Mégsem tűnt el Tarsoly Csaba

2015.03.23. 08:12 Módosítva: 2015.03.23. 10:30

Tarsoly Csaba, a Quaestor cégcsoport elnök-vezérigazgatója otthonában tartózkodik és a kezdetektől fogva mindenben együttműködik a hatóságokkal – közölte Papp Gábor, a cégvezető jogi képviselője hétfőn az MTI-vel. Az ügyvéd, visszautasítva a hétfőn megjelent sajtóhíreket, azt mondta:

egy árva szó sem igaz abból, hogy Tarsoly eltűnt volna.

Papp Gábor azt mondta, hogy Tarsoly Csaba folyamatosan dolgozik és mindenben együttműködik a hatóságokkal. A Quaestor vezetőjét eddig háromszor hallgatta ki a felügyelet, s minden kérdésre igyekszik kimerítő választ adni. Azt is mondta, hogy Tarsoly Csaba minden erejével azon van, hogy az ügyfeleket a lehető legkevesebb kár érje.

Korábban arról írtunk, hogy Tarsoly Csaba, a Quaestor-csoport milliárdos vezére a Blikk szerint eltűnt a villájából. Legalábbis újságírójuk nem találta otthon Tarsolyt, családja sem volt otthon, telefonon sem tudták elérni, viszont egy szomszéd elmondása szerint napokkal korábban teherautók érkeztek a házhoz, amelybe pakoltak, mintha költözködnének.  Tarsoly ellen egyébként még nem indult eljárás, vagyonát sem zárolták.

A szomszédoktól a Blikk munkatársai úgy értesültek, hogy az értékpapírcég csődjének bejelentése után napokig biztonsági emberek vigyáztak a házra, majd az egyik éjszaka három teherautó is érkezett. Azóta a családot sem látták, és a biztonságiak is eltűntek.