Zelma, Rajmund
-10 °C
-3 °C

Már vissza is térne egy cafeteriás cég

2016.02.25. 14:14

Az egyik élelmiszer utalványokat kibocsátó cég már értesítette is az ügyfeleit, hogy újra visszatér a piacra, miután az Európai Bíróság kedden kimondta, hogy uniós irányelvet sért az Erzsébet-utalvány és a Szép-kártya. 

A Multi-Pay kártyákat kiadó Patika-csoport vezetője azénpénzem.hu portálnak elmondta, hogy már értesítette a partnereit, hogy újra aktiválja kártyáján az "ételfogyasztás zsebet”, vagyis hogy reményeik szerint megint lehet majd kedvező adókulcsú béren kívüli juttatásokra használni a kártyát. A cég ezen kívül abban is reménykedik, hogy Szép-kártya kibocsátók is lehetnek majd a döntés után, amire egyszer már nyilvántartásba is vették őket, de az engedélyezési hivatal (MKEH) ellenőrzése után törölték a  céget a kártyakibocsátók közül.

Lukács Marianna, a Patika-csoport igazgatója azért az is mondta, hogy bár már elkezdték az előkészületeket, arról, hogy visszatérnek-e a piacra, csak azután döntenek, hogy kiderül, mit írnak majd elő az uniós döntéshez igazított új magyar jogszabályok.

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!

Európai körutazások

Izlandi csillagtúra, Skócia felfedezése, a csodás Szicília, és a bajor kastélyok világa.