívott.