A fideszes polgármester a Facebookon kérleli Vargáékat

2015.01.08. 16:59

Wintermantel Zsolt, Újpest fideszes polgármestere a Facebookon próbálja jobb belátásra bírni Varga Mihályt és Seszták Miklóst, hogy vonják vissza az Újpestet érintő hátrányos útdíjszakaszt. 

Az érvelésének a lényege, hogy az elkerülőút fogalmát és lényegét igyekszik elültetni a miniszterek fülében, mert az útdíjjal komolyabban megnőhet a még ingyenes újpesti kertvárosi városrészek forgalma.

Szép kezdeményezés, hogy az útdíj felülvizsgálatát kéri és károsnak nevezi az intézkedést. Mindez csak azért furcsa, mert bármikor fel is hívhatja a két minisztert. Vagy legalább belinkelhette volna a nevüket, hogy nagyobb eséllyel olvassák. Ha Varga vagy Seszták nem privát üzenetben válaszol Wintermantelnek, akkor természetesen azonnal hírt adunk majd róla. 

Update: Wintermantel szólt nekünk, hogy bár nem jelezte külön, az üzenetét elküldte postán és mailben is. Ez valóban előrelátó húzás, így biztosan még nagyobb eséllyel jut el az érintettekhez az egyeztetési szándék. Még ha kis késéssel is, hiszen a kormány már tavaly októberben tudta, hogy sokkal több pénzt akar beszedni az útdíjból. 

Elindult az Indamedia média és marketing-kommunikációs kiadványa.

További szakmai tartalmakért kattints és kövess bennünket!

MEGNÉZEM

Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

JEGYVÁSÁRLÁS

Szerezze be
jegyét most!