Lajos, Patrícia
16 °C
28 °C

Kicselezheti a vasárnapi zárva tartást a Family Frost

2015.03.04. 07:00 Módosítva: 2015-03-04 07:02:20

Bár korábban arról írtak, hogy a Family Frost lehet a vasárnapi zárva tartás egyik legnagyobb vesztese, és hogy a forgalmuk negyedét is elbukhatják, most úgy tűnik, mégis találtak megoldást. Úgy tudjuk, egyéni vállalkozó értékesítőkkel bújhatnak ki a tiltás alól, az álláshirdető oldalakon is számos olyan hirdetést találni, ahol "vállalkozó partnereket" keresnek eladónak.

Így pedig továbbra is zenélhet vasárnaponként a 300 mozgóbolt szerte az országban, sőt, forgalmuk akár még nőhet is. Hiszen jégkrémek mellett számos mirelit élelmiszert is árulnak, amiből több fogyhat majd vasárnaponként.

A Family Frostra ezzel a megoldással a kötelező vasárnapi pihenésről szóló jogszabály azért nem vonatkozna, mert a törvény megengedőbb a családi vállalkozásokkal szemben. Ha az árusok nem alkalmazottak lesznek, hanem egyéni vállalkozók, nyugodtan folytathatják a kereskedést akkor is, amikor a többieknek nem szabad.

Hogy valóban ezzel a trükkel kerülnék-e meg a vasárnapi tilalmat, arról megkérdeztük a Family Frostot is, akik viszont nem akartak nyilatkozni az ügyben.

Paphos képekben

Ciprusi fotók, fantasztikus élmények. Nézd meg most!

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!