Továbbra sem nyithat ki Kozsó teaháza

2016.06.03. 10:04

Mégsem forgatás miatt tartott zárva Kozsó teaháza, hiába hirdette ezt a bejáraton található szmájlis kiírás. A Blikk szerint a környékbeliek egyetlen stábot vagy stábtagot sem láttak a környéken, ezért megkeresték a popsztár menedzserét, Bata Mónikát, aki a lapnak azt nyilatkozta: "Nem tudok erről többet, de nem is kell, hiszen Kocsor Zsoltnak már semmi köze sincsen a teaházhoz."

Korábban mi is írtunk arról, hogy miután kiderült, hogy a cégnek adótartozása van, Kozsó kilépett a cégből és mindent a szüleire hagyott. A környéken élők szerint viszont az énekes mindezek ellenére hetente többször megfordul a Zöld Teknős Barlangjában, ahol sokszor egész napokat tölt el az alkalmazottakkal. A ház egyik lakója szerint akkor is ő intézkedett, amikor áramlopás gyanúja miatt a villanyórákat ellenőrizték a teaházban. Ezen kívül vízlopással is gyanúsítják Kozsót, ami miatt a vízművek munkatársai korábban fél tucat rendőr társaságában érkeztek a helyszínre.

Kozsó teázójában az élelmiszerek és teák tárolásával kapcsolatban is több szabályszegést állapítottak meg a hatóságok. "Az illetékes Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Osztály közérdekű bejelentés kapcsán helyszíni szemlét tartott a vállalkozásnál 2016.05.24-én. A szemle során megállapított hiányosságok miatt eljárást kezdeményezett a vállalkozással szemben – erősítette meg a Blikk információját Bazsó Zoltán, a Pest Megyei Kormányhivatal sajtófőnöke.

Kedden újabb ellenőrzést tartottak a Zöld Teknős Barlangjában, és mivel továbbra sem találtak mindent rendben, nem engedték kinyitni a teaházat. Azóta egy újabb felirat olvasható a bejáratnál, amely szerint csupán műszaki okok miatt tartanak zárva.