Antal, Antónia
-7 °C
0 °C

Gumiabroncs mintázatú adidas cipők

Napi Online
2003.04.24. 11:44
A világ legnagyobb abroncsgyártó cége, a Goodyear, az adidassal együttműködve egyedi és különleges divatirányzatot képviselő sportruházati sorozatot fejlesztett ki. Az új versenyzőruha-kollekció megjelenésre különleges és avantgárd is egyben.

A Goodyear és az adidas az újdonság erejével ható kollekcióval lepték meg a versenyzést kedvelőket. A közösen tervezett sportruházati kollekció darabjai a 70-es évek beli sportstílust hozzák vissza mind a lábbelik, mind a ruhák és a kiegészítők forma- és színvilágában. Az persze kérdéses, hány vásárló álma vált most valóra a gumiabroncs mintázatú cipőtalp megjelenésével.

Az SS03 versenyzőruha-csomag a versenyzőkabátok több modelljét és az eredeti Monza versenycsizma által inspirált újratervezett MONACO GP lábbelit tartalmazza. Ez volt az adidas első fejlesztése a 80-as években, amelyet most a Goodyear versenyabroncsa által inspirált mintázati profil jellemez.

Az új versenyzőruha-kollekció egyes darabjai idén Magyarországon is forgalomba kerülnek egyes exkluzív adidas márkaboltokban.

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!

Pihenjen Szép kártyával!

Egy kis lazítás Önnek is jár! Íme a Szép kártya elfogadóhelyek.