Közmunkás volt a Quaestor sebtében kinevezett új vezére

2015.03.24. 15:54

Orgován Béláról a falubeliek nehezen hiszik, hogy vezérigazgató lett egy százmilliárdokat kezelő pénzügyi cégnél. Eddigi életében jórészt munkanélküli volt, van aki szerint a nyolc általánost sem fejezte be, de abban mindenki biztos volt, hogy középfokú végzettsége nincs, írta a 444.hu.

A lap Tápiósági címén kereste fel azt a férfit, aki a csalással vádolt Quaestor új vezére lett, őt magát nem találták meg, a 38 éves férfiról csak a falubeliek nyilatkoztak. Kiderült, nem olyan rég még közmunkás volt, a megkérdezettek szerint Orgován többször volt börtönben is.

Orgován állítólag februárban még arról panaszkodott, hogy nincs munkája. Azóta viszont azt mesélte, hogy Pesten munkát kapott, ráadásul olyat, amihez egy szürke Opelt is adtak neki, hogy azzal járjon fel dolgozni.

Az Index hétfőn számolt be arról, hogy a Quaestor Hrurira valójában nem március 9-én, hanem csak március 19-én jelentette be az öncsődöt. (Azt mondják, elsőre formai okokból nem sikerült.) Az így nyert néhány napban pedig furcsa mozgások kezdődtek a cégnél, megváltozott a tulajdonosi szerkezet és a vezetőség is, a Quaestor Pénzügyi Tanácsadó élére Orgován Béla került.