Megszólalt a Kun-Mediátor egyik tulaja

2015.04.21. 10:22 Módosítva: 2015.04.21. 11:03

Kemecsi László, az engedély nélkül több milliárd forintot begyűjtő Kun-Mediátor Kft. kisebbségi tulajdonosa, a szökésben lévő többségi tulajdonos Dobrai Sándorné veje annyit akart elmondani lapunknak, hogy több komoly fenyegetés eljutott hozzájuk, ezért a gyerekeiket elvitte a felesége.

„Rettegünk, hogy gyerekeinknek is baja eshet, ha a jogosan felháborodott károsultak rajtunk keresztül akarnak minden áron eljutni a pénzükhöz. Pedig mi nem tudunk egyáltalán semmit az esetleges csalásokról, azért is fordultam egyből a rendőrséghez” – mondta Kemecsi.

A Kun-Mediátor Szolgáltatói Kft. fő tevékenységként utazási irodaként működött, de utazásközvetítéssel és pénzváltással is foglalkozott, és a múlt hét elején megszökött ügyvezető révén úgy tűnik, hogy illegális befektetési szolgáltatásokat is nyújtott. Ami végül abból állt, hogy a Karcag környékén közkedvelt cégvezető, Dobrai Sándorné „Marcsi” és 2-10 milliárd forint nála befektetett pénz is eltűnt.

Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter a Karcag TV-nek arról beszélt, hogy nem tudott a Kun-Mediátor illegális befektetői tevékenységéről, és soha semmi befektetése vagy megtakarítása nem volt a cégnél.