Fotexnet: fradidrukker hörcsög és Hofi DVD a csúcs

Napi Online
2003.01.03. 12:09
A karácsonyi szezon rekordforgalmat hozott a vezető magyar internetes áruházának, a Fotexnetnek. A tavalyi forgalom egyharmadát decemberben bonyolította az áruház, ami elsősorban a karácsonyi láznak volt köszönhető, de kiemelkedő volt a tízmilliós szilveszteri forgalom is.

A legkeresettebb termékek körébe tartozott a Hofi tükre DVD és a kizárólag interneten megvásárolható zenélő, táncoló, fradidrukker hörcsög. Az ünnepek előtt bor- és csokoládé áruházzal, újságelőfizetéssel bővítette addig is széles kínálatát az áruház. A legkeresettebb termékeknek továbbra is a szoftver-hardver és a műszaki cikkek bizonyultak, de a könyvek, szépségápolási termékek, CD-k és DVD-k is nagy érdeklődésre tartottak számot - írja hwsw.hu.

Kertész Imre könyveinek óriási sikere volt a vásárlók körében, annyira, hogy a könyv toplista első öt helyét a népszerű író remekművei foglalták el.Az Ingyenlottó nyeremény bónokat december 31-ig kellett levásárolniuk a játékosoknak, ennek értéke csaknem 70 millió forint volt a 2002. évben. A nyeremények levásárlása jelentősen növelte a szilveszter napi vásárlások értékét, amely elérte a tízmillió forintot.