Elhárították a hibát a Raiffeisennél

2015.05.18. 16:52 Módosítva: 2015.05.19. 07:15

Valutaváltó

Újraindultak a Raiffeisen Bank egyes szolgáltatásai, a kártyás vásárlás és az ATM készpénzfelvétel hétfőn éjfél előtt néhány perccel, az internetbanki rendszer (Raiffeisen DirektNet) pedig éjjel egy órakor újra elérhetővé vált - tájékoztatta a hitelintézet az MTI-t hétfő éjjel.

A bank hétfő délutáni hivatalos közleménye szerint „technikai okok miatt a Raiffeisen Bank szolgáltatásai nem elérhetők az ügyfelek számára, beleértve az ATM készpénzfelvételt, a bankkártyás vásárlásokat és az internetbankot. A fiókok jelenleg zárva tartanak. A bank munkatársai megfeszített erővel dolgoznak a probléma kijavításán. Az ATM készpénzfelvét és a bankkártyás vásárlás várhatóan kora este állhat helyre, az online banki felület este indulhat újra. A Raiffeisen Bank Zrt. elnézést kér a kellemetlenségért.”

A bank arról tájékoztatta a Pénzcentrumot, hogy egyes szolgáltatási rendszerei technikai okok miatt nem működnek, ilyen például az ATM készpénzfelvétel, valamint a számlaműveletekhez kapcsolódó szolgáltatások. Dolgoznak a hiba elhárításán, mely 1-2 órán belül várható. Jelenleg a bankfiókok is zárva vannak.