Barbara, Borbála
-6 °C
3 °C

Közel 1 milliárdért hirdetett az állam Habony lapjaiban

2016.03.03. 10:25

A Magyar Narancs kiszámolta, mennyi állami szférából érkezett hirdetés landolt a Habony Árpád érdekeltségében álló médiumoknál, vagyis a Lokálnál, lokal.hu-nál és 888.hu-nál  tavaly nyár óta.

A Habony Árpád és Győri Tibor tulajdonában álló Modern Media Grouppal már megkötött és a hetilapnak megküldött  megbízások összege is meg haladta a félmilliárd forintot.  Ebben a kategóriában kimagasló hirdető volt a Szerencsejáték Zrt., amely több mint bruttó 300 millióért vásárolt felületet a Habony-médiában.

  Számos hirdetés jelent meg ugyanakkor, amelynek gazdája (pl. az Emmi) nem közölte végül azt az összeget, amelyet megjelenésre költött: ennek a kategóriának az összesítése csaknem 333 millió forintra jött ki.

Ezenkívül volt még egy sajátos józsefvárosi szerződés, illetve egy olyan kategória is, amelyben – a hirdetők elzárkózása miatt – nem lehet pontos adatot még csak becsülni sem arról, hogy pontosan mennyi közpénzhez jutott – közvetítőkön keresztül – Habony Árpád cége. Összességében azonban a lap úgy számol, az összes állami szférából érkező hirdetés akár az egymilliárd forintot is elérheti.

Paphos képekben

Ciprusi fotók, fantasztikus élmények. Nézd meg most!

Varázslatos Szicília

Baboci2006 felhasználónk jóvoltából vadonatúj fotók segítségével visszatérhetsz a nyárba!