Uniós pénzből vásárolt önkormányzati kisbuszokkal hozhattak nézőket Orbán beszédére

2018.10.24. 14:07 Módosítva: 2018.10.24. 15:10

EU-s támogatásból vásárolt vidéki önkormányzati kisbuszok lepték el október 23-án az Andrássy utat, ahol történetesen az állami megemlékezés is zajlott, írta 444.hu olvasói fotók alapján. Gyanús, hogy ezekkel az autókkal hozhatták a nézőket vidékről Orbán Viktor beszédére – amelyben szokás szerint keményen nekiment az EU-nak.

DSC 5354
Fotó: Bődey János / Index

A lap fotókat küldő olvasója csak a Kodály Körönd után kezdett fényképezni, de azt írta, a beküldött mennyiségnél jóval több uniós logóval ellátott önkormányzati kisbusz sorakozott az Andrássy úton. 

Orbán keddi beszédének az EU-val kapcsolatos része egyébként szokás szerint az volt, hogy Soros György helytartóiként a brüsszeli bürokraták kényszerítenék Magyarországra uruk globalista, profitorientált uralmát, és migránsok millióit telepítenék be. Szerencsére mostanáig ezt megúsztuk, és még csak a kisbuszait küldte ide az EU!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?