Ingyen Budapestre hozza a MÁV, ha megnézi ezt a kiállítást

2015.12.23. 07:37

Nem kell diáknak, gyereknek, óvodásnak, állami gondozottnak, fiatalnak, közalkalmazottnak, munkába járónak, hadirokkantnak, hadirokkant özvegyének, menekültnek, fogyatékosnak, munkanélkülinek, nyugdíjasnak, családnak, idősnek lennie ahhoz, hogy kedvezményt kapjon a MÁV-on!

Mostantól az is olcsóbban utazhat, aki a Csontváry-kiállításra jön Budapestre. A MÁV-Start egészen pontosan 50 százalékos kedvezményt ad a vonatjegy árából „A magányos cédrus” kiállításra utazóknak.

A visszautazást legkésőbb 2016. január 1-jén éjfélig kell befejezni. A kedvezményes retúrjegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha a vasúti jegy mellett a megvásárolt belépőjegyet is felmutatja az utas, vagy a vonatjegyét lebélyegezteti a kiállítás helyszínén, a Várban.

"Csontváry Kosztka Tivadar (1853–1919) a modern magyar képzőművészet egyik legnagyobb hatású alakja" - magyarázza a lépést közleményében az állami vasúttársaság.

A belépőjegy egyébként elővételben 1800 és 2880 forint között mozog, szóval a 100-200 kilométernél többet vonatozó vidékieknek már csak akkor is megéri beugrani a kiállításra, ha egyébként nem a posztimpresszionista festészet szerelmesei, hanem mondjuk csak feljönnének kicsit dudát fújni szilveszterre a fővárosba.