Vilmos
21 °C
36 °C

Mégis tőzsdére mehet a Waberer's

2016.01.20. 07:32

November elején írtuk meg, hogy mégsem megy tőzsdére az ország egyik legnagyobb szállítmányozással foglalkozó cége, a Waberer's  International. Később azt is megírtuk, hogy újra zártkörűen működő részvénytársasággá alakulhat a vállalat, és erre a cég közgyűlésén kerülhetett volna sor.

Erről aztán kiderült, nem történik meg: a cég decemberben felfüggesztette rendkívüli közgyűlését, amelynek napirendjén a kérdés szerepelt. Majd nemrég január közepén kitalálták, hogy mégsem alakulnak át, inkább újra megrpóbálnak tőzsdére menni.

A Waberer's részvényeit eredetileg október 6-án vezették be a tőzsdére, a cég nyilvánosan működő részvénytársasággá alakult. A részvényeivel azonban nem kereskedtek, mivel a jogszabályok szerint ezt a bevezetéstől számított 90 napon belül külön kell kezdeményeznie a társaságnak.

A vállalat nyilvános részvényértékesítést tervezett, ami után megkezdődhetett volna részvényeinek tőzsdei forgalmazása. A piaci körülmények miatt aztán ez mégsem történt meg.

Balatoni nyár!

Gyerekkel nyaralna vízparton? Egy fergetegesen bulis hetet szeretne átélni? Biztonságos terepet, szép tájat keres kerékpár túrához? Vegye célba a Balatont! Keressen szállást itt!

Utazzon Szép kártyával!

A panzióktól a 4-5 csillagos szállodákig számos szálláslehetőség.