Ágnes
-13 °C
0 °C

MeH: etikátlan a Proware

MTI
2003.07.17. 00:54
Súlyosan etikátlan lépésnek minősítette szerdán a Miniszterelnöki Hivatal Kormányzati Informatikai és Társadalmi Kapcsolatok Hivatala (KITKH), hogy a Proware Kft. jogi és üzleti kapcsolatra lépett az általa átvilágított In-Forrás Kht.-val.

A MeH az MTI-hez eljuttatott közleményében a Proware Kft. szerdai sajtótájékoztatóján elhangzottakra reagált. A MeH etikátlannak tartja, hogy Tarjányi Péter, a Proware vezetője pontról pontra megismétli azokat "a minden tekintetben megalapozatlan vádakat", amely miatt az KITKH-t vezető Baja Ferenc személyiségi jogi pert indított a Magyar Nemzet ellen, az úgynevezett adatmentési projekttel kapcsolatban - fogalmaztak a közleményben.

A KITKH reméli, hogy a Kft. vezetőjének "megalapozatlan vádjai nem azonosak a Proware véleményével", amely - mint megjegyzik - "magas szinten oldja meg informatikai feladatait".

A MeH közlése szerint "a KITKH nincs semmilyen jogviszonyban a Proware Kft.-vel", de "nem ellenezné - sőt, üdvözölné -, ha a Proware Kft. vélt igazának az arra illetékes bíróságon szerezne érvényt".

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!

Kreuzenstein mesevára

Nézd meg Te is Laczko legújabb fotóit!