Új cége van a Quaestor kamutulajának

2016.01.07. 12:29

Orgován Béla, a Quaestor rövid ideig bejátszott kamutulajáról az volt a legutóbbi hír, hogy nyár végén sok pénzhez juthatott, ugyanis 17 millióért akart magának részesedést venni egy informatikai cégben. Azért tűnt kamutulajnak, mert be sem járhatott a cégbe, amíg papíron ő vezette a csőd közben. Aztán Szijjártó régi ismerőse, Tarsoly Csaba a szünet után visszavette a céget.

1 o orgovan bela-FORRAS NELKUL blikk allo

Miután Orgován százmilliárdos vállalatvezetői karrierje véget ért, visszament Galgagyörkre, és egy pékségben dolgozott éjszakai műszakban. 

Most viszont megváltozik az élete a jelek szerint, ugyanis év végén alapított még egy céget 3 millió forintos tőkével, vette észre a HVG.  Az Enilontal Kft. egyetlen hivatalos tevékenysége az lesz, hogy épületeket fog építeni, bár egyelőre a tulajdonos-ügyvezető Orgován az egyetlen tagja a cégnek. Tavaly januárban egyébként egy nap alatt két másik hasonló minicéget is alapított. A lap szerint ezzel mód nyílt arra is, hogy ezekbe a cégekbe apportálják a Quaestor-csoport vagyontárgyait.