Osztalékot is kapnak a Buda-Cash-károsultak

2015.08.03. 14:03

A felszámolás alatt befolyt osztalékot is megkapják a Buda-Cash károsultak, ez 712 ügyfelet érint, közölte hétfőn a felszámolást végző Pénzügyi Stabilitási és Felszámoló Nonprofit Kft. (PSFN).

A Buda-Cash KELER-nél vezetett számlájára a Zwack, az ELMŰ, az ÉMÁSZ, a Graphisoft, a Norbi Update és az Állami Nyomda részvényeihez tartozó osztalékok érkeztek be a felszámolási eljárás kezdő időpontja, vagyis 2015. március 5. óta.

Azoknak fenti részvényeivel rendelkező ügyfeleknek, akik korábban már voltak személyes adategyeztetésen a Buda-Cashnél, és bejelentették pénzforgalmi számlaszámukat, további teendőjük nincs. Azokat az ügyfeleket, akik korábban voltak adategyeztetésen, de nem ismert a pénzforgalmi számlájuk száma, a PSFN ügykezelői telefonon keresik meg a számlaszám megadása érdekében.

A vagyonkiadás alatt előfordult, hogy egyes ügyfeleket sem telefonon, sem más módon nem sikerült kiértesíteni. A társaság ezért arra kéri a kiutalásokban érintett ügyfeleket, hogy feltétlenül jelentsék be náluk aktuális elérhetőségüket.