Ha vasárnap is vásárolna, még Tescót is talál nyitva

000 Par376642
2016.02.20. 11:15

A nagyobb áruházláncok közül az Auchan, az Aldi, a Lidl és a Penny Market kivételével valamennyinek lesz nyitva tartó üzlete február 21-én – derül ki a Mindenár.hu gyűjtéséből. A listán több mint hetven üzlet található, de megjegyzik, hogy nyitva lesz a számos boltnak otthont adó Asia Center, valamint azt is, hogy a Coopnál is sok olyan bolt van, amelyekben lehet vásárolni vasárnaponként, de a hálózat nem készít összefoglaló listát arról, hogy melyek ezek.

Az biztos, hogy a Sparnak legalább tíz boltja nyitva lesz vasárnap, a budapestiek mellett Dunaújvárosban és Nyírbátorban is. Budapest belső kerületeiben a Manna és a Roni hálózatnak összesen csaknem harminc boltja tart nyitva holnap is.

A CBA-hálózatból 17 olyan üzletet listáztak, amelyekben most vasárnap is lehet vásárolni (ezek között hat vidéki van, egy-egy dunakeszi, mogyoródi, kaposvári, szombathelyi és két szegedi). Az összeállításban szerepel néhány, de tényleg csak néhány kisbolt, de ilyen típusú boltból biztosan sokkal többen lehet majd vásárolni.

A Tesco a lista szerint két üzletét tartja nyitva vasárnap, de ezek nem hipermarketek, hanem Tesco Expresszek, ráadásul mindkettő benzinkúton üzemel (mindkettő fővárosi Shell-kúton). Szintén benzinkútos boltból lesz nyitva Coop (Agip-kúton), valamint Spar (OMV-n és Lukoilon), de számos Mol-kúton is vásárolhatunk majd.

A teljes listát, térképpel és megjegyzésekkel itt találja.